Kundomdömen om Olympic Lagoon Resorts

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

4659 omdömen
Utmärkt
 
3568
Väldigt bra
 
751
Bra
 
227
Mindre bra
 
59
Underkänt
 
54

5 senaste omdömen

2022-08-20

av josef n

Happy long tall guy and company :)

Hotellet är ganska stort och mysig med en väldig fin trädgård och fina pooler. Maten är väldig bra, väl gjord med mycket färg och smaker av grekiska influenser. Personalen är väldigt hjälpsam och erbjuder en 5 stjärnig service dag in och dag ut. Kaffet är gott :)och det ligger väldigt centralt. Om du ska välja Cypern så är det ett av dom finaste. Stort tack till Guest Servic Elena and company The maine Redturang bar Me&you Nikos

 
2019-10-21

av antonoliver Mjolby, Sverige

Vilket ställe!

Ett mycket bra hotell med fantastisk mat! Fina rum fina poolområden. Fantastisk personal! Fanos och Andreas nere på Olympic bay ni gör ett fantastiskt jobb eran chef ska vara lycklig att ha er som medarbetare. Alltid positiva och glada och gör allt ni kan för era gäster. Ett stort tack till er! Vi är så nöjda med allt förutom lite kallt i poolerna😊. Vi får inte glömma städningen. Flera gånger per dag gjorde man tillsyn för att se så inget saknades. Tack även för det. Vi kommer säkert tillbaka då det är svårt att få allt som man får hos er.

 
2019-07-31

av theresedailly Ayia Napa, Cypern

Helt underbart ställe - 3 året i rad

Vi åkte hit för 3 året i rad och kommer åka nästa år också. Maten är jättegod, servicen är bäst och de får en att känna sig som hemma. Våra restaurang favoriter är Garibaldi, Seven Orchids och The Greats som man får äta på 1 gång gratis under sin vistelse. Vi åt 2 gånger på Greats för det är så gott och det kostade 15 EUR/person för 1 extra gång att äta där och det var värt pengarna. Garibaldi måste man ha långbyxor för män och det är många som missar det pga av de inte packat ner långbyxor. Jag måste berömma personalen Andreas som serverar oss frukost, lunch nere på Olympic Bay , Fanos och Christos som jobbade i poolbaren som servade oss hela tiden med drinkar, kalla handdukar, frukt och snacks. Nicholas i receptionen som var en stjärna och räddade kvällen när städerskan inte fyllt på rena vinglas. Det finns många fler som är underbara men bara för att nämna några. Vi syns nästa år!

 
2019-07-04

av Puttman40

Ett klass hotel, mycket rent och fint

Vi var där en vecka och hade en underbar semester. Det vi behövde och kräver av ett femstjärnigt hotel fanns där. Kvällsshowerna håller mycket hög klass, maten i buffén var mycket bra och hade olika tema varje dag. Ett stort plus för solstolssystemet då man inte behöver bekymra sig för att inte få en bra plats eftersom man har samma hela vistelsen. Rummet var av hög klass. Det ända vi hade önskat är att städningen utfördes ungefär samma tid varje dag och att receptionspersonalen var lite mera engagerade vid dom önskemål och frågor vi hade. Trots det så kommer vi att åka dit igen och rekommenderar verkligen detta hotel.

 
2019-06-29

av pricken789

Olympic Bay resort en perfekt semesteranläggning.

Olympic Lagoon Resort och Olympic Bay. 17-24 juni 2019. En fantastisk anläggning med många aktiviteter. Härligt att stilla åka runt i Lazy river. Proffsiga shower. Många restauranger att välja på med fantastiskt god mat. Mycket trevlig och serviceinriktad personal överallt. Bäst av dem alla var Fanos i poolbaren på Olympic Bay. Han servade oss hela veckan med drinkar, kalla handdukar, snacks, dartspel och omplåstring av mig sen jag ramlat. Olympic Bay är ett perfekt vuxenhotell med lugn och avslappnad atmosfär med havet som granne. Hit återvänder vi snart igen. Inger o Göran