Baron Palace Resort

 • Exklusivt hotell direkt på stranden
 • Lyxigt spa
 • Stor barnpool med rutschkanor
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Baron Palace Resort är ett exklusivt hotell i absolut toppklass vid en privat strand i Sahl Hasheesh. Välj en avkopplande behandling i hotellets fina spa, och njuta av asiatiska, mexikanska och egyptiska läckerheter i restaurangerna. Hotellet är en härlig oas för både stora och små, men vissa delar av hotellområdet, samt clubrummen och deluxesviterna med delad pool, välkomnar endast vuxna gäster.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Standardrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Juniorsviter för 1-3 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer. Kampanjrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Clubrum för 1-3 personer. Deluxesvit med delad pool för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Servicen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 5812 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 10 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Femsoliga Baron Palace Resort är ett hotell av mycket hög klass beläget i hjärtat av Sahl Hasheesh. Det erbjuder en enastående utsikt över Röda havet och den fina, privata sandstranden.

På hotellområdet finns flera olika pooler, varav huvudpoolen är en infinitypool. Det finns även en stor separat barnpool med vattenrutschkanor, vattenkanoner samt barnsektion i en av poolerna. En relaxpool är reserverad för vuxna över 18 år. Även poolen som tillhör clubrummen och deluxesviterna är endast för vuxna. Två av poolerna är saltvattenspooler. Två av poolerna som vetter mot havet och barnpoolen är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar och kvällar samt vid dåligt väder. Jacuzzi. Gratis solstolar och parasoller vid såväl poolområdet som på stranden. Gratis strand- och poolhanddukar. Pool-/snackbar.

Hotellet har ett flertal olika barer och restauranger. Restaurang Red Sea serverar en internationell buffé till frukost, lunch och middag. På restaurang Bella Vista kan du smaka på det italienska köket och även egyptisk mat finns liksom asiatisk i kinesiskt inspirerade Ying & Yang och japanska Mikado som serverar teppanyaki. Mikado välkomnar endast vuxna gäster som bor i svit eller clubrum, reservation krävs. I restaurangen vid infinitypoolen serveras havets läckerheter och grillade specialiteter. Män måste bära långbyxor till middagarna på restaurangerna.

I Palace Lobby Bar kan du när som helst på dygnet slå dig ner och ta något att dricka. I Bella Vista Italian Lounge kan du ta en aptitretare före maten (välkomnar endast vuxna gäster) för att senare ta en cocktail och dansa på La Salsa Bar och Club. Infinity Pool Bar & Lounge. I The Niche Bar serveras exklusiva cocktails och röks kubanska cigarrer för de som har åldern inne. Baron Club Lounge är en exklusiv bar för de som bor i svit eller clubrum. För ungdomar under 17 år finns Barteen med spel och alkoholfria drinkar. På hotellet finns även en nattklubb.

Gratis sportaktiviteter som gym, tennis (utan kostnad dagtid, utrustning ingår inte), beach volley, strandfotboll, bordtennis, dart, aerobics, vattengymnastik och vattenpolo. Det finns också jogging- och cykelbanor mellan hotellet och stranden. Dykning, snorkling och windsurfing mot avgift. Spa med flera olika behandlingar och hydroterapi mot avgift. Poolen i spat är uppvärm vintertid och är endast för vuxna över 18 år.

Lekplats och barnklubb i hotellets regi. Dag- och kvällsunderhållning, bland annat i form av shower. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Room service dygnet runt och tvättservice mot avgift. Reception öppen dygnet runt.

Måltider

All Inclusive. Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

All Inclusive

 • Frukostbuffé med speciella barnbufféer, kl. 6.30-10.30 i restaurang Red Sea.
 • Kontinental frukost i poolbaren, kl. 10.30-12.00.
 • À la carte-lunch på poolrestaurangen, kl. 12.00-17.00 vid infinitypoolen.
 • Lunchbuffé med speciella barnbufféer, kl. 12.30-15.00 i restaurang Red Sea.
 • Glass, kl. 12.00-17.00.
 • Te, kaffe, smörgåsar och kakor, kl. 15.00-16.00.
 • Middagsbuffé med speciella barnbufféer, kl. 18.30-22.00.
 • Middagen kan också intas på den egyptiska restaurangen, fisk- och skaldjursrestaurangen, den italienska restaurangen och grillrestaurangen. Bokning krävs.
 • Kvällssnacks, kl. 23.30-00.30.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala och upp till fem internationella drinkar, kl. 10.00-24.00.
 • Minibar på rummet som fylls på dagligen med läsk, vatten och öl.
 • En påse tvätt i veckan (inte kemtvätt).
 • 20 minuters nack- och ryggmassage i veckan (mot reservation två dagar före).
 • Gratis bastu och jacuzzi en gång/vistelse i mån av plats (reservation krävs).
 • Kajak en gång i veckan.
 • En gratis hårklippning för vuxna en gång i veckan.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Alla hotell, Sahl Hasheesh

Albatros Citadel Resort

Albatros Citadel Resort är ett högklassigt hotell intill stranden i Sahl Hasheesh, med azurblå laguner och ett stort All Inclusive-utbud. Hotellet är uppbyggt som en liten by, med en egen hamnpromenad, marina, restauranger och caféer. I lagunerna finns det korallrev och det kristallklara vattnet bjuder på en riktig snorklingsupplevelse.

Tropitel Sahl Hasheesh

Med en privat sandstrand och stort, grönskande poolområde erbjuder omtyckta Tropitel Sahl Hasheesh en semester i toppklass. Korallrevet är perfekt för dagens snorkeltur och hotellets pir går långt ut i det kristallklara vattnet. I All Inclusive-utbudet ingår flera restauranger och barer, och sportaktiviteter som tennis och gym.