Kundomdömen om Alf Leila Wa Leila by Neverland

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


10 av 10

+
Hotellet var bättre än väntat, gamla bilder på eran hemsida dock. Super trevlig personal, jätte fint och rent. Roligt att vi kunde gå runt och välja vart vi skulle bada.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-31


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-29


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-24


8 av 10

+
Rent och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2022-03-22


2 av 10

+
La Casa och den uppvärmda poolen.
-
Min mamma halkade vid poolen och bröt armen, men det var även en massa andra hotellgäster som ramlade. Totalt livsfarligt... Restaurang Tagine som skulle vara den lyxiga restaurangen hade usel service och vi fick inte ens alla rätter till bordet. Rummet städades inte och det var ett evigt tjatande från försäljare när man försökte njuta av solen.

Bekräftad gäst: 2022-03-08


7 av 10

+
Servicen och uppvärmda poolerna, Kids club också samt showen på Neverland
-

Bekräftad gäst: 2022-03-01


8 av 10

+
rummet
-

Bekräftad gäst: 2022-03-01


10 av 10

+
fantastiskt hotell med all service värmt rekommenderat
-

Bekräftad gäst: 2022-03-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

2547 omdömen
Utmärkt
 
1625
Väldigt bra
 
616
Bra
 
176
Mindre bra
 
68
Underkänt
 
62

5 senaste omdömen

2022-11-13

av F4268YKfilips

Vintersol

Väldigt stort trevligt hotell med bra mat och väldigt trevlig personal. Bra utbud av restauranger på kvällarna och otroligt många intryck att ta in, framförallt på kvällarna ☺️ Mysiga barer med underhållning på kvällarna

 
2019-12-04

av Mikael A

Hurghada alf leila wa leila

Bodde på alf leila wa leila i början av november 2019 och hotellet va fantastiskt, stort, flertal pooler och flertal restauranger med olika teman. All inklusiven överraskade då det mesta va bara o hämta utan att behöva visa något eller liknande vilket va väldigt skönt! Shoppingcentret som ligger en liten promenad bort är modernt o fint, va mycket "äkta" saker som kostar som hemma men fanns lite butiker som hade vettiga priser. Stranden är närmare 1.5km bort men va väldigt lätt o smidigt att gå och vill man inte det så går det strandbussar hela tiden. Stranden ser inte så märkvärdig ut när man kommer ner men simmar man ut en liten bit så kommer man till ett sandrev där man bottnar och är fantastiskt snorkelvatten! Tips: HANDSPRIT! Egypten har dom smutsigaste pengarna i världen och det är ofta efter man har hanterat kontanter som man har risk att bli magsjuk. Så använd handsprit när ni hanterat pengar direkt! Så är det inga problem. Finns mycket handsprit dispensers lite överallt på hotellet.

 
2017-07-09

av kattis1 Malmö, Sverige

Super härligt hotell

Hotellet var en stad i en stad. Här finns historia, affärer, god mat och härlig atmosfär. Personalen är trevliga och mycket serviceminded. En härlig semester för både små och stora. Det enda negativa var stranden.

 
2017-06-21

av Milo79 sweden

Under all kritik

Vi har varit här ett par gånger tidigare, senast 2012. Vi åkte tillbaka i dec 16, och aldrig mer. Maten är usel. Samma mat i alla restauranger. Dålig variation på maten, en del mat så stark att det var oätligt. (särskilt för barnen) Jag åkte som ensam mamma med mina 2 barn och blev antastad av en ung kille på gångvägen mellan hotellet och köpcentrat. Dåligt upplyst väg! Detta rapporterade jag till Apollo, som kontaktade hotell managern. Jag fick titta på övervakningsfilmer från den aktuella kvällen för att identifiera killen men tyvärr utan resultat. Detta försökte sedan slätas över och tystas ner med bl.a. fruktkorg på rummet varje dag. En fin gest, men frukten var i stort sett rutten varje gång. Butiksägarna var också otroligt påträngande, till och med dom på hotellet. Även om man gick förbi flera gånger per dag tjatades dom, följde efter oss, och var nästan obehagligt påträngande. Nej, hit återvänder vi aldrig någonsin. Varken till alf leila wa leila, eller till Egypten!!

 
2017-06-14

av Killiner Uppsala, Sverige

Bra service

Fint hotell, allt var All inklusive. Fria drinkar, kaffe mat jag allt. De har flera restauranger men de påminner mig om samma sak. Bästa var huvud restaurangen. Jag har aldrig förr kört all inklusive, men jag blev imponerad. Det var inte samma sak varje dag, de varierade, ena dagen stod de ute å grilla fisk och andra dagen stek. Även varierades budet inomhus. Jag blev riktigt nöjd. En gäst stal min mobil på hotellet (vilket kan hända överallt), det som jag blev imponerad på är hotellets reaktion, de intervjuade mig, samt gå till "brottsplatsen". med en säkerhetschef. Dagen efter visste alla servitörer om detta och frågade hur det gått. De verkligen tog det seriöst. Jag blev till och med kallad att komma in bakom reception där jag fick fri kontakt med internet och spärra mobil och så. De gick verkligen den extra milen. Hade inte hänt i sverige. Jag blev imponerad. Fantastiskt hotell, Flera pooler, mycket underhållning. Dock mycket tyskar där så flera tror du pratar tyska, men de lär sig. Bra service, dock dricks hela tiden, men så är det i hela landet. Han som bär väskan vill ha, han som städar vill ha och så vidare, det var lite trist. Men ännu värre är Kairo.