Kundomdömen om Aqua Vista – powered by Playitas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 878 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fräscht, rent och snyggt. Personens hjälpsamma och trevliga.
-

Bekräftad gäst: 2023-01-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-01-26


9 av 10

+
Trevlig personal,rent i området
-

Bekräftad gäst: 2023-01-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-01-26


9 av 10

+
Bra träning och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-01-26


10 av 10

+
Servis
-

Bekräftad gäst: 2023-01-26


8 av 10

+
Städning och service
-

Bekräftad gäst: 2023-01-26


8 av 10

+
Träningsmöjligheter
-

Bekräftad gäst: 2023-01-26


9 av 10

+
Personalens gästvänlighet
-

Bekräftad gäst: 2023-01-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-01-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

1844 omdömen
Utmärkt
 
1413
Väldigt bra
 
262
Bra
 
99
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2023-01-28

av AlmaKoz

Bra!

Helheten är väldigt bra, bra tillgång till sport och träning, bra mat i Apollo restaurangen, trevlig personal och bra service! Det finns många pooler att välja mellan samt att man har tillgång till 2 till hotellet utöver Aqua Vista! Jag kommer definitivt tillbaka igen!

 
2023-01-23

av paymang2023

Semester

Det har varit jättekul och bra med personal och alla aktiviteter samt ders positiva energi Och deras fina levande. Dem väldigt duktiga och sätta sina kunder i fokus och att dem skall känna sej speciella på fin sätt.

 
2023-01-21

av Johanna H

Godkänt

Bra upplevelse överlag. Många poolområden och promenadavstånd till stranden. Okej mat för det mesta men inte så smakrik. Vi fick ett stort rum och det är roligt att det finns ett gym och olika aktiviteter. Mycket att delta i som tex vattenpolo, vollyboll, gymklasser och padeltennis.

 
2023-01-20

av Jimmiesalonpaa2023

Holiday

Jag stannar just nu på aqua Vista, allt är toppen de finns inget jag kan klaga på, de har allt från starka drinkar till stora sköna pooler, bra väder och näst intill allt för finess, jag rekommenderar starkt aqua Vista.

 
2022-12-08

av benjaminaR7179FC

Aqua vista

En av de bästa hotelen jag har varit på god och ren mat trevlig personal som hjälper rengöra rum. Gym och många aktiviteter och ett vattenland väldigt stort ställe med lunch frukost. Reception hjälpte till när man inte förstod hur man tar sig till stan eller behövde hjälp allmänt fint ställe att va med familjen.