Fitness & Fun Day Camp Outdoor

Älskar du att träna och att umgås med likasinnade? Häng med på en fullspäckad träningsdag med våra inspirerande instruktörer som laddat sina bästa träningspass och workshops för dig som älskar att träna.

Träningen håller samma höga kvalitet som under träningsresorna Fitness & FunWeeksPlayitas där den mesta träningen utförs utomhus. Vi ger dig kraft, kunskap och motivation till din egen träning som du under lång tid framöver har glädje av. Get inspired!

Ett brett träningsutbud

Under dagen erbjuds massor av rolig gruppträning där du fritt väljer pass efter tycke och smak. Utbudet är stort med uppåt 13 klasser per dag. Det är träning för alla nivåer med träningspass, föreläsningar, workshops och aktiviteter från morgon till kväll. Crossfitness, funktionell träning, löpskola, core, BootCamp och dansklasser.

Vem kan följa med?

Soloresenärer, par och kompisgäng – den här dagen passar alla, ålder och nivå spelar ingen roll. På programmet står allt från lättare pass för nybörjare, till mer tuffare pass som vänder sig till vana motionärer. Kanske vill du bara komma igång med träningen eller prova något nytt. Eller få en smak av vad som väntar på en träningsresa till Playitas. Du väljer själv vilka klasser du vill delta i. Inga tvång, inga måsten, bara otroligt roligt och inspirerande. Bli inte förvånad om du betar av hela fem träningspass på en dag!

Boka Day Camp i bokningsboxen längst ner!

Pris från: 1300 kr

Aktuella datum och orter

14 nov 2020 - Jönköping, Fitness & Friends

Begränsat antal platser: max 36 pers
(minimiantal 20 pers)

Åldersgräns: 15 år

Reslängd: 
Dagsevent (Day Camp)

Frågor? Mejla oss!

Om AerobicWeekends

AerobicWeekends professionella instruktörer har alltid deltagarna i fokus. Alla instruktörer arbetar  med träning och utbildning på heltid och har stor erfarenhet, kunskap och förmåga att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt. De flesta träningspass instrueras på engelska men föreläsningar och workshops hålls på svenska.

AerobicWeekends är en av Sveriges marknadsledande utbildningsföretag som ständigt utvecklar träningsbranschen för nya tider och behov. 

Program

I priset ingår


Boka Day Camp

Stad Plats Datum Boka
       
Jönköping Fitness & Friends 14/11 Boka