Yinyoga Day, Varberg

Välkommen till en dag med YinYoga, den 8 november i Varberg. Yinyoga Day hålls i Ladan på Golden Wellness träningsanläggning, Johnssons Gård, belägen på landet strax söder om Varberg och är en halvdag med två delar Yinyoga, ca 75 min per del samt en ”Miniföreläsning”. Vi avslutar med en mysig fika på loftet eller verandan med scones, choklad, ostar & te. Miljön på Johnssons Gård är perfekt för att komma ner i varv, låta tiden stå still för ett tag & ta hand om sig själv för några timmar. Vill du stanna kvar och träna vidare på gården går det bra.


Om Yinyoga

Yinyoga är en enkel, långsam, avslappnande och väldigt stressreducerande yogaform. Fokus ligger på kroppens yindelar, skelettet, bindväv, ligament och kroppens energibanor, meridianer.
Vi stannar i positionerna under flera flera minuter och låter avslappningen och tyngdlagen göra att vi kommer djupare (passiv stretch).

Vem kan delta / Nivå

Yinyoga passar alla människor och kroppar. Vi tränar utefter vår egen förmåga och förutsättningar.
Inga förkunskaper krävs. Passar nybörjaren såväl som den erfarne yogautövaren.

Program / Om dagens innehåll   

08.30-09.00 Registrering, Ladan

09.00-10.30 Yinyoga del 1, Plats: Ladan.

10.30-11.00 Energipaus Verandan, el loftet.

11.00-11.30 ”Miniföreläsning.” - Vad är YinYoga? Hur hjälper YinYoga din kropp? Vad behöver vi tänka på när vi yinyogar? Plats: Ladan

11.30-13.00 YinYoga del 2, plats: Ladan

13.00 -14.15 Sconesmys med choklad, ostar & te. Plats: Verandan.

Pris: 550:-

Aktuellt datum: 8 november 2020

Begränsat antal platser: max 40 pers
(minimiantal 15 pers.)
Åldersgräns: 15 år

Reslängd: Dagsevent (day camp)

Plats: Golden Wellness träningsanläggning, Johnssons Gård, Varberg Hitta hit

I priset ingår:

  • 3 timmar Yinyoga
  • Workshop, 30 minuter ”miniföreläsning"
  • Energipåfyllnad, samt Sconesmys
  • Finns tillgång till matta, klossar, filtar, band
  • Medtag kudde och ev. egen matta

 

Boka Day Camp

Frågor? Mejla oss!


 

Detta ingår

Ingår inte/tillkommer

Presentation av ledare

Yogainstruktör: Jennie Lithen. Licensierad yogainstruktör och över 10 års erfarenhet att leda olika grupper i både Sverige och utomlands. Instruktör på Golden Wellness sedan 6 år.


Om Golden Wellness på Johnssons Gård

Golden Wellness på Johnssons Gård är vår samarbetspartner i västkustpärlan Varberg och är träningsföretaget som gärna testar gränserna. Etablerade med bas på Johnssons Gård, några kilometer söder om Varberg satsar Golden Wellness helhjärtat på att ni ska få en ordentlig dos energi, kavla upp ärmarna, åka hem med ett leende på läpparna och ”Göra Göret”. Det ska vara ”kul, enkelt och svettigt”. Träningen är till för alla oavsett träningsnivå!

Golden Wellness har stor erfarenhet att träna såväl elitidrottare som vanliga motionärer. Förutom att bedriva gruppträningar varje dag så arrangeras flertalet träningsresor utomlands varje år samt träningsevent i Sverige! Läs mer om Golden Wellness på Johnssons Gård här