Kundomdömen om Albatros White Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 77 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2022-11-24


8 av 10

+
städning och service
-

Bekräftad gäst: 2022-11-24


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-23


8 av 10

+
Fantastiskt fint hotell. God, varierad mat och mycket saker att göra för barnen. De olika poolerna, det fanns något för alla o framförallt för barnen
-

Bekräftad gäst: 2022-11-03


10 av 10

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2022-11-03


4 av 10

+
Personalen var helt klart det absolut bästa.
-
Rummen kändes ofräscha, maten var inte särskilt god då den oftast var smaklös och torr. Kvällsunderhållningen var tråkig överlag och allt dog ut efter 10. Det är inget hotell jag skulle gå tillbaka till.

Bekräftad gäst: 2022-11-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-02


10 av 10

+
Havet, mat, service
-

Bekräftad gäst: 2022-11-02


8 av 10

+
Allt var nära, restauranger och strand.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-27


7 av 10

+
Rummet
-

Bekräftad gäst: 2022-10-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

2164 omdömen
Utmärkt
 
1823
Väldigt bra
 
201
Bra
 
79
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2022-11-18

av Ewa A Tumba, Sverige

Mer än nöjda!

Mycket bra hotell. Bra service och mycket trevlig personal. Bra underhållning och mycket duktiga och trevliga ungdomar som är ett team som leder underhållning, gympa m.m. Bra variation av mat och dryck.

 
2022-11-02

av Mohamad B

Albators white beach

Mycket bra team, och mycket bra kvällsunderhållning med olika shower både för vuxna och barn. Mycket trevlig personal och god service. Flera ställen att äta på och variation av mat för varje dag. Rekomenderas starkt.

 
2020-01-20

av Bo L

Toppklass

Hotellet ligger endast 15 min resa från flygplatsen, fantastisk service, rent och snyggt med bekväma sängar på rummet, varierad mat i all inclusive resturangerna. Kan verkligen rekommenderas om man är ute efter en avkopplande semester på ett all inklusive hotell.

 
2019-04-10

av Istvan S

Ett fantastiskt hotell som överträffade alla förväntningar

Otroligt rent och fint hotell med fantastisk personal som erbjöd en service som överträffade alla förväntningar. Kan verkligen rekommendera hotellet. Bra läge i Hurghada, strandnära vid en härlig sandstrand. Fina och fräscha rum. Möjlighet att äta på flera restauranger med god mat och stort utbud. Man kände sig verkligen välkommen och omhändertagen.

 
2019-03-01

av Exodus2000 Stockholm, Sverige

Favorit i repris

Det här är andra året i rad som vi besöker White Beach (se gärna min tidigare recension från förra året). Vi valde hotellet i år igen för att vi var så nöjda med vår vistelse förra året. I år har hotellet och personalen levt upp till alla våra förväntningar. Servicen, animation-teamet, alla har varit underbara och skapat en otroligt fin stämning. Ett extra tack till Hazem, Hamada, Amad i baren och Yana i animations-teamet.