Rumstyper på Mövenpick Resort & Spa

Deluxerum

Deluxerum med ett bra läge och modern inredning. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar (gratis daglig påfyllning av mineralvatten). Te- och kaffefaciliteter. Klinkergolv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Fräscha och moderna dubbelrum med en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Klinkergolv. Hårtork. Bad/dusch och wc. Vissa rum är anpassade för personer med funktionsvariationer. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Fräscha och moderna familjerum med en dubbelsäng på entréplan och två separata sängar på ett sovloft. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Klinkergolv. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Mövenpick Resort & Spa, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Fräscha och moderna superiorrum med en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Klinkergolv. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.