Restauranger på Cypern

Restaurangtips på Cypern

På Cypern finns restauranger för alla smaker! Här har vi samlat några av de restauranger i respektive ort som vi tycker är värda ett besök.

spett

Restaurangtips i Fig Tree Bay

Mexikanskt
Speedy Gonzales i Pernera får du det bästa från Mexiko: krispiga tacos, saftiga quesadillas, välfyllda burritos, nachos med smält ost och guacamole. Njut av en iskall Strawberry Margarita före maten, eller varför inte prova den inhemska ölen Keo! 

Abra Kebab Ra
Abra Kebab Ra är en fräsch restaurang i Pernera som serverar spännande orientalisk mat med inslag från det cypriotiska köket. Några kvällar i veckan bjuds det även på underhållning i form av magdans. 

La Cultura del Gusto
La Cultura del Gusto är en av Cyperns bästa restauranger enligt Trip Advisor. Goda, vällagade klassiska rätter med en twist och serviceinriktad personal. 

Restaurangtips i Ayia Napa

Los Bandidos
Los Bandidos är en av Ayia Napas populäraste restauranger. Här kan du välja bland allt det goda från det mexikanska köket – quesadillas, burritos, tacos, nachos och guacamole. Avnjutes bäst med en Strawberry Margarita eller en iskall öl. 

God fisk
Nere i hamnen i Ayia Napa ligger flera trevliga fisktavernor på rad. Här kan man sitta länge och njuta av den mysiga atmosfären och den fina utsikten över hamnpromenaden. För att inte tala om de goda rätterna med havets läckerheter som serveras här.

musslor

Restaurangtips i Larnaca

Ocean Basket
Sydafrikanska kedjan Ocean Basket har hela nio restauranger på Cypern, varav en i Larnaca. Här serveras du goda fisk- och skaldjursrätter, men även smarriga efterrätter och goda drinkar. 

Vlachos Tavern
Mysig familjeägd taverna med cypriotiska delikatesser på menyn. Beställ gärna in meze (smårätter) om du besöker Vlachos Tavern.

To Kazani Traditional Tavern
En av de bästa restaurangerna i Larnaca enligt Trip Advisor, och vi kan bara hålla med! Missa inte ett besök på To Kazani Traditional Tavern under din semester i Larnaca. 


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Cypern, hitta och boka en resa till Cypern eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Cypern

Vilka är Cypern finaste stränder? Var hittar jag de bästa restaurangerna? Vad finns det att göra för barnen? Här har vi samlat några av våra bästa tips inför din resa till Cypern!

Se alla våra restips för Cypern

Cypern

  • Skönt väder med 300 soldagar om året
  • Vackra stränder i familjevänliga Fig Tree Bay
  • Nattliv eller avkoppling i Ayia Napa och Paphos
Se alla resor till Cypern

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här