Kundomdömen om Sunrise Oasis

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 92 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Rent och snyggt, trevlig och tillmötesgående personal
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

+
-
Wifit var ostabilt och kopplade ifrån hela tiden + dålig täckning på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

+
Fint, rent och fräscht
-
Mer barnaktiviteter

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

+
Läget, atmosfären, det personliga bemötandet från all personal, poolområdet
-
Se över maskinerna i gymmet, fräscha upp trappuppgångarna där det inte ser lika fräscht ut som för övrigt.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

+
Rent å fräscht ,trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

+
Lugnt, fräscht, bra personal, nära till Lidl
-
Bättre köksutrustning & tillräckligt med glas, bestick etc om man bor 4 pers i en lgh.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


8 av 10

+
-
Det stod inget om det fanns tex hårtork på rummet eller om det ingick strandhandukar

Bekräftad gäst: 2019-10-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

1006 omdömen
Utmärkt
 
632
Väldigt bra
 
278
Bra
 
71
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-10-30

Inlägg av Karin A Skåne län, Sverige

Trivsamt, personligt och fräscht

Vi trivdes jättebra på Sunrise Oasis och i Protaras och kommer väldigt gärna tillbaka! Det är ett alldeles lagom stort hotell som har alla faciliteter man kan behöva och samtidigt lyckas hålla ett personligt bemötande och omtanke om gästerna. Vi hade enrumslägenhet modell större, som vette mot poolområdet och havet. Lägenheten var ljus, rymlig och fräsch, balkongen ganska liten men mysig och skön. Städningen var strålande, rummet skinande rent varje dag. Frukosten var riklig och god och poolområdet ganska stort och väldigt trevligt och lugnt och behagligt. Hotellet har också ett gym med helt ok utrustning där man kan göra de mest grundläggande övningar. Om du vill ha ett hotell med personlig omtanke och bra faciliteter, rymliga rum och god frukost, ett hotell där det är gott att vara - då rekommenderar jag verkligen Sunrise Oasis.

 
2019-08-17

Inlägg av CamillaB1560

Fantastiskt hotell!

Vi var här 1 vecka med 2 småbarn.Allt var super inget som helst att klaga på. Enorm frukostbuffe, enormt trevlig och hjälpsam personal, fina pooler och trädgård, fina lägenheter,nära till strand och centrum här var helt enkelt perfekt och kan verkligen tänka mig att åka tillbaka igen. Bara +++++

 
2018-08-17

Inlägg av 196petral Borås, Sverige

Superbra service, grymma rum och nice pool!

Varit på Brilliant en vecka nu och är super nöjd! Bott i enrumslägenhet på 4:e plan. Liten mordern kokvrå och bra med kastruller/bestick. Litet bord inne i rummet men tillräckligt för två. Även litet bord och stolar på balkongen, för den som hellre vill sitta där och mysa. Inne finns en superskön säng och en bekväm soffa. Vid sängen finns USB-uttag, så du kan ladda din telefon utan adapter. Badrummet har bra dusch och är helkaklat. Just och fräscht i sandtoner. Utsikten från lägenheten är dröm, om du har en balkong mot havet. Poolområdet är verkligen något som sticker ut. Finns olika delar och nivåer i poolen. En del med volleyboll, en del med bubbel i liggande och en del med bubbel i sittande. Finns även en supertrevlig poolbar som serverar både goda drinkar och mat. Barnpoolen ligger separat, men eftersom den stora poolen är i olika nivåer så passar även den dem små. Vi hade på problem med vår AC på rummet klockan 23 på kvällen en dag och på 15 minuter hade en kille kommit och löst problemet. Vi är så nöjda! Finns mycket mer att säga som varit bra med hotellet! Ännu bättre verkar det bli nästa år då de ska införa frukostbuffé!

 
2018-08-09

Inlägg av Stina T

Bra hotell dålig frukost

Bra och rymligt rum, stor fin pool. Typ bara britter och barnfamiljer. Solstolarna blir paxade så vill ni ha bra stolar vid poolen lär ni sätta klockan på runt 7 tiden iaf. Vi köpte till frukost när vi bokade vilket vi ångrar mycket, rekommenderar det ej! Blir för det första ej billigare än om man skulle betala varje gång här samt att utbudet är dåligt. Ingen frukostbuffé. Rostbröden som man fick kunde ibland vara helt brända. Upplevde även att frukostpersonalen inte var så serveceminded. Gjorde det de skulle med en suck. Vi åt frukost på andra ställen flera dagar. Annan personal var supertrevlig!

 
2018-08-06

Inlägg av Anwar M

Fräsh hotell med bra facilitet

Mycket fräsha rum, AC samt Safebox och WiFi ingår. Vi hade trevlig utsikt över poolområdet. Nära till "mainstreet" där allt händer , samt Nära till stranden . Vi önskar att de kunde byta handdukarna lite oftare, men det var inga problem att få nya om man gick ner till receptionen.