Mat & dryck i Hurghada

Hurghada erbjuder flera restauranger och barer som definitivt leder till en smakupplevelse. Varför inte testa traditionella, hemlagade rätter, japansk sushi eller dela ett gäng smårätter tillsammans med resesällskapet? Här hittar du ställena du inte får missa!

Falafel

Japanska smaker och dans natten lång

Little Buddha är en trendig restaurang som serverar utmärkt sushi. På kvällarna förvandlas den till en klubb, som ofta arrangerar stora event med kända dj:s. Vid den 45 meter långa bardisken kan du prova drinkar från hela världen. 

Pita Sfinx

På en tvärgata bakom McDonalds i Sekalla hittar du den familjeägda restaurangen Pita Sfinx. Här serveras god mat till bra priser. Passa på att smaka deras mumsiga, hemlagade pitabröd!

Egyptens snabbmat

Gad är en restaurangkedja som du hittar i hela Egypten. Här serveras traditionella rätter som falafel, fuhl och kebab. Man kan säga att det är som Egyptens egna snabbmatskedja, men för oss är det definitivt något nytt!


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Egypten, hitta och boka en resa till Egypten eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Egypten

Vilka är Egyptens bästa stränder? Var hittar jag de mest intressanta sevärdheterna? Vilka är Egyptens mest intressanta städer? Här har vi samlat några av våra bästa tips inför din resa till Egypten!

Se alla våra restips för Egypten

Hurghada

  • Dyk- och snorklingsparadis
  • All Inclusive-hotell med hög standard
  • Kristallklart vatten, perfekt väder och vackra stränder
Se alla resor till Hurghada

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

Dela på smårätter

Är du sugen på att dela på lite smårätter ska du besöka El Sayed på Sherry road. Restaurangen är prisvärd och att dela på de goda rätterna är en kul upplevelse.

Nice i Nya Marinan

Den moderna loungebaren Nice ligger i den norra delen av den Nya Marinan i Hurghada. Här njuter du av god mat och drinkar, och även lite shisha om du känner för det.

White Beach

Klubben White Beach i Sekalla fungerar som en strandklubb på dagen och en nattklubb på kvällen.

Svalka dig med glass

Glassbaren Polo Nord lockar med god italiensk glass, söta crêpes och helt underbara våfflor. Beställ gärna in en god italiensk kaffe också och njut. 

Hard Rock Café

När du vill äta riktigt god mat i internationell miljö, kan vi rekommendera ett besök på klassiska Hard Rock Café. Här spelas rockmusiken i takt till den goda stämningen. Dagtid kan du beställa en saftig hamburgare, kryddstarka fajitas eller en generös sallad. Kvällstid förvandlas stället till ett vibrerande diskotek med glada människor och goda drinkar. 

Skönt barhäng

Spendera en kväll på baren Bartender i Abu Tig Marina i El Gouna. Här serveras goda cocktails till tonerna av en DJ eller live musik. En härlig atmosfär i kärnan av Abu Tig Marina!