Kundomdömen om Rungstedgaard Hotel

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

317 omdömen
Utmärkt
 
125
Väldigt bra
 
130
Bra
 
37
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2020-09-19

av ghinie Svedala, Sverige

Besviken

Besviken på mycket, inget vanity kit, body lotion, tandborste etc på rummet, ingen mini bar, endast plastglas. Ingen bar om baren är abonnerad. Rent o mysigt men det finns det fler hotell som är. Inget vi kommer att återvända till.

 
2020-09-15

av Peter B Malmö, Sverige

Trevligt hotell i trevliga omgivningar

Rungstedgaard är ett fint och elegant äldre hus med tillbyggt annex så att det bildas en innergård. Vi hade rum i annexet, ett rum av enklare slag, men fullt tillräckligt för tre övernattningar. Mangårdsbyggnaden är från 1919. Numera ägs byggnaderna av det danska Forsikringsakademiet och är utbildningsinstitution för försäkringstjänstemän. Uppemot 120 olika försäkringsbolag, pensionskassor och liknande som är delägare. Det är just nu litet sjukhusatmosfär över stället med alla handspritflaskor överallt, uppmaningar och informationer, och markeringar för avståndshållning. Frukosten eller morgenmaden som man säger här var helt coronaanpassad, med skyddshandskar och alla tillbehör och pålägg upplagda i förväg i små fat och glasburkar. Personalen är mycket vänlig och trevlig. Det var bara bartendern som var svår att få tag i vid ett tillfälle. Det går att låna cyklar på hotellet och de duger bra för kortare utflykter på en till två mil. Nere i marinan finns ett stort antal affärer och restauranger, det är faktiskt litet Medelhavskänsla över det.

 
2020-09-02

av Kipz123 Sölvesborg, Sverige

1 natt i Hørsholm

Tack för att göra en jobbig resa lättare. Bra service, hjälpsam och ett härligt bemötande från personalen. Fina rum, städat och vårdat. Bra parkeringsmöjligheter, lätt att hitta hit. Fint område med närhet till havet och en park att strosa i.

 
2020-07-19

av Ssooffiiee Helsingborg, Sverige

Mycket bra

Bra läge, nära hamn med flera restauranger, och badplats. Trevligt bemötande rakt igenom. Fräscht rum med balkong. Fina grönområden. Stora ytor. Studsmatta och små cyklar till barn. God frukost i trevlig miljö.

 
2019-08-26

av BangNiang Lund, Sverige

En fantastisk helhetsupplevelse

Detta hotell är from nu en riktig favorit. Fantastisk service, fantastisk personal, många platser för relax, fantastisk trädgård och omgivningar och inte minst en stor variation på frukosten. Nära till strand och marina med restauranger.