Årets reseinspiratör Apollo

Årets reseinspiratör 2019

Vi letade efter reseinspiratörer som med sina bloggar sprider resglädje som Livsnjutare, Upptäckare och Lokal expert. Det hittade vi också – många fantastiska inspiratörer deltog i tävlingen! Efter massor av härlig läsning har vi nu glädjen att presentera vinnarna i varje kategori, som vinner var sin resa för två personer. Juryn har även utsett vinnaren av titeln Årets reseinspiratör.

Tack till alla inspirerande bloggare som har varit med och tävlat, och ett stort grattis till Årets reseinspiratörer!

Årets reseinspiratör - vinnare

Vinnare

Årets reseinspiratör 2019 är Anna Ström Åhlén med New York – My Bite of the Big Apple 

Juryns motivering:

”Anna Ström Åhlén är en lokal expert i New York, men erbjuder även inspiration internationellt - det är lite nördigt, med bra info men ändå inte bara lokala tips utan även artiklar om resor i sig och vad man bör tänka på när man reser! Hennes texter är väldigt välskrivna och inspirerande och hon gör ett fantastiskt bra jobb på sin blogg, särskilt det här året hittills. En värdig vinnare helt enkelt!”

Vinnare i varje kategori:

Årets livsnjutare: Matochresebloggen.se

Årets upptäckare: Finally Lost

Årets lokala expert: New York – My Bite of the Big Apple

Tävlingskategorier

Årets livsnjutare

Du älskar att njuta av livets goda när du är ute och reser – du vågar släppa allt och bara vara i nuet. Med dina tips gör du resan enklare och mer njutningsfull för dina läsare.

Läs mer

Årets upptäckare

När du reser vill du upptäcka något nytt - nya resmål, nya upplevelser och nya möten. Du inspirerar dina läsare att kliva ur sin bekvämlighetszon och testa något nytt.

Läs mer

Årets lokala expert

Du reser för den genuina upplevelsen - vi hittar dig troligen på genvägar bara en lokalinvånare kan. Du är en lokal expert och hjälper dina läsare hitta de lokala guldkornen.

Läs mer

Vår jury

Daniella Dansson

Daniella Dansson är ansiktet bakom Nya Hemmet. Ett av Sveriges största inrednings- och resekonton på Instagram där du dagligen bjuds på allt ifrån hotelltips till cityguider, och såklart - massvis av inredning, både hemifrån Sverige och från hotell och platser runt om i världen. Daniella arbetar som influencer, inredare och skribent och drömmer om att en dag besöka Hawaii och dess öar.

Daniella är vår livsnjutare!

Staffan

Staffan Björklund

Staffan Björklund är en entreprenör som ofta är på vift och han är även en äventyrare som inte räds nya upplevelser. Staffan sysslar med allt från längdskidåkning till löpning och är även elitidrottare inom swimrun och Adventure Racing, som bl.a. innebär mountain biking, paddling och trekking.

Staffan är vår upptäckare!

Alex Waltner

Alex Waltner är personen bakom Sveriges största reseblogg Swedish Nomad. De fyra senaste åren har han rest världen runt på heltid och hittills besökt över 50 länder. Alex har även en stor passion för fotografi och delar dagligen bilder från sina resor på Instagram. Det bästa med att resa enligt honom är maten, historiska platser, den lokala kulturen och att bara gå vilse med flit och upptäcka resmålet.

Alex är vår lokala expert!