Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


10 av 10

+
Service och rum är outstanding. Receptionen fixade en hyrbil åt oss på en minut till samma pris som på stan. Bilen framkörd till entrén på den tid vi ville. Otroligt vänlig personal. Städning två gånger per dag, chokladpraliner varje kväll, gratis minibar, fantastisk frukostbuffé, generös inställning från hotellet med cocktailparty med gratis drinkar och tilltugg, gratis fruktskålar och iskalla handdukar vid poolen. Älskar att man får sin plats när man kommer och behåller den resten av veckan. Då slipper man stress på morgonen och lär känna de som är runt om en. Nära till sandstranden om man vill variera med poolen. Poolområdet är otroligt fint och välskött.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-25


8 av 10

+
Väldigt bra nära havet och fint poolområde. Lunchrestaurangen vid poolen var toppen. Bra personal.
-
Tyvärr fick man ingen som helst information vid bokningen om att hotellet låg bredvid en utomhus-nattklubb som körde på till ca 03 alla dagar i veckan. Det är inte roligt när man har rum åt den sidan eller vad tror ni? Om informationen hade funnits så hade vi lätt bokat ett rum åt andra hållet. Var tydliga med informationen om ni vill ha nöjda gäster.

Bekräftad gäst: 2022-07-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-31


9 av 10

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

1800 omdömen
Utmärkt
 
1525
Väldigt bra
 
185
Bra
 
60
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2021-10-31

av Kenny_Eskilstuna Eskilstuna, Sverige

Bästa läget i Fig tree Bay

Trevligt hotell med ert bra löge till allt. Hotellet ligger mellan stranden och bargatan. Väldigt trevlig personal och bra service. Frukosten var bra och det finns mycket att välja på. Om man vill träna på gymmet så går man över till syster hotellet som även delar poolområde och restauranger. Finns massor med trevliga aktiviteter runt hotellet.

 
2019-07-11

av Bresor

Hemsk rum

Vi bodde på en juniorsvit i en vecka. En dag hittar vi en kackerlacka på golvet. Vi bodde även på uppervåningen. Vi har aldrig varit med om något liknande, speciellt i en svit. Det fanns även flera kackerlackor som sprang runt i hotellet.

 
2018-11-08

av Kristina A Stockholm, Sverige

Vi är imponerade

Vi reser mycket och letade efter en sommarresa. När vi tittade efter resmål såg vi detta hotel och tänkte att det är ovanligt (vi har aldrig sett det) med ett hotel som bara har positiva omdömen. Så vi bestämde oss för att åka till Cypern på grund av hotellet. Vi blev inte besvikna! Förväntningarna var höga men de uppfylldes med råge. Fin service, glada leenden, personliga hälsningar, återkoppling med lösning på diverse problem eller synpunkter. Fina och fräscha rum. Mycket uppmärksamhet för detaljer. Maten är mycket bra. Vi hade halvpension och det innebar att vi även kunde välja riktigt bra restauranger utanför hotellet. Inte en enda dag var vi besvikna på maten eller servicen. Ett extra plus och ett tips till alla andra hotel är systemet med solstolar som vi kunde välja första dagen för att sedan ha som våra resten av veckan. Ingen stress eller irritation mellan gästerna. Fin service även kring poolerna. När vi först kom fick vi ett rum som inte erbjöd den utsikt vi ansåg vi bokat men detta ordnade hotellet genom ett byte som blev riktigt bra. Detta hotel rekommenderas varmt!

 
2018-10-12

av Mikael V Stockholm, Sverige

Perfekt!

Rent och fint hotell , bra frukost , mat , spa och trevlig personal. Vi hade halvpension där man kan välja antingen att man äter lunch på hotellet eller bokar resturang alternativt avnjuter buffen på hotellet så funderar du på helpension tycker jag det är att kasta pengarna i sjön.

 
2018-07-17

av bellkh Stockholm, Sverige

Personal som vägrar hjälpa

Vi kom fram till hotellet igår. Vi bokade ett rum med en egen poolaccess. Poolen som vi fick var beläget vid ett parkeringsgarage, så det var ju inte mysigt och bada där för lite”egentid” när vem somhelst kunde se in till oss. Men mitt omdöme gäller inte detta. Vi fick veta när vi väl kom fram att på hotellets buffé restaurang så gäller en klädkol för killar: ”långa byxor”. Jag förstår att det finns klädkoder, men min man packade inte ner sina byxor utan packade ner finshorts då det har funkat vart vi än har rest i världen (och vi har rest väldigt mycket kan jag säga). Jag pratade med hotellpersonalen om detta men de sa att de inte kunde hjälpa oss. Vi letade runt i stan som idioter och hittande inga byxor som passar honom. Jag ringde tui för att se om dom kunde hjälpa oss, och då sa personalen där att de har pratat med hotellets personal och att de inte kunde släppa in oss om inte min man har byxor. Detta är helt absurt, vi har inte betalat skjortan av oss för att inte få ta del av en hel restaurang i hotellet!!!! Vi har heller inte rest i flera timmar mot ett land där det är nästan 40 grader varje dag för att ha på sig byxor!? Jag är så förbannad och besviken.