Sunrise Oasis Hotel & Waterpark

 • Flera pooler
 • Vattenland
 • Bra måltidspaket

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Sunrise Oasis Hotel & Waterpark är ett fint lägenhetshotell med massor med kul för den som vill bada och ha kul i hotellets alla pooler. Köp till All Inclusive eller halvpension extra och du får möjlighet att äta middag på flera restauranger på hotellet eller på utvalda restauranger i Protaras centrum. Till sommaren 2023 bygger hotellet en vattenland med sju vattenrutschkanor, en barnpool med små rutschkanor och en vuxenpool med swim up-bar.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2-3 personer. Större enrumslägenheter för 2-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer/2-5 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Städning och frukostbuffen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1099 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sunrise Oasis Hotel & Waterpark ligger i Fig Tree Bay, några minuters promenad från centrum och stranden. På hotellområdet finns ett stort poolområde med pool och swim up-bar. Solstolar och parasoller ingår vid varje pool. Till sommaren 2023 finns även ett vattenland med sju vattenrutschkanor, en barnpool för lek och rutschkanor och ett separat poolområde för endast vuxna med en swim up-bar. Jacuzzi. Pool-/snackbar som serverar enklare rätter.

I hotellets bufférestaurang Stripes serverar frukost, lunch och middag. Bokar du till halvpension Extra eller All Inclusive finns möjlighet att äta middag på utvalda restauranger på hotellet och på restauranger i Protoras. Bar i lobbyn. 

Fin trädgård och en liten lekplats för de minsta. Gym. Tennis och bastu mot avgift.

Wifi över hela hotellet. Lokal trafik som kan uppfattas som störande i vissa rum.

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé

Mot tillägg:

 • Halvpension extra (frukost- och middagsbuffé)
 • All Inclusive

Halvpension Extra innebär frukost- och middagsbuffé på hotellets restaurang Stripes eller middag på nedan utvalda restauranger i Protaras. Bordsreservation krävs minst en dag i förväg på à la carte-restaurangerna.

 • En middag per vistelse på den grekiska restaurangen Kyklos
 • En middag per vistelse på den Pan-asiatiska restaurangen Lemongrass
 • En middag per vistelse på grillrestaurangen Reef American Grill Restaurant
 • En middag per vistelse på den brasilianska restaurangen Braseiro Brazilian Steakhouse - mot ett tillägg på 8 euro per person

Restaurangen Kyklos ligger vid hotellet Sunrise Garden, ca 8 minuters promenad från hotellet, Lemongrass ligger på en ca 5 minuters promenad från hotellet, Braseiro ligger på en ca 6 minuters promenad från hotellet och Reef American ligger på hotellet.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé i restaurang Stripes, kl. 07.00-10.00
 • Kaffe, te och glass, kl. 10.00-23.00
 • Lunchbuffé i restaurang Stripes, kl. 12.30-15.00
 • Snacks, kl. 10.30-12.00 och 15.30-18.00
 • Middagsbuffé i restaurang Stripes, kl. 19.00-21.30
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl. 10.00-23.00

Möjligheten finns att äta en trerätters middag på nedanstående utvalda restauranger i Protaras. Bordsreservation krävs minst en dag i förväg.

 • En middag per vistelse på den grekiska restaurangen Kyklos
 • En middag per vistelse på den Pan-asiatiska restaurangen Lemongrass
 • En middag per vistelse på grillrestaurangen Reef American Grill Restaurant
 • En middag per vistelse på den brasilianska restaurangen Braseiro Brazilian Steakhouse - mot ett tillägg på 8 euro per person

Restaurangen Kyklos ligger vid hotellet Sunrise Garden, ca 8 minuters promenad från hotellet, Lemongrass ligger på en ca 5 minuters promenad från hotellet, Braseiro ligger på en ca 6 minuters promenad från hotellet och Reef American ligger på hotellet.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Säsongsinformation

Bilderna från det nya vattenlandet, barnpoolen och vuxenpoolen är skisser. Bilder förväntas komma från hotellet under april 2023.

