Kombinationsresor i Egypten

En kombinationsresa är det bästa sättet för att få ut mer av din semester. Se mer av Egypten och upplev flera resmål och hotell för att verkligen få det bästa av två världar. I Egypten kan du kombinera 7 dagar i Hurghada med 7 dagar i någon av de närliggande orterna El Gouna och Sahl Hasheesh. Du väljer själv om du vill starta kombinationsresan i Hurghada, eller i någon av de andra orterna.

Detta ingår

  • Flyg tur & retur
  • Hotellvistelse
  • Transfer till och från flygplatsen samt mellan orterna
  • Måltider enligt vad som anges på respektive hotell

Från 7 348:- per person (avresa 29/11-18).

Just nu går det tyvärr inte att boka denna kombinationsresa.


Hurghada


Hurghada är Egyptens populäraste resmål och bjuder på kristallklart vatten, perfekt väder och vackra stränder. Här upplever du det genuina egyptiska vardagslivet med gatumarknader, butiker och folkliv. Under Röda havets yta gömmer sig en fantastisk undervattensvärld som väntar på att få utforskas.

I Hurghada hittar du bland annat vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista med Afrikas största gym och en olympisk pool. Här finns även Apollo Mondo Family-hotellet Beach Albatros Resort som är ett semesterparadis för hela familjen med flera pooler, vattenrutschkanor, Polly & Mino samt ett eget område endast för Apollos gäster med pool, restaurang och privat strand.


Läs mer om Hurghada

Läs mer om hotellen i Hurghada


Kombinera Hurghada med dessa orter:


 

 

Sahl Hasheesh

Två mil söder om Hurghada ligger Sahl Hasheesh, en turistort som ramas in av en kilometerlång sandstrand. Här håller hotellen en hög standard med stora poolområden, privata sandstränder och All Inclusive. Välj mellan de femsoliga hotellen Premier Le Reve Hotel and Spa och Baron Palace Resort, eller de fyrsoliga hotellen Albatros Citadel Resort och Tropitel Sahl Hasheesh.

Kombinera 7 nätter i Hurghada med 7 nätter på vilket hotell du vill i Sahl Hasheesh.

Läs mer om Sahl Hasheesh

 

 

El Gouna

El Gouna är ett av Egyptens mest exklusiva resmål. Här är du nästan alltid omgiven av vatten då staden är uppbyggd bland små öar och slingrande laguner. De små kanalbåtarna eller tuk tuks är både ett smidigt och trevligt sätt att ta sig fram på. I El Gouna bor du på det högklassiga hotellet Mövenpick Resort & Spa med sin privata sandstrand och spaavdelning.

Kombinera 7 nätter i Hurghada med 7 nätter på hotell Mövenpick Resort & Spa i El Gouna.

Läs mer om El Gouna