Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare, brödrost, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare, brödrost, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.