Kundomdömen om Steigenberger Pure Lifestyle

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-28


10 av 10

+
Imponerande rent. Supertrevlig och serviceminded personal.
-
Behövs inte!

Bekräftad gäst: 2020-02-07


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-31


10 av 10

+
Den servicevänliga, glada och effektiva hotellpersonalen. Renligheten överalltGolfbanan. Biljardborden i poolen. Uppvärmda poolerna ca 30 grader. Rummen med jacuzzin och dom sköna sängarna.
-
Rummens ljudisoleringen. Den nuvarande är mycket dålig.

Bekräftad gäst: 2020-01-17


10 av 10

+
Allt och det var gratis golf på 9 håls banan
-
Saknades handukstork

Bekräftad gäst: 2020-01-12


10 av 10

+
Lugnet och den trevliga personalen!
-
Information på förhand om klädkod

Bekräftad gäst: 2019-12-20


6 av 10

+
Stranden och rummet var till stor belåtenhet
-
Fler variationer av mat.

Bekräftad gäst: 2019-11-29


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-15


7 av 10

+
Att det var nytt
-
Hemska sängkläder, dålig strand

Bekräftad gäst: 2019-11-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1532 omdömen
Utmärkt
 
1421
Väldigt bra
 
74
Bra
 
17
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2020-01-14

av 653britta Simrishamn, Sverige

Fru

Allt perfekt enda vi saknade var handukstork. Gratis golf på 9 hålls banan. Gratis spa. Perfekt servis. Uppvärmda pooler. Man kan utnyttja allt på gran hotellet,restauranger,barer,pooler så variationerna är många. Fin strand.

 
2019-11-23

av Emmie O

Fantastisk semester

Jättebra service, utmärkt gourmetmat, utsikten och hotellet var fantastiskt, bra städning, bra aktiviteter på hotellet, bra musik, samt lugnt. Även bra alternativ till utflykter. Uppvärmd och rent hotellområde.

 
2021-10-24

av joniceDavid

Exceptional hotel and service - AGAIN :)

We again stayed at Steigenberger Pure Lifestyle for the second time this year and the hotel is just outstanding! The hotel is super clean and well organized, food is absolutely delicious. The service and the staff is just outstanding, without any exception. All waiters in every area of the hotel (Restaurant, Bar, Pool) are simply as you wish them to be - attentive, friendly, helpful and good hearted (without being intrusive at any time). Cheers and thank you to everyone for making our stay so special again. Special thanks to: Abanoub Emad, Ahmed Wahied, Karam Mazouz, Sobhy Gamiel at the pool and bar, Ekhlas Ebrahiem (most beautiful smile when entering the restaurant :-) ), Mahmoud Youssef and Soally Mokbel at the restaurant! Special thanks also to Ahmed Abdel Fattah for the excellent room service. We will be back soon and can’t wait to spend our next holiday in this special hotel. See you soon! David & Jonice

 
2021-10-24

av AhmedMax007

Excellent Is their Normal

The hotel and Stuff has passed the Excellency With Advanced level of Hospitality and facilities beyond the Imagination Pool and and beach are amazing and charming since we arrived the welcome from Ibrahim in the reception till we Met the exceptional and fabulous Front office manager Mr.Mohamed Fawzy he is an respectable with his warms Greetings and his decent way in Dealing and trying to be more than helpful during all of the accommodation period I have no word to express my happiness and the joy we got during our stay. Thanks and really we gonna make it again i hope all of vacations to stay here really.

 
2021-10-23

av mohammadaA4490PI

Luxury hotel

A luxury place for relax and having fun with ultra all inclusive, all the staf are welcoming and friendly, i regret that i booked it for the last day of my trip, i can’t wait till my next vacation to be there again.