Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 3 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

1689 omdömen
Utmärkt
 
1429
Väldigt bra
 
176
Bra
 
57
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-07-11

av Bresor

Hemsk rum

Vi bodde på en juniorsvit i en vecka. En dag hittar vi en kackerlacka på golvet. Vi bodde även på uppervåningen. Vi har aldrig varit med om något liknande, speciellt i en svit. Det fanns även flera kackerlackor som sprang runt i hotellet.

 
2018-11-08

av Kristina A Stockholm, Sverige

Vi är imponerade

Vi reser mycket och letade efter en sommarresa. När vi tittade efter resmål såg vi detta hotel och tänkte att det är ovanligt (vi har aldrig sett det) med ett hotel som bara har positiva omdömen. Så vi bestämde oss för att åka till Cypern på grund av hotellet. Vi blev inte besvikna! Förväntningarna var höga men de uppfylldes med råge. Fin service, glada leenden, personliga hälsningar, återkoppling med lösning på diverse problem eller synpunkter. Fina och fräscha rum. Mycket uppmärksamhet för detaljer. Maten är mycket bra. Vi hade halvpension och det innebar att vi även kunde välja riktigt bra restauranger utanför hotellet. Inte en enda dag var vi besvikna på maten eller servicen. Ett extra plus och ett tips till alla andra hotel är systemet med solstolar som vi kunde välja första dagen för att sedan ha som våra resten av veckan. Ingen stress eller irritation mellan gästerna. Fin service även kring poolerna. När vi först kom fick vi ett rum som inte erbjöd den utsikt vi ansåg vi bokat men detta ordnade hotellet genom ett byte som blev riktigt bra. Detta hotel rekommenderas varmt!

 
2018-10-12

av Mikael V Stockholm, Sverige

Perfekt!

Rent och fint hotell , bra frukost , mat , spa och trevlig personal. Vi hade halvpension där man kan välja antingen att man äter lunch på hotellet eller bokar resturang alternativt avnjuter buffen på hotellet så funderar du på helpension tycker jag det är att kasta pengarna i sjön.

 
2018-07-17

av bellkh Stockholm, Sverige

Personal som vägrar hjälpa

Vi kom fram till hotellet igår. Vi bokade ett rum med en egen poolaccess. Poolen som vi fick var beläget vid ett parkeringsgarage, så det var ju inte mysigt och bada där för lite”egentid” när vem somhelst kunde se in till oss. Men mitt omdöme gäller inte detta. Vi fick veta när vi väl kom fram att på hotellets buffé restaurang så gäller en klädkol för killar: ”långa byxor”. Jag förstår att det finns klädkoder, men min man packade inte ner sina byxor utan packade ner finshorts då det har funkat vart vi än har rest i världen (och vi har rest väldigt mycket kan jag säga). Jag pratade med hotellpersonalen om detta men de sa att de inte kunde hjälpa oss. Vi letade runt i stan som idioter och hittande inga byxor som passar honom. Jag ringde tui för att se om dom kunde hjälpa oss, och då sa personalen där att de har pratat med hotellets personal och att de inte kunde släppa in oss om inte min man har byxor. Detta är helt absurt, vi har inte betalat skjortan av oss för att inte få ta del av en hel restaurang i hotellet!!!! Vi har heller inte rest i flera timmar mot ett land där det är nästan 40 grader varje dag för att ha på sig byxor!? Jag är så förbannad och besviken.

 
2018-07-16

av Michel B

Grymt hotell

Vi bode en vecka på detta hotell och jag måste säga att vi var jätte nöjda med allt. Finns inget att klaga på, grabbarna som jobbar vid Poolen Kostas och Alexis var toppen alltid trevliga och hade bra service.