Dubbelrum

Dubbelrum med en dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med tv. Minikök och kylskåp. Vattenkokare, brödrost och mikrovågsugn. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med en dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök med möjlighet till extrabädd i bäddsoffor. Tv. Minikök och kylskåp, kokplattor, vattenkokare, brödrost, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.