Höstlovscamp med Svenska Fotbollsakademin

Välkomna på höstlovscamp på Tanto med Svenska Fotbollsakademin! Nu erbjuder vi Svenska Fotbollsakademins fotbollscamper för barn födda 2007-2012. Camperna är till för spelare som vill fylla skollovens dagar med rolig och givande fotbollsträning – under ledning av professionella instruktörer. Varje campdag innehåller ca 4,5 timmar träning och fokuserar på individens utveckling. Camperna är öppna för spelare från alla föreningar och på alla nivåer.


26-27 okt 2020 Speed camp – tema fotbollssnabbhet.

Heldagar fyllda av högintensiv träning med mycket glädje, energi och kamp.
Träningen under denna Speed Camp är anpassad för att utveckla spelarnas fotbollsspecifika snabbhet. Med bollen och spelet ständigt närvarande fokuserar vi träningen på spelarnas snabbhet i aktioner och beslut.Utifrån begreppet Fotbollssnabbhet delas dagarna in i följande teman/färdigheter – där vi bryter ner och tränar på snabbhet kopplat till respektive färdighet:

Dag 1:  Bollbehandling
Vi tränar på individuell bollbehandling och att utveckla spelarnas förmåga att fatta snabba beslut kring val av bollbehandling kopplat till olika situationer som uppstår i spelet.

Dag 2: SvFA 360 fintskolning
Dag två tränar vi på att utföra olika finter som vi bryter ner och tränar progressivt från tekniskt utförande till skarpa 1v1-situationer. Dessutom fokuserar vi på att effektivisera hastigheten i de olika rörelserna för att lyckas passera sin motståndare.

 

29-30 okt 2020 Action Camp

En camp med fokus på spelet 1 v 1, offensivt och defensivt.

Dag 1: Färdigheter offensivt 1v1 – Defensiva tekniker 1v1
På förmidagen tränar vi individuella färdigheter som är användbara i offensiva 1 mot 1-situationer och lägger grunden för att utveckla spelarnas passeringsförmåga. Under eftermiddagen arbetar vi med defensiva tekniker som t ex pressteknik, press mot felvänd och screening.

Dag 2: Passeringsförmåga 1v1 – Taktiska färdigheter 1v1 defensivt
På förmidagen sätts spelarna i skarpa 1 mot 1-sitautioner där vi jobbar med taktiska verktyg för att utveckla passeringsförmågan. Under eftermiddagen jobbar vi med taktiska färdigheter för att utveckla spelarnas kunskaper i att stoppa motståndaren och vinna bollen.

 

Pris:
1 295:- / Tvådagarscamp
Datum:
26-27 okt 2020 Speed Camp (Fullbokat)
29-30 okt 2020 Action Camp

Ort/plats:
Stockholm / Tanto BP

Tid:
Campen pågår  dagligen 09:00-15:00
Personal finns på plats kl 08:00-16:00

Detta ingår:

  • Höstlovscamp med professionella tränare
  • Heldagar med fotbollsträning
  • Ca 4,5 timmes fotbollsträning/dag
  • Lunch och mellanmål
  • För spelare födda 2007-2012

Tvådagarscamp 1295:-

Frågor? Mejla oss!


 

Vem kan delta

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2007 – 2012.

Program

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare.
Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Ali Amini, Utbildningsansvarig

Om fotbollssnabbhet

”Fotbollssnabbhet för oss innebär förmågan att minimera och optimera sin responstid från ett relevant uppfattat intryck till utförd rörelseaktion. Denna förmåga bestäms sammantaget av spelarens reaktionstid och rörelsetid. Mer specifikt kopplat till temat fotbollssnabbhet hoppas jag att spelarna tar med sig att intensitet, det vill säga antal aktioner per tidsenhet, är en förutsättning för att såväl utvecklas som spelare som att hitta glädjen i fotbollen. Spelarna på campen kan förvänta sig högintensiv träning med mycket glädje, energi och kamp.”

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.