Pool på Nilenskryssningen med M/S Alyssa

Livet ombord

M/S Alyssa är ett femstjärnigt kryssningsfartyg med fyra däck och ett soldäck. Njut av pool, soldäck och restaurang, där de vackra utsikterna över Nilen alltid är närvarande. Efter en dag av spännande utflykter och nya intryck är det skönt att återvända till de bekväma hytterna för lite egen tid. 

Pool och soldäck

Efter en dag med spännande utflykter och många nya intryck är det skönt att komma tillbaka till båten och njuta av bekväma faciliteter, god mat och förstklassig service. Slappna av i den egyptiska solen på soldäcket där du hittar en pool, solstolar, handdukar och en bar. 

Atmosfären ombord är välkomnande och informell, med serviceinriktad personal som gör sitt yttersta för att du ska trivas. Utrymmena är en blandning av europeiska, egyptiska och nubiska element. 

Mat och dryck

I restaurangen serveras det buffé med både internationella och lokala rätter till frukost, lunch och middag.

Hytterna ombord

Hytterna på M/S Alyssa är utsideshytter med stora fönster. Här slår du upp ögonen till Nilens vackra vyer. Hytterna har en klassisk inredning samt ett badrum med dusch och wc. I hytten finns faciliteter som luftkonditionering, hårtork, minibar och tv med satellitkanaler.