Rumstyper på Sunrise Oasis Hotel & Waterpark

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong som vetter mot havet. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, kokplattor och enkel köksutrustning. Vissa lägenheter har ett barbord som matbord. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot deposition. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Större enrumslägenheter

Större enrumslägenheter med balkong som vetter mot havet. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, kokplattor och enkel köksutrustning. Vissa lägenheter har ett barbord som matbord. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot deposition. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 gånger/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong, vissa med havsutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffor. Minikök med kylskåp, kokplattor, brödrost, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 5 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer.