Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 27 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Att man hade reserverade solstolar, servicen och LÄGET
-
Inget

Bekräftad gäst: 2023-08-06


10 av 10

+
Allt var bättre än förväntat. Men idén med bokad solstol för hela resan är så himla smart. Borde vara standard överallt! Att bli placerad vid sitt bord vid frukost kändes riktigt lyxigt och fint.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


10 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


10 av 10

+
Service och rum är outstanding. Receptionen fixade en hyrbil åt oss på en minut till samma pris som på stan. Bilen framkörd till entrén på den tid vi ville. Otroligt vänlig personal. Städning två gånger per dag, chokladpraliner varje kväll, gratis minibar, fantastisk frukostbuffé, generös inställning från hotellet med cocktailparty med gratis drinkar och tilltugg, gratis fruktskålar och iskalla handdukar vid poolen. Älskar att man får sin plats när man kommer och behåller den resten av veckan. Då slipper man stress på morgonen och lär känna de som är runt om en. Nära till sandstranden om man vill variera med poolen. Poolområdet är otroligt fint och välskött.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-25


8 av 10

+
Väldigt bra nära havet och fint poolområde. Lunchrestaurangen vid poolen var toppen. Bra personal.
-
Tyvärr fick man ingen som helst information vid bokningen om att hotellet låg bredvid en utomhus-nattklubb som körde på till ca 03 alla dagar i veckan. Det är inte roligt när man har rum åt den sidan eller vad tror ni? Om informationen hade funnits så hade vi lätt bokat ett rum åt andra hållet. Var tydliga med informationen om ni vill ha nöjda gäster.

Bekräftad gäst: 2022-07-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

1944 omdömen
Utmärkt
 
1656
Väldigt bra
 
193
Bra
 
62
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2023-08-08

av 355rogert Lillehammer, Norge

Suveränt bra hotell!!

Riktigt bra hotell! Läget, mitt på bästa stranddelen. Perfekt att man får solstolar tilldelat som man har hela veckan. (Vi kunde välja fritt om vi ville ligga vid poolen, på gräsmatta eller närmast stranden där det var solstolar med sand under. Fria handdukar för strandlivet. Stort poolområde med flera olika pooler. Vissa dagar kom de och bjöd på melon, servade med iskalla små handdukar. Önskar men beställa mat och dryck till solstolen, hade den QR kod eller så beställde man från personalen som gick runt och kollade av läget. Goa sängar (fast jag tyckte den var lite mjuk, men för fru var det perfekt.) Mycket bra frukost, med allt från omelett som du beställde ala minut, färskpressad apelsinjuice, massa varma rätter (äggröra, vita bönor, plättar, varma grönsaker m.m.) bubbel, mineralvatten, valfritt kaffe, gott och nygräddat bröd, bakverk, färsk frukt med mera. Lunchrestaurangen (vi hade bara frukost förbokat) med bra utbud, rejäla och mycket goda rätter. Vettig prisnivå, knapp dyrare än ute på stan. Finns dessutom två kvällsrestauranger, men allmän Watherfall (som även var frukostrestaurang) och en fisk & skaldjur (Fishbone, där var det dock lysrör i taket...)Laddad minibar med vin, öl, läsk och vatten som ingick, det som fylldes på under veckan var vatten varje dag. Varje kväll kom städ och kollade om det var något man saknade och levererade ett par chokladbitar. Vi hade superiorrum med fantastiks utsikt mot havet! Ett hotell jag verkligen kan rekommenderad och då har jag sett en hel del hotell efter 23 år i resebranschen. Internationella gäster, allt från par till barnfamiljer. Mycket bra service på hela hotellet.

 
2023-07-26

av G453MCstefanl Jönköping, Sverige

Rekommenderas varmt!

Fantastiskt hotell. Vi hade halvpension och variationen och kvaliteten var utmärkt. Finns en snackbar vid poolen som komplement. Mycket bra med solstolar som inte trängs på varandra. Mannaår tilldelad solstol för hela veckan. Trevlig och bra personal som var måna om ens vistelse. Mycket nära stranden och vargstam på andra sidan, som ändå inte störde. Vi åker tillbaka och rekommenderas varmt.

 
2021-10-31

av Kenny_Eskilstuna Eskilstuna, Sverige

Bästa läget i Fig tree Bay

Trevligt hotell med ert bra löge till allt. Hotellet ligger mellan stranden och bargatan. Väldigt trevlig personal och bra service. Frukosten var bra och det finns mycket att välja på. Om man vill träna på gymmet så går man över till syster hotellet som även delar poolområde och restauranger. Finns massor med trevliga aktiviteter runt hotellet.

 
2019-07-11

av Bresor

Hemsk rum

Vi bodde på en juniorsvit i en vecka. En dag hittar vi en kackerlacka på golvet. Vi bodde även på uppervåningen. Vi har aldrig varit med om något liknande, speciellt i en svit. Det fanns även flera kackerlackor som sprang runt i hotellet.

 
2018-11-08

av Kristina A Stockholm, Sverige

Vi är imponerade

Vi reser mycket och letade efter en sommarresa. När vi tittade efter resmål såg vi detta hotel och tänkte att det är ovanligt (vi har aldrig sett det) med ett hotel som bara har positiva omdömen. Så vi bestämde oss för att åka till Cypern på grund av hotellet. Vi blev inte besvikna! Förväntningarna var höga men de uppfylldes med råge. Fin service, glada leenden, personliga hälsningar, återkoppling med lösning på diverse problem eller synpunkter. Fina och fräscha rum. Mycket uppmärksamhet för detaljer. Maten är mycket bra. Vi hade halvpension och det innebar att vi även kunde välja riktigt bra restauranger utanför hotellet. Inte en enda dag var vi besvikna på maten eller servicen. Ett extra plus och ett tips till alla andra hotel är systemet med solstolar som vi kunde välja första dagen för att sedan ha som våra resten av veckan. Ingen stress eller irritation mellan gästerna. Fin service även kring poolerna. När vi först kom fick vi ett rum som inte erbjöd den utsikt vi ansåg vi bokat men detta ordnade hotellet genom ett byte som blev riktigt bra. Detta hotel rekommenderas varmt!