Kryssning med MSC Orchestra

Kryssningen med MSC Orchestra kan bokas med avresa från Köpenhamn eller StockholmSå här bokar du:

 

Avresa från

  • Köpenhamn: Välj Flyg+Hotell, avreseflygplats Köpenhamn, reslängd en vecka. Det är också möjligt att boka kryssningen som en kombinationsresa (en vecka kryssning och en vecka på hotell längs Hurghadakusten), välj Kombinationsresa, avreseflygplats Köpenhamn, reslängd 2 veckor.
  • Stockholm: Från Stockholm kan du endast boka kryssningen som en kombinationsresa (en vecka kryssning och en vecka på hotell längs Hurghadakusten). Välj Kombinationsresa, avreseflygplats Stockholm/Arlanda, reslängd 2 veckor. 

Ring oss om du vill boka en kombinationsresa med kryssning en vecka och en vecka på hotell längs Hurghadakusten. 

Har du frågor eller behöver du hjälp med bokning?
Kontakta oss på telefon 0771-373737 mån-fre 8:30 - 17.00 eller lördagar 10-14:30

En kryssning med MSC Cruises är perfekt för dig som är historie- och kulturintresserad och som vill uppleva något annorlunda! Följ med på en kryssning där du ges möjlighet att uppleva såväl kultur och historia som den färgglada världen under ytan i Röda havet! Njut av det ljuva livet ombord på kryssningsfartyget med underhållning i världsklass, fina restauranger, soldäck och spa med sköna behandlingar. I varje hamn erbjuds ett brett utbud av utflykter för att du ska få en så upplevelserik semester som möjligt.


Rumstyper

Standard Bella insideshytt ospecificerat däck för 2 personer Standard Bella balkonghytt ospecificerat däck för 2 personer Deluxe Fantastica insideshytt däck 5–11 för 2 personer Deluxe Fantastica utsideshytt däck 5 för 2 personer Deluxe Fantastica balkonghytt däck 8–9 för 2 personer Premium Fantastica balkonghytt däck 8–9 för 2 personer Premium Fantastica balkonghytt däck 10–12 och 15 för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder


Fakta och faciliteter

Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ingår i priset

  • Flyg, tur och retur
  • All Inclusive (avser helpension + Easy drink package)
  • Hamnavgifter/skatter
  • De flesta aktiviteter och underhållning ombord

Mat & dryck på MSC Orchestra
Att MSC Cruises är ett italienskt rederi märks i restaurangerna ombord. Här erbjuds ett frestande utbud av såväl italienska som internationella specialiteter. Frukost, lunch och middag serveras i à la carte-restaurangerna, och till middagen finns det två olika sittningar att välja mellan. Bufférestaurangerna har öppet stora delar av dygnet och erbjuder en mer informell miljö.

Det finns flera barer och lounger ombord med musik och underhållning.

Underhållning
Ombord kan du se fram emot varierad underhållning med allt från shower till konserter, komiker och trollkarlar. Det finns flera barer och lounger ombord med musik och underhållning. Nattklubb och casino.

Soldäck
Vill du koppla av finns ett soldäck med en uppvärmd pool.

Träning och aktiviteter
Det finns ett välutrustat gym om du vill träna under din semester och det erbjuds även gruppträningspass. Du kan ta en runda i joggingspåret eller spela minigolf, volleyboll, basket och tennis. Spa med sköna behandlingar mot avgift.

Dagsprogram
Varje natt levereras nästa dagsprogram, "Daily program" till din hytt. Här hittar du all information om livet ombord, öppettider i restauranger och barer, aktiviteter och underhållning, samt kvällens klädkod.

Utflykter
För att du ska få en så minnesvärd semester som möjligt och uppleva länderna som besöks, så rekommenderar vi att du köper till utflykter.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive ombord på MSC Orchestra avser helpension + Easy drink package.