Restaurang i Cabarete, restips på Apollo.se

Restaurangtips i Cabarete och Sosúa

På den långa och fina stranden i Cabarete radar en mängd restauranger upp sig för att servera dig en fantastisk måltid. Här har du sanden mellan tårna och palmer som granne medan du njuter av en fräsch lunch, en eftermiddagsdrink i solnedgången eller en mysig middag till tända ljus och lyktor. Välkommen! 

Strandrestaurangen Lax

På stranden i Cabarete finner du den härliga restaurangen Lax. Med sin rosa inredning och sköna fåtöljer är detta ett perfekt ställe för lunch, en smarrig smoothie eller en god drink på kvällen. Sitt inomhus eller slå dig ner i någon av de mysiga fåtöljerna på stranden. Om du söker efter trådlös internetuppkoppling hittar du det här. Adress: Carretera Principal, Cabarete 

Lazy Dog

Slappna av och njut av en drink på Lazy Dog, där det ofta även bjuds på livemusik. Är du hungrig rekommenderar vi att du prövar deras fantastiska revbensspjäll eller en av deras goda pizzor. Lazy Dog hittar du i slutet av stranden i Cabarete.  

Ali's Surf Camp

Denna mysiga restaurang, som är populär bland surfare och backpackers, hittar du i närheten av lagunen vid El Choco National Park. Missa inte deras specialitet – Churrasco. 

 

Mojito Bar

Mojito Bar är en trevlig liten strandbar som erbjuder färskpressade juicer och smoothies tillagade av färsk frukt. På menyn finns även sallader och läckra smörgåsar. Kommer du hit på kvällen serverar Mojito Bar även drinkar. Adress: Stranden i Cabarete 

 

Skaldjur på Papis

Om du är ute efter riktigt goda fisk- och skaldjursrätter ska du bege dig till Papis i Cabarete. Den här lilla restaurangen ser inte mycket ut för världen men låt dig inte luras, maten som serveras här är otroligt god. Adress: Carretera Principal, Cabarete.

Mexikansk mat

Är du sugen på mexikansk mat föreslår vi ett besök på restaurangen Gorditos. På menyn finns flera rätter med det där lilla extra stinget. Restaurangen hittar du på huvudvägen, nära infarten till Cabarete.

Middag med trubadur

Vid infarten till Cabarete ligger Bliss Bar något undangömt från huvudgatan. På menyn finns många goda rätter men hit är du även välkommen bara för att ta en öl och lyssna på någon av de trubadurer som brukar spela här kvällstid. Mysig atmosfär gör det lätt att koppla av och njuta av att man är på semester.

 

Skaldjur

Italiensk mat

La Puntilla de Piergiorgio är en romantisk italiensk restaurant i Sosúa. Slå dig ner vid ett avskilt bord på en av de små terrasserna, njut av god mat och en fantastisk utsikt över havet