Resor till El Gouna

  • Resmål med lyxkänsla
  • Välj bland 104 restauranger
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

El Gouna är ett av Egyptens vackraste och mest exklusiva resmål! Badorten är byggd bland små öar och slingrande laguner vilket gör att du har lika nära till strand och bad som till restauranger och butiker. Njut av lata dagar och bra service på de härliga hotellanläggningarna eller ägna dagarna åt att spela golf på El Gounas fina golfbanor.

Populära hotell – El Gouna


Fakta om El Gouna

Äta ute

Medelpriset för en tvårätters middag exklusive dryck är ca 130 kr per person. En öl kostar ca 20 kr.

Transfer

Från flygplatsen till våra hotell tar det ca 45 minuter. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Långgrunda och barnvänliga laguner och sandstränder.

Mer fakta

Väder

jan 20°c
feb 21°c
mar 25°c
apr 29°c
maj 33°c
jun 35°c
jul 36°c
aug 36°c
sep 34°c
okt 31°c
nov 26°c
dec 22°c
8,8 av 10 El Gouna
Våra gästers betyg, baserat på 19 omdömen

Vilket hotell i Egypten passar dig?

Har du svårt att välja vilken pool som ser härligast ut, eller vilken sandstrand du helst vill promenera på? Låt denna hotellguide hjälpa dig att hitta vilket hotell i Egypten som passar just dig!

Alla resmål Egypten

Hurghada

Hurghada är Egyptens populäraste resmål! Kristallklart vatten, perfekt väder och vackra stränder är bara några av ortens kännetecken. I centrum pågår det egyptiska vardagslivet och under Röda havets yta hittar du ett fantastiskt naturspel bland fiskar och koraller. Apollos hotell i Hurghada håller hög klass och erbjuder allt du behöver för en skön solsemester.

Abu Soma

Res till Abu Soma och upplev en semester precis intill det kristallklara Röda havet. Är lugn något som lockar har du kommit alldeles rätt. Här bor du nämligen på det eleganta vuxenhotellet Shams Prestige Abu Soma, där både sandstranden och det palmkantade poolområdet lockar till svalkande dopp. Under Röda havets yta väntar en färgsprakande värld utöver det vanliga, så glöm inte cyklopet!

Nilenkryssningar

Nilen är både en av världens längsta och en världens mest kända floder. Här har vattnet runnit fram i årtusenden, vilket lett till att storslagna sevärdheter växt fram längs Nilens strand. Det bästa sättet att få upptäcka dessa berömda platser är med en Nilenkryssning som lätt och smidigt tar dig från plats till plats. Njut av ett högklassigt boende, god mat och vackra vyer medan du färdas i de gamla egypternas fotspår längs historiska Nilen.

Makadi Bay

Välkommen till Makadi Bay, ett lyxigt semesterparadis där de eleganta hotellanläggningarna blickar ut mot det azurblå vattnet. Bortom den kilometerlånga sandstranden väntar Röda havet med sina färgsprakande korallrev och fiskar i regnbågens alla nyanser. Låt dig svepas med i den lugna rytmen och njut av ett semesterparadis med allt du kan önska dig direkt på hotellområdet.

Sahl Hasheesh

Eleganta och sagolika Sahl Hasheesh är en lugn badort badort med en båglik form som ger en vacker utsikt över bukten och de finkorniga stränderna. Hotellen håller hög klass och alla har privata sandstränder där du njuter av en lyxig semester vid Röda havets kristallklara vatten.