Kundomdömen om Steigenberger Pure Lifestyle

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-28


10 av 10

+
Imponerande rent. Supertrevlig och serviceminded personal.
-
Behövs inte!

Bekräftad gäst: 2020-02-07


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-31


10 av 10

+
Den servicevänliga, glada och effektiva hotellpersonalen. Renligheten överalltGolfbanan. Biljardborden i poolen. Uppvärmda poolerna ca 30 grader. Rummen med jacuzzin och dom sköna sängarna.
-
Rummens ljudisoleringen. Den nuvarande är mycket dålig.

Bekräftad gäst: 2020-01-17


10 av 10

+
Allt och det var gratis golf på 9 håls banan
-
Saknades handukstork

Bekräftad gäst: 2020-01-12


10 av 10

+
Lugnet och den trevliga personalen!
-
Information på förhand om klädkod

Bekräftad gäst: 2019-12-20


6 av 10

+
Stranden och rummet var till stor belåtenhet
-
Fler variationer av mat.

Bekräftad gäst: 2019-11-29


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-15


7 av 10

+
Att det var nytt
-
Hemska sängkläder, dålig strand

Bekräftad gäst: 2019-11-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

918 omdömen
Utmärkt
 
825
Väldigt bra
 
63
Bra
 
14
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2020-01-14

Inlägg av 653britta Simrishamn, Sverige

Fru

Allt perfekt enda vi saknade var handukstork. Gratis golf på 9 hålls banan. Gratis spa. Perfekt servis. Uppvärmda pooler. Man kan utnyttja allt på gran hotellet,restauranger,barer,pooler så variationerna är många. Fin strand.

 
2019-11-23

Inlägg av Emmie O

Fantastisk semester

Jättebra service, utmärkt gourmetmat, utsikten och hotellet var fantastiskt, bra städning, bra aktiviteter på hotellet, bra musik, samt lugnt. Även bra alternativ till utflykter. Uppvärmd och rent hotellområde.

 
2021-02-22

Inlägg av 344mahag

Enjoyable stay

This is the best hotel i have ever visited in my whole life. Special thanks to sobhy and shaher at the pool they were always around and friendly. We will recommend to all the people we know. The hotel is already well known but we will do our best during this hard days

 
2021-02-20

Inlägg av mnroshdy

Honeymoon and we enjoyed it

Since traveling abroad wasn't an option due to covid-19 pandemic, we directed our eyes to hurgada, and then choose pure life, and I'm glad we did. Since the moment you walk in we were welcomed by mr.samaha he is a very professional friendly person. The cleanliness was at our expectations, and the vast selection of restaurants, and cozy quiet beach "hence" adult only, we like the live cooking theme, as they only cook what you order and that keep the food always fresh, even if it took a little while but you get a better service in return. The staff is just wonderful, smiling and helpful, we liked nevin working at alex beach restaurant for her hospitality and humor.and her manager he was responsible for the food and beverages in the hotel, he is a great guy way checking on the quality and if we are happy, There are many to thank for making our stay cozy. Thanks to ms. Israa for booking us the second time cause we left to attend our friends wedding and came back because of her hospitality and always checking on little details that made us love it there. Would definitely come back we can.

 
2021-02-20

Inlägg av welnaguib Hurghada, Egypten

Honeymoon Trip

The hotel is really good, everything is clean, the staff are EXTREMELY professional and helpful and smiling all the time, the food specially in Gourmet restaurant and Alex and more than amazing đŸ€©,, also the diving center guys are really good we enjoyed our boat trip and the snorkeling,, we really enjoyed the stay and definitely highly recommend ♄