Veronica

Veronica ligger strax utanför Paphos med både promenadavstånd till hamnen och borgen. Runt hotellet finns flera restauranger och affärer och stranden Pachyammos når du efter några minuter. Frukostbuffé ingår och halvpension finns att köpa till.


Rumstyper

Dubbelrum för1- 2 personer. Enkelrum för 1 person.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

6,3 av 10
baserat på 7 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 920 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Veronica har en fin trädgård med ett stort poolområde med en pool, en barnpool samt solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot deposition.

I hotellets bufférestaurang kan du äta frukost och middag. I hotellets kombinerad pool- och snackbar serveras lunch. Bar i lobbyn.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Kylskåp finns mot förfrågan i receptionen. Trafikerad väg måste korsas för att komma till stranden. Vill du ta lokalbussen in till Paphos finns det en busshållplats direkt utanför hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Frukosten serveras kl. 07.00-09.30 och middagen kl. 19.00-21.30.

Alla hotell, Paphos

Amavi, MadeForTwo

Amavi, MadeForTwo ligger direkt vid stranden Sodap i Paphos på Cyperns sydvästra kust. Hotellet är ett stilfullt, lyxigt och snyggt hotell som rekommenderas för par och vuxna med åldersgräns 18 år. Hotellet har flera pooler, ett spa och det ingår en omfattande halvpension där du har möjlighet att äta i flera à la carte-restauranger, dryck ingår också. Stranden nedanför hotellet har belönats med den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg.

Dionysos Central

Dionysos Central ligger i hjärtat av Paphos på Cyperns sydvästra kust. Koppla av vid hotellets poolområde och planera för dagens och veckans aktiviteter. För den golfintresserade så kan man prova på någon av de golfbanor som finns i närheten. Hotellet har flera restauranger och utanför hotellet hittar du ännu fler restauranger och barer. Frukost ingår och för en bekvämare semester kan du köpa till halvpension.

Constantino Bros Athena Beach

Strax ovanför havet och stranden i Paphos på sydvästra Cypern ligger Constantino Bros Athena Beach , ett stort och fräscht hotell med flera pooler, många restauranger och aktiviteter för både stora och små. Frukostbuffé ingår i priset men du kan köpa till alla måltider, eller bara vissa, och du kan välja att bo med i en juniorsvit med privat pool eller i superiorrum med utgång till en delad pool.