Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 42 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


10 av 10

+
Välstädat, bra service och mat
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


10 av 10

+
Att det är ett vuxenhotell! Underbart med egen pool i deluxrummen. Vi älskade det.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-03


8 av 10

+
Personalen i restaurangen var underbar och maten var jättegod. Städpersonalen var jättebra och supersnabba.
-
Hotellet var underbart och servicen var fenomenal men rummet levde inte alls upp till förväntningarna då det på Apollos hemsida såg ut som om vi bokat ett rum med direktaccess till pool men vi hade balkong istället. Tycker att det är helt fel att Apollo lägger upp sidan så att det ser ut som om man bokar något som är mycket finare än det man faktiskt får. Hotellpersonalen var jättesnäll och försökte hjälpa oss men Apollo hjälpte inte alls till. Vi fick ingen kompensation av Apollo heller fastän det var de som gjort fel och inte hotellet. Vi är mycket besvikna på Apollo och kommer nog boka via annan resebyrå nästa gång.

Bekräftad gäst: 2022-07-11


5 av 10

+
Frukosten läget med utsikten över havet hotel städerskan
-
Fanns inga aktiviteter på kvällen eller under dagen det hände ingenting lite för enkel mat på kvällen och även på frukost för ett 5 stjärnigt hotell Toalettens placering bakom en dörr var väldigt dåligt för den standarden som hotellet har

Bekräftad gäst: 2021-11-07


10 av 10

+
Allt var perfekt
-

Bekräftad gäst: 2021-11-01


10 av 10

+
Fantastisk personal. Väldigt god mat och lugnt och harmoniskt
-
Inget.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
Bra läge, vuxenhotell, lugnt, god mat, vänlig personal, bra poolområde
-
Kanske någon underhållning på kvällarna

Bekräftad gäst: 2021-09-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

590 omdömen
Utmärkt
 
512
Väldigt bra
 
48
Bra
 
20
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2022-09-29

av MariaS11

Fantastiskt!

Helt underbart hotell. Rent, snyggt, god mat, grym service och verkligen extra allt❤️ Alla som jobbar här är intresserade av sina gäster och deras välbefinnande. Strax bredvid ligger en mysig badvik dit man promenerar på några minuter och kan njuta av en jättefin strand🌞

 
2022-09-27

av 194susannef

Fantastiskt hotell

Fantastiskt hotell med fantastisk service! Man ska absolut välja ett rum med havsutsikt, det är värt varenda krona. Vi hade halvpension och var jättenöjda med både frukost och middag. Jättegod mat och otroligt trevlig restaurangpersonal. Det finns en fin upplyst strandpromenad in till Fig Tree Bay om man vill gå in dit på kvällarna, men vi uppskattade de lugna kvällarna på hotellet och valde därför att äta de flesta middagarna där. Hotellet erbjöd träningspass varje dag. Jennifer, yogainstruktör, och Anna, övrig träning, var jätteduktiga och trevliga båda två. Det enda negativa, med tanke på att vi besökt hotellet tidigare, var att bad-/turistbåtar hittat den fina havsviken.

 
2022-07-07

av susanneaZ2883QG Hörby, Sverige

Lyxigt hotell

Ett helt fantastiskt hotell Kändes så lyxigt Väldigt trevlig personal Roligt att kunna starta dagen med yoga och sedan välja att vara med på olika träningspass under dagen Duktiga träningsinstruktörer Fint pool område En helt fantastiskt frukost Vi hade halvpension och kunde välja på fem olika trevliga restauranger Vi var så nöjda

 
2019-10-09

av LClaesson Key West, Florida

Fantastisk hotell!

Nytt och fräscht, lyckades boka ett swim-up rum vilket är, enligt mig, de bästa rummen på hotellet och definitivt värda det lite högre priset. Hjälpsam personal, avkopplade miljö. Sköna sängar och välstädade rum. Ligger på bra avstånd från den något stökigare miljön i Fig tree bay. Fantastiska badvikar längst den långa strandpromenaden med kristallklart vatten. Mycket bra bemötande då man har frågor eller inte inte är helt nöjd med något. Riktigt bra frukost. Halvpension onödigt då det finns många bra restauranger på gångavstånd. Absolut ett av de bästa hotell vi bott på.

 
2019-09-28

av Philip C

Högsta betyg i allt!

Nyligen tillbringade vi sju underbara dagar på detta Hotel ( Sunrise Jade). Redan vid incheckning möttes vi av mycket vänliga och hjälpsamma personal vid receptionen, och det visade sig att denna 'service minded' attityd fanns hos alla personalkategorier. Rummet var fantastiskt - vi valde havsutsikt med swim-up till en gemensam pool från altanen! Det blev tidigt morgondopp vid solens uppgång varje morgon. Maten fr.f.a. Frukost var suverän. Enda klagomål(?) här var att lunch portioner var alldeles för stora😎 Efter en kort promenad nådde man en fin liten strand och fantastisk klar vatten. En överraskande fin gest var att hotelledningen ställd en flaska champagne och en fruktskål i rummet då min fru fylld år. Vi kommer definitivt att besöka hotellet igen!