Kundomdömen om Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

31% av resenärerna rekommenderar

643 omdömen
Utmärkt
 
104
Väldigt bra
 
194
Bra
 
211
Mindre bra
 
96
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2021-09-02

av Eksath Lund, Sverige

Bra läge, dåligt hotel i relation till pris

Får2 av 5 pga av läget, som är utmärkt. Annars märkvärdigt att detta hotel får gå under Radisson-flagg. + Trevlig tjej i receptionen, som ordnade med ett tyst rum på femte våningen. - Nästan obefintlig städning, tappade några skal från pistagenötter på golvet under dag två. De låg fortfarande kvar när jag checkade ut. Ingen tvål på rummet vid incheckning, schampo mm fylldes inte på när det tog slut osv. - Dålig ensidig frukost, lite av en resa tillbaks i tiden. Inga grönsaker, eller vegetariskt, enbart löskokta ägg, dåligt utbud av youghurt osv. - Rummet var daterat och dåligt underhållet. Rostig spik som stack ut från ett dörrstopp mitt på golvet, Vattenkokare med söndrigt lock, hårtork som inte satt ihop osv.

 
2021-08-10

av olarosengren

Ola

Trevligt hotell men tråkig frukostpersonal. Åt en frukost av fem pga av detta. I ovrigt låg hotellet fint coh den ævriga personalen var trevlig. Maten i resturangen var ganska dyr i færhållande till kvailten.

 
2021-08-01

av kenneth839

För lite för pengarna

Bra närhet till centrum. Dålig sovkomfort då AC saknades. Mycket oväsen långt in på natten främst från närliggande Casino. Kunde inte ha fönstret öppet för att sänka temperaturen på grund av oväsen från gatan utanför

 
2019-09-20

av JHE Helsingborg, Sverige

Jaha

Ålborgs bästa hotell?? Hmm ok trevlig personal och väldigt hjälpsamma men lukten i rummet och i korridoren... Usch... Mycket konstigt.. priset ok för rum priserna i restaurangen helt konstigt dyrt verkligen inte bra

 
2019-09-12

av SusanneB1993

Bra läge

Hotellet ligger vid vattnet och det är nära till restauranger och nöjen. Rummet var stort med fin utsikt mot vattnet och Aalborg slott. Frukost helt ok, även om urvalet inte var så stort. Vänlig och hjälpsam personal i receptionen.