Sunrise Garden

  • Bra val för familjer
  • Centralt men lugnt läge i Protaras
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Perfekt läge mitt i händelserna centrum i Protaras. På detta familjehotell bor du intill huvudgatan och har dessutom bara dryga 200 meter till havet. Hotellet erbjuder bland annat pooler för stora och små och en restaurang med grekisk mat.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-3 personer. Tvårumslägenhet för 1-4 personer. Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget med möjlighet att ligga uppe i solstolen på hotellet och sedan bara 2 min till stranden för...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 808 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Sunrise Garden i Fig Tree Bay är ett familjehotell som består av två byggnader. Hotellet har ett poolområde som ligger uppe på en höjd. Det finns tre pooler, varav en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. Poolbar som serverar enklare rätter. Observera att det är nivåskillnader mellan huvudpoolen och barnpoolen. Hotellrestaurangen heter Kyklos och serverar grekisk mat. Litet gym (gratis).

En av byggnaderna vetter mot huvudgatan i Protaras. I den byggnaden ligger receptionen och hotellrestaurangen. Den andra byggnaden ligger i lite lugnare omgivningar. Poolområdet är beläget mellan de två byggnaderna. Det är ca 60-70 meter mellan de två byggnaderna.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Reception, öppen dygnet runt. Tvättservice. Nivåskillnader. Bara fem minuters promenad från hotellet finns livsmedelsbutiker. Solstolar och parasoller mot avgift på stranden, ca 200 meter från hotellet. Ljud från trafik och närliggande barer och restauranger kan uppfattas som störande.

Måltider

Lägenheter: Inga. Frukost eller halvpension mot tillägg. När vuxna som bor i lägenhet köper till måltider äter barn 2-11 år gratis.

Dubbel- och superiorrum: Halvpension ingår. Helpension mot tillägg.

Halvpension innebär frukost på hotellet och middag (fasta menyer) antingen på hotellet eller på en av tre utvalda restauranger i Protaras. En gång i veckan har du möjlighet att äta på den grekiska restaurangen Kyklos, en gång i veckan på den italienska restaurangen Marcello's och en gång i veckan på den asiatiska restaurangen Lemongrass. Samma gäller för helpension med då äter du även lunch på hotellet. Mot en kostnad av 5 euro per person kan gäster med hel- eller halvpension även äta på den brasilianska restaurangen Braseiro Rodizio, belägen på huvudgatan i Fig Tree Bay.

Bra att veta

För att nå stranden måste huvudgatan korsas.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen