Kundomdömen om Hotel Marina

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 2,5/5 Sovkvalitet
  • 2,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 2/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

35% av resenärerna rekommenderar

73 omdömen
Utmärkt
 
4
Väldigt bra
 
12
Bra
 
35
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2021-07-19

Inlägg av Dakowy Malmö, Sverige

Ett bra val...

Ta bort badkaren! (Ingen vill stiga in i ett badkar för att duscha) Och sätt in Duschar! Byt ut äldre toalettstolar! Mycket bra frukostrum, inne som ute i trädgården... Fri parkering inom området! Tvärs över gatan... Mycket bra badplats för både barn och vi andre! (Nästan eller lika bra som om det vore på franska rivieran) (när man har sol och 24-26 grader varm)

 
2019-12-08

Inlägg av _w_s_oo skövde

Totalrenovera omgående

Mycket slitet hotell i behov av totalrenovering. Inte värt priset. Betala hellre några hundra kronor mer för hotell i närheten fast då får du frukost i priset. Otätta dörrar/fönster släpper in mycket ljud.

 
2019-07-19

Inlägg av glasse44 Askim, Sverige

Bra läge

Perfekt läge vid Strandvägen, fin utsikt över hamn och sund. Stort rum helt i grått utan någon utsmyckning. Bra eller dåligt, en smaksak. Mycket besvärlig spolknapp på toaletten. Svårt att hitta strömbrytaren på sänglamporna när man vaknar på natten

 
2019-05-13

Inlägg av Yvonne Ö

Lärare

Vi är riktigt nöjda med hotellet. Hade läst mycket negativt innan men upplever inte att det stämmer. Fint rum som var rent och fräscht. Kanske lite slitet men inget som störde. Vi blev trevligt bemötta av personalen när vi kom och när vi behövde hjälp. På morgonen serverades en god frukost. Lagom gångavstånd till Köpenhamnståget.

 
2018-08-16

Inlägg av E4675YTrobertf Västerås, Sverige

Helt OK

Ett helt okej hotell med väldigt bra läge. Kanske lite slitet, men inte på en nivå som stör. Trevlig personal. Läget är precis vid havet med nära till restauranger och stranden. Saknade dock AC i rummet, vilket var lite segt, då det var rätt varmt samt kvavt.