Kundomdömen om Shams Prestige Abu Soma

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
9,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-29


10 av 10

+
Läget ,polen,stranden,samt den gästvänlighet som personalen visade. Ett av de bästa hotell vi bott på. Rekommenderas att besöka.
-
Lite slitet rum.

Bekräftad gäst: 2022-02-08


10 av 10

+
Mat, läget, lugnt och avkopplande atmosfär.
-

Bekräftad gäst: 2022-01-25


10 av 10

+
Lugnt och otroligt bra service.
-
Engelska tv kanaler.

Bekräftad gäst: 2020-02-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

117 omdömen
Utmärkt
 
77
Väldigt bra
 
21
Bra
 
8
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-11-29

av LolaS620 Askim, Sverige

Ett superhotell

Detta hotell vill jag verkligen rekommendera. Var på ett annat hotell i år och blev besviken. Hotellrummen är kanon, servicen helt suverän, maten det bästa man kan tänka sig. Lugnt och lite mindre hotell med personlig service.

 
2019-03-04

av Lena S

Fru

Kan inte bli mycket vackrare och bättre, har ett kanonläge vid fin strand. Fint poolområde med bra solstolar. Servicen ger jag full pott på, helt underbart fina och duktiga. Maten utsökt utbudet mycket bra. Fint rum med bra sängar och mycket bra städning. Inclusive gäller hela avresedagen. Ingick 40 min massage på grannhotellet. Här får man ladda batterierna, inget tjat utan lungt och skönt och man blir bortskämd av den goda servicen.

 
2022-06-22

av Tom B Mol, Belgien

Most amazing and relaxing visit

The staff is just wonderful, and we were able to enjoy every second of the stay. Especially the front desk manager and the chef's staff deserve extra mention... they really went above and beyond. We heartily recommend a visit!

 
2022-06-20

av FraenkoFraenk

Wonderful stay

We stayed at Shams Prestige Resort. It Was wonderful. Very very Kind Staff, great beach on Front of the hotel and great food. Highly recommended. Rooms are little bit old but doesn't matter. Everything you need you will find there for a relaxing time out. We had a great stay. Also I recommend sea star aqua center next to diving Center. Great Trips like snokerling or fishing. Ask for Mohamed Nemo. Best guide ever!

 
2022-05-30

av Kim G

Expected More

Wish there was food available at all times. Very few alcoholic drink choices. My biggest issue was being seated next to people who smoked during meals. Constantly surrounded by smokers even sitting by the pool. I did enjoy the intimate dinner atmosphere. Bed was very hard.