Alla hotell, Fig Tree Bay

Sunrise Garden

Sunrise Garden har ett perfekt läge mitt i händelserna centrum i Protaras. På detta familjehotell bor du intill huvudgatan och har dessutom bara dryga 200 meter till havet. Hotellet erbjuder bland annat pooler för stora och små och en restaurang. Bokar du till halvpension finns flera alternativ vid middagen.

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger direkt vid stranden i utkanten av Fig Tree Bay. Hotellet har ett stort utbud av restauranger för hela familjen och vill du har tid för dig själv har hotellet ett spa för avkoppling. Åker du hit tidigt eller sent på säsongen kan du även njuta av inomhuspoolen på spaavdelningen. För en bekvämare semester kan du köpa till All Inclusive.

Sunrise Beach

Sunrise Beach är ett fint och välkänt hotell beläget direkt vid stranden i Fig Tree Bay. På hotellet finns ett härligt poolområde med en pool som både har swim-up bar och integrerad jacuzzi. Här finns även möjligheten att reservera sin solstol för hela vistelsen!

Myro-Androu

Välkommen till populära och familjevänliga hotell Myro-Androu. Hotellet ligger precis vid den fina stranden Louma Bay och alla hotellets lägenheter bjuder på härlig havsutsikt. I lägenheterna finns välutrustade kök för dig som vill laga maten själv, men det går även att köpa till halvpension. De nöjda gästerna och den lokala touchen gör att Myro-Androu ingår i vår utvalda skara av Apollo Mondo Local-hotell.

Alva

På lägenhetshotellet Alva bor du i moderna tvårumslägenheter superior och har gångavstånd till den fina sandstranden. På hotellet finns restaurang Café Parko som är omtyckt och välbesökt av såväl turister som lokalbefolkning.

Grecian Park

Välkommen till lyxiga hotell Grecian Park! Hotellet är beläget på en höjd i vackra omgivningar ovanför den berömda stranden Konnos Bay. Här finns ett fint poolområde och flera populära restauranger, bland annat en av Cyperns bästa restauranger för japansk mat.

Malama Beach Holiday Village

Vid en mysig liten vik med kristallklart vatten, en bit utanför Fig Tree Bay på Cypern, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Detta palmkantade hotell ligger inte långt från stranden, med ett härligt poolområde för hela familjen. Ta del av gym och träningspass, bufférestaurang med varierande rätter och roliga Club Polly & Mino för barnen.

Sunrise Jade

Sunrise Jade i Fig Tree Bay är ett perfekt hotell för dig som reser utan barn. Hotellet har en snygg design, ett härligt poolområde och flera bra restauranger. Vill du unna dig det lilla extra bokar du deluxesviten med direkt utgång till delad pool. Hotellet välkomnar endast gäster över 16 år.

Sunrise Pearl

Sunrise Pearl är ett elegant hotell med bästa tänkbara läge direkt vid stranden i Fig Tree Bay. Här finns ett stort poolområde med möjlighet att reservera sin egen solstol. Stort poolområde med såväl barnpool som pool enbart för vuxna, fina restauranger och ett spa som erbjuder sköna behandlingar. Köp till måltider och få möjlighet att äta på utvalda restauranger i Fig Tree Bay.

Crystal Springs Beach

Vackert beläget precis vid havet, och med ett inbjudande poolområde, många aktiviteter och härliga spabehandlingar kanske Crystal Springs Beach är din nästa semesterdestination? Rummen är rymliga och moderna och för en extra bekväm semester rekommenderar vi att du köper till All Inclusive Ultra.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellan de fina stränderna Vrissiana Beach och Protoras Beach som du hittar på bara några minuter. Frukosten är vällagad och poolområdet inbjuder till lata stunder med en bok.

Evalena Beach

Evalena Beach är ett fräscht hotell med bra läge direkt på den fina sandstranden och med gångavstånd till centrum av Fig Tree Bay. Här finns ett fint poolområde med utsikt över havet. Frukost ingår och boka gärna till halvpension eller All Inclusive.