Bli Årets reseinspiratör 2019

Har du en blogg hjälper du andra att hitta de där lokala guldkornen som gör resan speciell? Eller kanske att upptäcka världen på ett nytt sätt? Inspirerar du människor till att våga utmana sig själva eller kanske att stanna upp och bara vara när de är ute och reser? Då kan du bli Årets reseinspiratör 2019!

Du tävlar med din blogg inom en av kategorierna Livsnjutare, Upptäckare och Lokala expert, samt har chans att vinna den övergripande titeln Årets reseinspiratör. Juryn utser en vinnare i varje kategori, samt en av dessa tre som vinner titeln Årets reseinspiratör. Vinsten i varje kategori är en resa för två personer.

Tävlingskategorier

Välj den kategori som du vill rösta i. Du kan endast rösta en gång per kategori – dubbla röster rensas bort.

Årets livsnjutare

Årets livsnjutare

Du älskar att njuta av livets goda när du är ute och reser – du vågar släppa allt och bara vara i nuet. Med dina tips gör du resan enklare och mer njutningsfull för dina läsare.

Läs mer

Årets upptäckare

Årets upptäckare

När du reser vill du upptäcka något nytt - nya resmål, nya upplevelser och nya möten. Du inspirerar dina läsare att kliva ur sin bekvämlighetszon och testa något nytt.

Läs mer

Årets upptäckare

Årets lokala expert

Du reser för den genuina upplevelsen - vi hittar dig troligen på genvägar bara en lokalinvånare kan. Du är en lokal expert och hjälper dina läsare hitta de lokala guldkornen.

Läs mer

Vår jury

Daniella Dansson

Daniella Dansson är ansiktet bakom Nya Hemmet. Ett av Sveriges största inrednings- och resekonton på Instagram där du dagligen bjuds på allt ifrån hotelltips till cityguider, och såklart - massvis av inredning, både hemifrån Sverige och från hotell och platser runt om i världen. Daniella arbetar som influencer, inredare och skribent och drömmer om att en dag besöka Hawaii och dess öar.

Daniella är vår livsnjutare!

Staffan

Staffan Björklund

Staffan Björklund är en entreprenör som ofta är på vift och han är även en äventyrare som inte räds nya upplevelser. Staffan sysslar med allt från längdskidåkning till löpning och är även elitidrottare inom swimrun och Adventure Racing, som bl.a. innebär mountain biking, paddling och trekking.

Staffan är vår upptäckare!

Alex Waltner

Alex Waltner är personen bakom Sveriges största reseblogg Swedish Nomad. De fyra senaste åren har han rest världen runt på heltid och hittills besökt över 50 länder. Alex har även en stor passion för fotografi och delar dagligen bilder från sina resor på Instagram. Det bästa med att resa enligt honom är maten, historiska platser, den lokala kulturen och att bara gå vilse med flit och upptäcka resmålet.

Alex är vår lokala expert!