Kundomdömen om Aqua Vista – powered by Playitas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 750 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Skön atmosfär
-

Bekräftad gäst: 2020-03-20


8 av 10

+
Möjligheter till Bad och träning. Apollos egna yta som var fri från försäljare och rökare.
-
Apollo Poolens bar kan förbättra sitt utbud och trivselfaktor ex möjlighet att köpa snacks energidryck, rejäla plast glas ( trevliga ) mycket tråkigt med små pappers muggar som blev mjuka och blåste iväg.

Bekräftad gäst: 2020-03-20


10 av 10

+
Rent och snyggt, glad personal i servering och städ från tidig morgon till sen kväll. Sportanläggning i toppklass.
-
Som svensk svarar jag kaffet..

Bekräftad gäst: 2020-03-20


8 av 10

+
Alla tränings ställena var samlade.
-
Rumskortet avmagnitiserade sig hela tiden. Inga badrockar o tofflor fanns.Bättre skyltning var allt finns..

Bekräftad gäst: 2020-03-20


10 av 10

+
Bra utbud av aktiviteter, rent och fint.
-
Maten var lite tråkig..

Bekräftad gäst: 2020-03-20


9 av 10

+
Det stora utbudet och valmöjligheter gällande träning och matställen
-
Bättre wi-fi och variation/kryddning på maten.

Bekräftad gäst: 2020-03-20


10 av 10

+
Faciliteterna
-

Bekräftad gäst: 2020-03-20


6 av 10

+
+ Träning. Otroligt bra förutsättningar. Dubbelrum jättebra och stora.
-
- Med all inclusive har jag aldrig tidigare behövt passa tider. Restaurang och snackbar öppet och stöngt i princip samtidigt. Med träning viktigt att kunna fylla på vid för mig vila mellan pass. Hälsomaten hade jag högre förväntningar på eftersom träningshotell Dryck - saknade bra alt till vatten. Dåligt och tråkigt utbud. Gym - hade förväntat mig längre öppettider här. Varma dagar och stängde redan 20. Öppna tidigare och stänga senare

Bekräftad gäst: 2020-03-20


10 av 10

+
Personal, träningspass och maten
-

Bekräftad gäst: 2020-03-20


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

1133 omdömen
Utmärkt
 
775
Väldigt bra
 
218
Bra
 
83
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2020-03-09

av lutzka Söderhamn, Sverige

Fantastiskt hotell och väder!

Vi var 4 olika familjer (10 personer) i olika åldrar mellan 4-42 med olika förutsättningar samt intressen. Detta trodde jag då skulle bli lite besvärligt men det finns verkligen nåt för alla på detta hotell. Oavsett om du talar om maten, aktiviteterna, träningarna, poolerna m.m. så finns det verkligen något för alla. Vill verkligen rekommendera det här hotellet och vi kan/kommer säkert återvända hit fler gånger. Det enda negativa som jag kommer på var dom som sålde utflykter på hotellet. Vi köpte en4-hjulingstripp med egen guide ut i öknen. Då vi valde bort att rida kamel, häst och besöka en beduinby. Istället skulle vi då få en längre och mer actionfylld tripp med större 4-hjulingar som avslutades med att se solnedgången. Det lovades ca 80 km och 400cc istället för det ordinarie 50 km och 250cc. Vi fick trots detta 50 km tripp och dessutom risiga 250cc maskiner där en av dom gick sönder mitt i öknen. När vi kom tillbaka slussades vi direkt ut i en liten buss som skjutsade oss till hotellet. Detta då ca 1,5h före solnedgången så den fick vi inte se heller. Försökte få kompensation men det enda chefen erbjöd var att sparka den unga kille som sålde resan till oss?! Valde då istället att ta kontakt med en taxikille när vi skulle åka ut och snorkla på havet en dag och den resan han förmedlade var helt fantastisk. Dyka med delfiner, snorkla i korallrev, lunchbuffe på båten, åka gummiringar efter speedboats och allt detta för mer än halva priset mot vad firman på hotellet erbjöd.

 
2020-02-24

av torbj_rno2018 Vårgårda, Sverige

Semester

Ett fint hotell med många bra poöoler. Många vattenruthkanor, som har stängt ett par timmar mitt på dagen. Vill man träna så är detta ett bra hotell men res med Apollo. Då ingår det mesta. Rumen är stora och fina. Hela hotellområdet är rent och fint. Serveringspersonalen har sina favoriter och glömmer lätt dom andra. Det finns mycket mat men smaklös. Saknar fruk och grönt Hotellet ligger en bit ifrån havet, det finns en hotellbuss som går till deras stand .

 
2020-01-18

av Staffan L Stockholm, Sverige

Prisvärd jätteanläggning

Det är en jättestor anläggning med tre hotell som hänger ihop samt två på standen som vi hade tillgång till. Det är all inclusive som gäller vilket är både bra och dåligt. Kanonbra för plånboken givetvis men jag saknade att någon kväll kunna äta lite "finare" och lugnare (jag är beredd att betala extra för detta). Det gick inte heller att köpa bättre alkohol. Jag beställde sprit 2 gånger men orkade inte dricka upp rävgiftet. Rödvinet var heller inte någon höjdare, vitt vin och öl var OK. En del klagar på maten men det går att skapa omväxling själv, det finns mycket att välja på. Däremot så tycker jag miljön i samtliga matsalar var lite stressig, påminner lite om skolmatsal- Träningsutbudet var enormt och ledarna var bra. Själv simmade jag varje morgon i 50 meters basängen på egen bana, klart lyxigt. Vattenjympa testade jag också. Hustrun testade mkt annat och var också nöjd. Miljön för löpning var inte så kul, antingen längs trafikerad väg eller skräpiga omgivningar. Men platt! Vi tog en heldagsutflykt med snorkling m.m. med en firma nere vid "vår" strand. Kanonbra och seriösa. Vi betalade 55 euro per person och då ingick utrustning, lunch och drycker. Betydligt billigare än via Apollo. Rummet var jättefrächt och städningen sköttes väldigt bra. Totalt sett var vi väldigt näjda och återkommer troligtvis.

 
2020-01-03

av therese19740918 Avesta, Sverige

Lyxigt tränings hotell

Fint och fräscht hotell i Hurghada. Olympisk pool, stort gym, pass hela dagarna, paddel och tennis. Bra mat, lite stimmigt i matsalen vid middag. Besök gärna sport baren för lite mellanmål. Hade dock önskat mer nyttig mat emellan måltiderna som smoothies, fruktsallad osv.

 
2019-11-24

av Blueflames Stockholm Kista

Matförgiftningar förstör mycket

När vi var här i November förra året så var allt perfekt. Bra träning, mycket fint hotell, trevlig personal och god och variationsrik mat som då inte ledde till förstörda semesterdagar. Denna gång så var i princip allt som förra gången. Dock med 2 undantag. Träningen var bättre än förra gången med mycket inspirerande personal och fler pass och bra gästinstruktörer! Dock så verkar renligheten i köken dramatiskt förändrats då hema vårt sällskap blev magsjuka! Och när vi pratade med andra gäster så hade ALLA sällskap liknande problem! Just nu så finns det inget som helst intresse att åka hit igen och riskera ännu en förstörd semester beroende på dålig kökshygien. När vi påtalat problemet on site så verkar man helst ducka! Även resebyråns personal drabbades och hade en intravenös kanyl inkopplad någon dag eller 2! Mycket besviken då jag tidigare pratat mycket gott om hotellet som enda hotell i Egypten där vi sluppit magsjuka.