Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 157 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Städning och frukostbuffen
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


8 av 10

+
Fin, stor, fräsch lägenhet!
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


8 av 10

+
Vänligt bemötande och mycket personal. Det märktes att de ville att vi skulle trivas
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


10 av 10

+
Allt vekade nytt o fräscht
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


7 av 10

+
Städningen
-
Maten

Bekräftad gäst: 2022-11-06


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-31


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


9 av 10

+
Fint poolområde, fin lägenhet och härlig utsikt från balkongen
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

1098 omdömen
Utmärkt
 
703
Väldigt bra
 
290
Bra
 
77
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2022-08-07

av Magnus W

Trevligt familjehotell nära det mesta

Fint och fräscht hotell, stora lägenheter, stor pool, nära strand och shopping. En kortare promenad till stor fin strand med fin sand och kristallklart vatten. Dyrt att äta längs strandpromenaden men finns enklare luncher att varva med i supermarkets på närliggande huvudgata. Väldigt trevlig personal som jobbar hårt och effektivt i hettan utan att verka stressade och alltid med ett leende och trevligt bemötande. Vi hade rum på tredje våningen med balkong och fönster mot havet. Där var det lugnt och inga störningar utifrån. Centrums nattliv hörs på avstånd men inte störande. Praktiskt med Lidl-butik precis bredvid. Affärer med större utbud längs huvudgatan.

 
2019-10-30

av Karin A Skåne län, Sverige

Trivsamt, personligt och fräscht

Vi trivdes jättebra på Sunrise Oasis och i Protaras och kommer väldigt gärna tillbaka! Det är ett alldeles lagom stort hotell som har alla faciliteter man kan behöva och samtidigt lyckas hålla ett personligt bemötande och omtanke om gästerna. Vi hade enrumslägenhet modell större, som vette mot poolområdet och havet. Lägenheten var ljus, rymlig och fräsch, balkongen ganska liten men mysig och skön. Städningen var strålande, rummet skinande rent varje dag. Frukosten var riklig och god och poolområdet ganska stort och väldigt trevligt och lugnt och behagligt. Hotellet har också ett gym med helt ok utrustning där man kan göra de mest grundläggande övningar. Om du vill ha ett hotell med personlig omtanke och bra faciliteter, rymliga rum och god frukost, ett hotell där det är gott att vara - då rekommenderar jag verkligen Sunrise Oasis.

 
2019-08-17

av CamillaB1560

Fantastiskt hotell!

Vi var här 1 vecka med 2 småbarn.Allt var super inget som helst att klaga på. Enorm frukostbuffe, enormt trevlig och hjälpsam personal, fina pooler och trädgård, fina lägenheter,nära till strand och centrum här var helt enkelt perfekt och kan verkligen tänka mig att åka tillbaka igen. Bara +++++

 
2018-08-17

av 196petral Borås, Sverige

Superbra service, grymma rum och nice pool!

Varit på Brilliant en vecka nu och är super nöjd! Bott i enrumslägenhet på 4:e plan. Liten mordern kokvrå och bra med kastruller/bestick. Litet bord inne i rummet men tillräckligt för två. Även litet bord och stolar på balkongen, för den som hellre vill sitta där och mysa. Inne finns en superskön säng och en bekväm soffa. Vid sängen finns USB-uttag, så du kan ladda din telefon utan adapter. Badrummet har bra dusch och är helkaklat. Just och fräscht i sandtoner. Utsikten från lägenheten är dröm, om du har en balkong mot havet. Poolområdet är verkligen något som sticker ut. Finns olika delar och nivåer i poolen. En del med volleyboll, en del med bubbel i liggande och en del med bubbel i sittande. Finns även en supertrevlig poolbar som serverar både goda drinkar och mat. Barnpoolen ligger separat, men eftersom den stora poolen är i olika nivåer så passar även den dem små. Vi hade på problem med vår AC på rummet klockan 23 på kvällen en dag och på 15 minuter hade en kille kommit och löst problemet. Vi är så nöjda! Finns mycket mer att säga som varit bra med hotellet! Ännu bättre verkar det bli nästa år då de ska införa frukostbuffé!

 
2018-08-09

av Stina T

Bra hotell dålig frukost

Bra och rymligt rum, stor fin pool. Typ bara britter och barnfamiljer. Solstolarna blir paxade så vill ni ha bra stolar vid poolen lär ni sätta klockan på runt 7 tiden iaf. Vi köpte till frukost när vi bokade vilket vi ångrar mycket, rekommenderar det ej! Blir för det första ej billigare än om man skulle betala varje gång här samt att utbudet är dåligt. Ingen frukostbuffé. Rostbröden som man fick kunde ibland vara helt brända. Upplevde även att frukostpersonalen inte var så serveceminded. Gjorde det de skulle med en suck. Vi åt frukost på andra ställen flera dagar. Annan personal var supertrevlig!