Sverige Springer Runday

Upplev en kvalitativ heldag med träning som ger löparen i dig en riktig boost. Löpskolning, löpstyrka, yoga för löpare och kvalitetspass där du får ta ut dig precis så mycket som du själv vill. Sverige Springers kunniga coacher ger dig en upplevelse och tips som du kan bära med dig hela sommaren. Det är nyttigt, lärorikt, utmanande men framför allt roligt. En fantastisk löpardag i vackra Hagaparken för såväl nybörjare som erfarna löpare. 

Vem kan delta / nivå

All träning kan genomföras av alla deltagare, oavsett tidigare förkunskaper.
Löpskolning och löpstyrka är lekfull och utmanande på samma gång, och lätt att anpassa till individuell nivå.
Yogapasset utformas efter gruppens sammansättning, och övningarna kan enkelt anpassas till varje deltagares förutsättningar

Dagsprogram  

09:30 Samling och introduktion

09:45 Löpskolning och löpstyrka med Bianca Salming

10:45 Vätske- och energiintag

11:00 Rörlighetsträning/yoga för löpare med Bea Sjöberg Magnusson

12:00 Lunch på Hotel Royal Park Stockholm

13:30 Kvalitetspass med Johan Hasselmark

15:00 Avslutning med fika och eftersnack

Pris: 950:- / person

Begränsat antal platser: Min antal 10 personer, max 40 personer

Aktuellt datum och plats: 1/7, 15/7, 22/7 - Royal Park Stockholm, Hagaparken Stockholm

Ta med:

  • Träningskläder och skor för löpning och yoga. Vanliga löparskor rekommenderas
  • Egen handduk

Parkering:

Parkering mot avgift finns i såväl parkeringshus som utomhus.

Ta dig hit från Stockholm:

Buss: Buss 57 från Sofia mot Frösundavik. Kliv av vid ändhållplats Frösundavik. 
Pendeltåg: Pendeltågstation är Solna station. Ta buss 57 från Lilla Frösundavik eller promenera ca 15 till Frösundaviks Allé 15.

Boka

Pool på Haga Health Club

Avsluta dagen på Haga Health Club

Alla deltagare har även fri tillgång till fashionabla Haga Health Club efter avslutat pass. Läs mer om Haga Health Club här!

Detta ingår:

Ta med:


Om ledarna

Bianca Salming

Bianca Salming är friidrottare på elitnivå med en stor mängd SM-medaljer samt fina placeringar internationellt. Expert när det kommer till spänst, löpning och styrka!

Bianca Salming

Bea Sjöberg Magnusson

Bea Sjöberg Magnusson får med sitt prestigelösa sätt deltagarna att känna sig välkomna och bekväma. Hon leder rörlighetspassen med mycket glädje och harmoni. Oavsett om det är mer fysisk yoga, yinyoga eller meditation så är fokus alltid på att känna in gruppens behov vid tillfället.

Johan Hasselmark

Johan Hasselmark som är löptränare under träningsdagen, startade Aktivitus i Stockholm. Aktivitus är sveriges ledande aktör inom fysiologiska tester och träning inom konditionsidrott. Johan själv har 30 års tävlingserfarenhet av konditionsidrott och har under de senaste 20 åren tävlat på internationell nivå inom multisport/adventure racing och x-triathlon. Johan har ett brett kunskapsområde inom fysiologi och praktisk träningslära.


Komplettera din dag med boende på Royal Park STHLM

Boka gärna övernattning på Royal Park Stockholm. Royal Park Stockholm är vårt första Apollo Sports-hotell i Sverige. Här har du alla möjligheter att fokusera på träning och upptäcka grönområdena kring Hagaparken och Brunnsviken. Träna allt från yoga och gruppträning till självförsvar eller boxning. Ta en löprunda i de natursköna omgivningarna och avsluta dagen i hotellets relax. Hotellets à la carte-restaurang är etablerad som en av landets främsta veganska restauranger, men här finns även ett brett utbud av rätter som inte är veganska. På Royal Park Stockholm finns något för alla helt enkelt!

Boka