Kundomdömen om Fort Arabesque Resort, Spa & Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-02


8 av 10

+
Vi bodde i Villas som var över förväntan! Mottagandet och välkomnandet av Ibrahim med bubbel vid incheckning och visning av Villas där vin, fruktfat och godis stod välkomnande framdukat var suveränt! Enrumsvillas var över förväntan, likaså poolen och terrassen. Städningen i Villas 10+ Likaså städningen på toaletterna vid Club 159 10+! Tillgång till The Pavillion, Club 159 och Villas-beachen med hög servicenivå 10+! Totalt betyg 10+. Vi återvänder gärna :-)
-

Bekräftad gäst: 2022-10-27


8 av 10

+
Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-21


10 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


8 av 10

+
Den vackra och mycket välskötta trädgården!
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


10 av 10

+
Mycket trevlig personal och hjälpsam personal. Rent och fint och ständig trädgårdsskötsel och att hålla efter så att det är snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-05


8 av 10

+
Personalen!
-

Bekräftad gäst: 2022-03-29


9 av 10

+
Alt var bra
-

Bekräftad gäst: 2022-02-08


8 av 10

+
Det var vackert och jättefint läge, fin pool och trevlig personal.
-
Det var problem med magsjuka på hotellet, det skulle vara bra med mer information om hur man ska göra för att inte bli magsjuk. Det skulle även vara bra med information om farliga fiskar m.m. som finns i havet. Vi såg en stenfisk precis vid strandkanten som låg på botten och om man trampar på den kan man behöva läkarvård inom 2 timmar annars riskerar man att dö.

Bekräftad gäst: 2022-01-11


8 av 10

+
Närheten till havet.
-
Bättre rutin om hur man tar del om aktiviteter. Gärna en broschyr på rummet om veckans alla shower. Personalen måste bli bättre med att be gästerna att hålla Corona-avstånd. Även om vi alla garanterade att vi var friska och hade coronavaccinintyg så var det gäster från andra länder (ryssar) som inte brydde sig alls.

Bekräftad gäst: 2021-12-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

3419 omdömen
Utmärkt
 
1682
Väldigt bra
 
1167
Bra
 
347
Mindre bra
 
133
Underkänt
 
90

5 senaste omdömen

2019-11-29

av LolaS620 Askim, Sverige

Hotellrummen

Vi hade bokat superiorrum med havsutsikt men fick rum 1106 mot trädgård, slitet rum i sliten del av hotellet. Påpekade detta och fick nästa dag erbjudande om rummen i den nya delen men där var inte ens bäddat och städat så vi uppgraderade till Villa med pool som var super. Det bästa var att man fick äta i separat lokal med a la carte menyer. Detta naturligtvis mot en kostnad av EUR 540 som var specialpris. Att äta buffe var stökigt och rörigt. inte aptitligt alls. Jag rekommenderar därför att vara noga med vilket rum Ni valt vid ankomsten så Ni slipper denna olägenhet som vi hade. Hotellet är stort och mestadels bor där tyskar. Parasoller vid stranden får man reservera genom att bo i Villa och därmed få en bag med vatten, öl och is. Annars får man leta efter lediga stolar på den långa stranden. inte kul alls, Även i den enskilda restaurangen bör man boka bord för att få plats till middagen.

 
2013-04-17

av Cajsa-Louise Stockholm, Sverige

Ganska slitet All-Inclusive hotell men med bra läge

Jag och min man har precis kommit hem från en veckas semester på Fort Arabesque. Vårt samlade intryck av hotellet är: Nja. Bra: Läget vid havet. Det är bara att ta på sig bikinin/shortsen och gå ner till stranden och välja en solstol. Eftersom hotellet är såpass stort (kan ta emot ca 1200 personer) så är strandremsan som tillhör hotellet ganska långt. Vill du ha långgrunt så väljer du en plats precis nedanför east wing och vill du ha djupt direkt så väljer du en plats längre bort mot west wing. Sanden är kanon och vattnet kristallklart. Dessutom så kan du snorkla vid fina minirev precis vid stranden där det finns många fina fiskar i alla världens färger! Mindre bra: Maten. Smaklös buffé som serveras i tråkig miljö som påminner om en skolmatsal. Hög ljudnivå och inte så mysigt tyvärr. Lite bättre är matsalen i west wing. Har du all-inclusive så serveras maten i bufféform. Helt ok dessert avdelning. Bra: Vill du ha lite lugn och ro när du äter kan man boka ett bord på Villas paviljongen som har en a la cart restaurang. Vi bokade bord och åt där en kväll och det var mysigt. Lugn och skönt och god mat. Inte svindyrt heller. Vi satt på deras terass med utsikt över de olika villorna med tillhörande pool vilket man kan hyra. Mindre bra: Poolerna såg lite slitna ut och inte helt rena. Bra: Spa avdelningen. Tog en svensk massage som var kanon bra och som utfördes av en thailänsk kvinna. Pris var ca 330 kr för 55 min. Hotellet är uppdelat i två olika byggnader: West och East wing. East wing: Lite rörigt och mycket folk. Här finns det lite butiker och spa avdelning. West wing: Lite lugnare? Här finns det en trevlig pool med en härlig utsikt mot havet. Vid poolen fanns även plats att sitta och fika, en del i skuggan under tak och en del precis vid poolen i solen. Vilka bor då här? Många italienare och engelsmän. En hel del ryssar också även om de inte är lika många som på andra hotell i området.

 
2010-12-08

av majsan112 Makadi Bay, Egypten

hotell med personlighet och stil

Vi har precis i dagarna kommit hem från en underbart avkopplande vecka i Makadi Bay och bodde på Fort Arabesque. Det var jag, maken, vår tonårsdotter och en familj till med en tioåring och fjortonåring. Vi är helt enkelt helnöjda med maten, fantastiskt väl tilltagna bufféer och trevliga, servicevänliga servitörer. Vi var där för att fira en femtioårsdag och restaurangpersonalen, med kockar och servitörer hade checkat upp alla födelsedagar och firade det i matsalen med dans och tårta som de balanserade på ett fat på huvudet. Det var personlig, vänlig och tillmötesgående personal utan att gå på för mycket. Närheten till stranden var kanon och det fanns ett flertal pooler med olika formationer att välja på. Rummet var stort med behagliga sängar och en stort och välstädat badrum. Städning varje dag med nya rena handdukar. Något stört läge där vi bodde dock med musik från baren fram till 24.00 men sedan var det knäpptyst. Detta är ett hotell perfekt för handikappade eftersom det fanns gåvänliga stigar överallt, hissar och ramper lite överallt. Det är också ett familjevänligt hotell med en rad sport och lekaktiviteter. I hotellområdet fanns många sköna blommor som prydde stigarna och många var de som tog sina promenader eller joggingturer. Varje kväll var det också dansunderhållning på en aréna uppbyggd som en amfiteater. Jag saknar många av dem jag kom i kontakt med från personalstyrkan. De verkade ha kul medan de arbetade.

 
2010-01-03

av casiopeja9

super!

inget att klaga på what so ever! Service, atmosfär, läge var helt enkelt helt efter våra önskemål!

 
2022-11-15

av scardygirl

Fort Arabesque.

We stayed here for a 3 night stay n were instantly upgraded to a villa with private pool n premium all inclusive which was brilliant. The food was lovely n plentiful. The whole place was very clean n tidy n the gardeners were always out working. The beach was amazing n so many different fish could be seen in the shallow waters. We went on a glass bottom boat n went snorkeling.