Kundomdömen om Albatros Citadel Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 89 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Miljön
-

Bekräftad gäst: 2022-04-21


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


7 av 10

+
utsikten / att det ligger vid havet / trevlig personal / kan göra utflykter direkt från hotellet utan långa transfers.
-
Enormt många trappor, gaska tråka poolområden, finns inte särslit mycket aktiviteter för barn, endast en väldigt liten del som är sandstrand (Resten är stenigt och kräver badskor) Exakt samma mat överallt - al carte restaurangerna är högst mediokra och är egentligen samma som bufférestaurangerna

Bekräftad gäst: 2022-04-12


10 av 10

+
alla aktiviteter med animationgruppen och kvälls showerna och discot under bar himmel
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


7 av 10

+
Hotellet i sig, vackert som bara den, eget rev utanför
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


7 av 10

+
havet
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


9 av 10

+
Otroligt vackert hotell med bra service. Lunch restaurangen food market hade otroligt god mat med super bra service. Beachbaren nr 2 otroligt trevliga serviceminded.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-05


9 av 10

+
Mycket bra service på hotellet, samt möjligheterna att snorkla vid stranden samt. Ett stort hotell, men man upplevde ingen trängsel eftersom det fanns många platser att vara på.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-29


7 av 10

+
-
Blev placerad i ett dåligt rum 3010 slitet trasiga möbler ingen väggspegel pappersmuggar dålig städning. Tack vare vi kände frontdesk manager så fick vi nytt rum den sista veckan 3201

Bekräftad gäst: 2022-03-24


10 av 10

+
Stranden och den trevliga, med vissa undantag, personalen. Hela anläggningen var en häftig & spännande byggnad.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

2580 omdömen
Utmärkt
 
1592
Väldigt bra
 
570
Bra
 
216
Mindre bra
 
97
Underkänt
 
105

5 senaste omdömen

2020-03-18

av Bengt F Sverige

En pärla i Hurghada!

Vi upplevde en härlig vecka här på fortet. Vacker stor altan med havsutsikt och trevligt rum med goda sängar. Området var vidsträckt medfantastisk arkitektur och mycket blommor. Många restauranger och caféer att välja mellan. Mycket god mat men för få vegetariska alternativ. Magnifikt dessertbord med mycket frukter. Många ställen att sola och bada på.

 
2020-02-28

av andersh852 Alingsås, Sverige

Herr

Ett bra hotel med flera restauranger bra aktiviteter Bra mat men dåliga variationer blev lite samma sak varje dag det som var dåligt var rummet sunkigt för att vara ett 4+ hotellrummet standard var typ 3 stjärnor

 
2019-11-15

av SusanneA272 Enkoping, Sverige

Skön semester

Underbart. Hotellet liknar ett fort. Mycket vackert. Rummet var enormt med en stor terrass med havsutsikt (något skymd). En buss kör runt från tidig morgon till midnatt. Bara att hoppa på där så önskas. Maten var bra. Det fanns mycket att välja på. Rent och snyggt. Personalen var trevlig. Stranden var bitvis stenig. Badskor ett måste. Man kan snorkla direkt från stranden. Solstolar, parasoller och handdukar ingår. Snyggt och prydligt på stranden. Vänlig personal. Dock inga krokar på parasollerna. Hade varit bra. Vi var jättenöjda

 
2019-04-13

av IngridJ181 Malmö, Sverige

Fint och trevlig hotell, med sisådär service

Vi blev uppgraderade till ett trevlig familjerum. Trevligt boende och helt ok städning. I hotellbeskrivningen stod det att man gärna fick ta med sig sin egen router, men att vi behövde kontakat receptionen för att få hjälp att koppla in den. Vi gjorde som man skulle, men fick inte någon hjälp på ett dygn. Då hämtade vi ut den och kopplade in den själva. Vi ville göra rätt och ta hjälp, men det tog dessvärre för lång tid. Bra service dock i minibaren och med handdukar, städning mm. Innan vi åkte växlade vi inte några pengar då det stod i informationen att det fanns bankomat på hotellet. Det fanns det inte och då servicepersonalen förväntade sig dricks kunde vi inte ge dem någon (kanske därför vi upplevde att servicen inte var den bästa). Jag saknade leende hos servicepersonalen (både i restaurangen, i receptionen, barerna mm). Vi blev "uppraggade" att gå på massage.Jag var ganska skeptisk, men gick trots allt. Hade en jättabra massös som heter Jasmine. Superduktig. Kan jag verkligen rekommenderar (medicinsk massage). Trevligt hotellområde med egen marina, möjlighet att snorklar utanför hotellet (dock gjorde vi aldrig det då det blåste "röd flagg" nästan hela veckan). Gott om solstolar

 
2018-12-03

av 795micaell Alnön, Sverige

Skön vecka

Efter 8 års frånvaro besökte jag Egypten igen. Jag var mycket skeptisk till att åka tillbaka, men veckan på Citadel Albatros har helt ändrat min uppfattning. Ett superfint resort med grym service och bra mat. Jag har upplevt min bästa semestervecka någonsin känns det som. Vänlig personal, fina och stora rum, fantastiskt bad och bra restauranger. Rekommenderar verkligen Albatros Citadel