Kundomdömen om Albatros White Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 59 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-20


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-04


7 av 10

+
Bra mat
-
Tiggandet efter dricks så alla får samma service. Mer jämställdhet mellan kvinnor och män.

Bekräftad gäst: 2020-03-04


10 av 10

+
Pampigt, renligheten.
-
Täckningen, hastigheten av Wifi.

Bekräftad gäst: 2020-01-31


10 av 10

+
Jätte bra service jätte bra mat och bra läge
-

Bekräftad gäst: 2020-01-31


9 av 10

+
Standard. rumsstorlek. God tlllgång på solstolar. Bra pooler.
-
Möjlighet att köpa bättre vin på Al a carte-restaurangen

Bekräftad gäst: 2020-01-31


10 av 10

+
Städningen,servicen, närheten till havet.
-
Kommer inte på något.

Bekräftad gäst: 2020-01-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-24


10 av 10

+
Personalen var fantastisk.Maten ,service finns inget att klaga på.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1707 omdömen
Utmärkt
 
1454
Väldigt bra
 
170
Bra
 
54
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2020-01-20

Inlägg av Bo L

Toppklass

Hotellet ligger endast 15 min resa från flygplatsen, fantastisk service, rent och snyggt med bekväma sängar på rummet, varierad mat i all inclusive resturangerna. Kan verkligen rekommenderas om man är ute efter en avkopplande semester på ett all inklusive hotell.

 
2019-04-10

Inlägg av Istvan S

Ett fantastiskt hotell som överträffade alla förväntningar

Otroligt rent och fint hotell med fantastisk personal som erbjöd en service som överträffade alla förväntningar. Kan verkligen rekommendera hotellet. Bra läge i Hurghada, strandnära vid en härlig sandstrand. Fina och fräscha rum. Möjlighet att äta på flera restauranger med god mat och stort utbud. Man kände sig verkligen välkommen och omhändertagen.

 
2019-03-01

Inlägg av Exodus2000 Stockholm, Sverige

Favorit i repris

Det här är andra året i rad som vi besöker White Beach (se gärna min tidigare recension från förra året). Vi valde hotellet i år igen för att vi var så nöjda med vår vistelse förra året. I år har hotellet och personalen levt upp till alla våra förväntningar. Servicen, animation-teamet, alla har varit underbara och skapat en otroligt fin stämning. Ett extra tack till Hazem, Hamada, Amad i baren och Yana i animations-teamet.

 
2019-02-27

Inlägg av Eromwob

MB

Mycket bra hotell, trevlig personal. Bra underhållning på kvällarna och mycket bradykcenter. Rekommenderar absolut för den som vill dyka i Röda Havet. Bra restauranger med bra valmöjligheter om man är sugen på olika saker, tycker bäst om den asiatiska då den hade bäst service.

 
2019-01-17

Inlägg av Kateryna I

Tyst, barnvänligt hotell

Jag var på White Beach i slutet av januari 2018 med mina 2 barn, 5 och 7 år gamla. Jag valde hotellet för att det skulle finnas uppvärmda bassänger för barn och för att jag läste från andra resenärer att det är tyst miljö. Och mycket ricktigt blev vi aldrig störda av discomusiken på kvällarna, som det brukar vara på de flesta hotellen. All kvällsunderhållning med hög musik var inomhus och hördes inte. Vi hade vårt rum långt ifrån huvudbyggnaden med restauranger och receptionen, där kvällsundrhållningen ägde rum. För barnen höjdpunkten var varma bassänger. De var 4 stycken som såg ut som lekplatser i vattnet. Vattnet var inte så djupt och passar för alla barn, mina kunde leka själva där, utan att jag behövde ha koll på dem. Jag uppskatade mitt rum på bottenplan mitt emot poolarna. Jag kunde läsa bok och dricka kaffe på altanen medan barnen sprang till och från poolarna hur de ville. Därför rekomenderar jag starkt det här hotellet för barnfamiljer. Hotellets byggnad är U-formad och barnen kunde gå från rummet till och från stranden förbi lekplatsen, tenniskorten, minigolfen utan att gå vilse. Jag älskade också den biten när man fick kalla drinkar levererade direkt till solbänken utan att man behövde resa på sig. Fast ibland tog det väldigt lång tid att vänta på dessa drinkar, men ger man dricks så går det fort. Så vill man ha lungt barnvänligt hotell är White Beach ett mycket bra val.