Constantino Bros Athena Beach

Strax ovanför havet och stranden i Paphos på sydvästra Cypern ligger Constantino Bros Athena Beach , ett stort och fräscht hotell med flera pooler, många restauranger och aktiviteter för både stora och små. Frukostbuffé ingår i priset men du kan köpa till alla måltider, eller bara vissa, och du kan välja att bo med i en juniorsvit med privat pool eller i superiorrum med utgång till en delad pool.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 2-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Superiorrum med delad pool för 2-3 personer. Familjesvit för 2-4 personer, varav 2 barn. Juniorsvit med privat pool för 2-3 personer. Kampanjrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Tennisbanan
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4436 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Constantino Bros Athena Beach har flera härlig pooler, varav en bara för vuxna och två separata barnpooler med olika vattenlekar och splashområden. Alla över 120 cm kan dessutom leka loss i de två vattenrutschkanorna som finns på hotellet. Jacuzzi finns också i poolerna. Solstolar, parasoller och poolhanddukar finns att låna. Stranden nedanför hotellet är en sandstrand med inslag av stenar och klippor Constantino Bros Athena Beach har flera härlig pooler, varav en bara för vuxna och två separata barnpooler med olika vattenlekar och splashområden. Alla över 120 cm kan dessutom leka loss i de två vattenrutschkanorna som finns på hotellet. Jacuzzi finns också i poolerna. Solstolar, parasoller och poolhanddukar finns att låna. Stranden nedanför hotellet är en sandstrand med inslag av stenar och klippor

Restaurang Atrium dukar upp sina bufféer till frukost, lunch och middag. Restaurang Zephyr är bara för vuxna och serverar en frukostbuffé och middag från en á la carte-meny. Både Adonis Mediterranen och dem italienska restaurangen Leda serverar lätta, eleganta luncher, snacks, sötsaker och glass på eftermiddagarna samt utvalda smaker från köken runt Medelhavet respektive Italien från en á la cartemeny till middag. Vid stranden finns Helios Beachbar som serverar lätta lunchen och snacks på eftermiddagarna. När törsten sätter in kan den stillas i Nectar, hotellets cocktailbar, i Helios Beach bar eller i poolbaren. Det finns också en poolbar bara för vuxna. I á la carte-restaurangerna är det klädkod för män kvällstid; långbyxor, stängda skor och t-shirt med ärm. I bufférestaurangen är knälånga shorts ok.

Hotellet har ett härligt spa som erbjuder bland annat bastu och ångbastu och en rad olika behandlingar mot avgift. Det finns i anslutning därtill också en inomhuspool samt ett gym med konditionsmaskiner och fria vikter att använda utan kostnad. Bordtennis, boccia och shuffleboard ingår också. Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år med engelsktalande personal.

Wifi ingår på hela hotellet.

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé

Mot tillägg:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Vid All Inclusive Ultra ingår:

 • Frukostbuffé i restaurang Atrium, kl. 07.30-10.30
 • Frukostbuffé i Medelhavsstil, endast för vuxna, i restaurang Zephyr, kl. 08.00-11.00
 • Lunchbuffé i restaurang Atrium, kl. 12.30-14.30
 • Lättare lunch i restaurang Ledra (buffé) eller Adonis (à la carte), kl. 12.00-16.00
 • Snacks i Helios beach Bar, kl. 12.00-17.00
 • Fika och glass i restaurang Ledra, kl. 12.30-16.00
 • Fika och glass i restaurang Adonis (om vädret tillåter), kl. 12.00-16.00
 • Snacks i Helios Beach bar, kl. 12.00-17.30
 • Middagsbuffé i restaurang Atrium, kl. 18.30-22.00
 • À la carte-middag två gånger per vecka i restaurang Zephyr eller Ledra, kl. 19.00-23.00, sista beställning kl. 21.30, bordsreservations krävs
 • Obegränsat med lokala samt vissa internationella förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl. 10.00-00.30
 • Vid sen ankomst serveras snacks i restaurang Ledra med sista beställning kl. 00.45

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Paphos

Amavi, MadeForTwo

Amavi, MadeForTwo ligger direkt vid stranden Sodap i Paphos på Cyperns sydvästra kust. Hotellet är ett stilfullt, lyxigt och snyggt hotell som rekommenderas för par och vuxna med åldersgräns 18 år. Hotellet har flera pooler, ett spa och det ingår en omfattande halvpension där du har möjlighet att äta i flera à la carte-restauranger, dryck ingår också. Stranden nedanför hotellet har belönats med den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg.

Dionysos Central

Dionysos Central ligger i hjärtat av Paphos på Cyperns sydvästra kust. Koppla av vid hotellets poolområde och planera för dagens och veckans aktiviteter. För den golfintresserade så kan man prova på någon av de golfbanor som finns i närheten. Hotellet har flera restauranger och utanför hotellet hittar du ännu fler restauranger och barer. Frukost ingår och för en bekvämare semester kan du köpa till halvpension.

Veronica

Veronica ligger strax utanför Paphos med både promenadavstånd till hamnen och borgen. Runt hotellet finns flera restauranger och affärer och stranden Pachyammos når du efter några minuter. Frukostbuffé ingår och halvpension finns att köpa till.