Rumstyper på Baron Palace Resort

Clubrum

Lyxiga clubrum med utsikt mot Röda havet. I clubrummen kan du bo om du är över 18 år. 32-tums tv. Gratis minibar med daglig påfyllning av läsk, vatten och öl. Te- och kaffefaciliteter. Kuddmeny. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter finns att låna. Badrockar och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Boende i clubrummen kan njuta av Baron Clubs privilegier och har tillgång till en egen rymlig clublounge med inomhus- och utomhusdel. Här finns cocktails och ett stort utbud av olika snacks samt datorer med internet. I Baron Club ingår också gratis bastu, ångbad och jacuzzi. Förtur till restaurangreservationer, packservice och strykning.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxesviter med delad pool

Lyxiga deluxesviter med delad pool för gäster över 18 år. Deluxesviterna har dubbelsäng och 32-tums tv. Gratis minibar med daglig påfyllning av läsk, vatten och öl. Te- och kaffefaciliteter. Kuddmeny. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter finns att låna. Badrockar och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Boende i deluxesviterna kan njuta av Baron Clubs privilegier och har tillgång till en egen rymlig clublounge med inomhus- och utomhusdel. Här finns cocktails och ett stort utbud av olika snacks samt datorer med internet. I Baron Club ingår också gratis bastu, ångbad och jacuzzi. Förtur till restaurangreservationer, packservice och strykning.

Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum

Lyxiga dubbelrum med härlig havsutsikt från uteplatsen. I dubbelrummen finns en 32-tums tv. Gratis minibar med daglig påfyllning av läsk, vatten och öl. Te- och kaffefaciliteter. Kuddmeny. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter finns att låna. Badrockar och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerummen har en dubbelsäng och extrabäddarna består av två bäddsoffor. 32-tums tv. Gratis minibar med daglig påfyllning av läsk, vatten och öl. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Te- och kaffefaciliteter. Kuddmeny. Strykfaciliteter. Badrockar och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsviter

Rymliga juniorsviter med dubbelsäng och havsutsikt från uteplatsen. 32-tums tv. Gratis minibar med daglig påfyllning av läsk, vatten och öl. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Kuddmeny. Strykfaciliteter finns att låna. Badrockar och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Boende i juniorsviter kan njuta av Baron Clubs privilegier och har tillgång till en egen rymlig clublounge med inomhus- och utomhusdel. Här finns cocktails och ett stort utbud av olika snacks samt datorer med internet. I Baron Club ingår också gratis bastu, ångbad och jacuzzi. Förtur till restaurangreservationer, packservice och strykning.

Rumsstorlek: ca 83 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Baron Palace Resort, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Standardrum

Klassiska standardrum med 32-tums tv. Gratis minibar med daglig påfyllning av läsk, vatten och öl. Te- och kaffefaciliteter. Kuddmeny. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter finns att låna. Badrockar och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.