Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Välkommen till prisbelönta Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus som är beläget i Aarhus centrum. Här bor du med närhet till butiker, restauranger och flera av Aarhus sevärdheter. På hotellet finns ett gym med modern träningsutrustning och två restauranger, varav en är inspirerad av Norden i både smak och design. Upplev det bästa av Aarhus, samtidigt som du bor både bekvämt och modernt!

Boka tryggt med Apollo

Öppet köp och fri ombokning fram till 7 dagar innan avresa i hela Norden.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8 av 10
baserat på 2 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1075 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vill du bo mitt i händelsernas centrum i Aarhus, med närhet till flera sevärdheter, är Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus helt rätt. Här bor du precis vid ARoS Art Museum och på hotellet finns två restauranger och ett välutrustat gym.

Mat och dryck Aarhus är känt som västra Danmarks mathuvudstad och på hotellet finns två restauranger. Börja dagen med en härlig frukostbuffé på Restaurant Scenario, för att sedan fortsätta till RAA Nordic Brasserie & Bar för lunch eller middag. Brasseriet serverar nordiska smaker och den vackra designen av Wingårdh är inspirerad av enkelheten i den nordiska naturen. Här äter du gott, samtidigt som baren serverar välgjorda cocktails där flera av smakerna, som sockerlag och tonic, är hemgjorda.

Träning På hotellet finns ett gym med modern träningsutrustning, och det är nära till flera löparspår i staden.

Övrigt om hotellet Wifi erbjuds utan kostnad.

Upptäck området Från hotellet har du nära till stadens bästa parker och museer. Ta en promenad tillbaka i tiden när du besöker det levande museet Den Gamle By, en glimt av Hans Christian Andersons sagor med dess gamla hus och gårdar. Nöjesparken Tivoli Friheden och ARoS Art Museum ligger också i närheten.

Bra att veta Hotellet har utsetts till "Bästa hotell i Danmark utanför Köpenhamn" och "Bästa hotellkedja i Danmark”.

Måltider

Frukost ingår.
Halvpension (frukost och lunch), halvpension extra (frukost och middag) eller helpension (frukost, lunch och middag) mot tillägg. Dryck ingår inte.

Säsongsinformation

Sommaren 2021 kan man bo max 2 personer i dubbelrummen och max 3 personer i superiorrummen.