Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 76 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Maten, poolen
-
Städningen, bilderna var lite missvisande på hemsidan

Bekräftad gäst: 2021-08-29


10 av 10

+
Måltider och snacks
-
Finns bara en uttag för att ladda mobilen, så fler uttag bredvid sängen behovs

Bekräftad gäst: 2021-08-29


8 av 10

+
Dess läge och närhet till centrum och strand.
-
Badrummet på vårt rum 133 skulle rören behövas fixas. Handfatet fylldes direkt upp med vatten bara när man ex skulle tvätta händerna samt att vatten samlades i duschen tills man stängt av. Badrummet kändes även lite ofräscht och det fanns mögel uppe i taket.

Bekräftad gäst: 2021-08-08


10 av 10

+
Pool och plats
-
Recption och väntar plats ar värmt

Bekräftad gäst: 2021-08-01


7 av 10

+
Läget, fräscht
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

+
Trevlig personal alltid beredda att hjälpa till frågar om det är något man saknar.Många har jobbat där i många år. Trevligt med igenkännade. Positivt.
-
Inte för min del.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

+
Poolområdet med Luxuru Bed
-
Bättre ordning med städningen av rummen. En dag missade personalen att över huvud taget städa vårt rum. Andra dagar fattades handdukar, toa-papper osv.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


10 av 10

+
Allt var så fint och rent. Frukosten var underbar. Personalen så trevliga och hjälpsamma
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1214 omdömen
Utmärkt
 
797
Väldigt bra
 
316
Bra
 
63
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-05-26

av Carita S

Bra hotell!

Vi var mycket nöjda med Nestor. Bra läge i Ayia Napa. Fräscht hotell, både rummen och de allmänna utrymmen och restaurang. Bra städning. Trevlig personal. Härligt poolområde med bra poolbar och service. Olika aktiviteter och shower. Enklare underhållning för barn, helt godkänt. Är man känslig för ljud utifrån så kan musiken från alla barer störa på kvällarna (inga närliggande), men oss störde den inte. Alla sov bra. Rätt sköna sängar. Det jag kan komma på nu som var minus är att det är problematiskt att betala med kort vid t ex poolbaren. De vill att man lägger det på rummet och det är ju helt okej tills avresedagen, då man checkat ut och köper något då kan man inte betala med kort direkt i baren utan efter samtal, så får man gå till receptionen med kvittot från baren. En onödig grej. Kortbetalning borde vara en självklarhet. Sedan saknar jag vissa texter på engelska, allt står på grekiska och ryska, men engelskan saknas ibland. Personalen vi pratade med kunde engelska. Kan absolut tänka mig att åka tillbaka!

 
2019-04-28

av mariapF8180QD

Mycket fräscht hotell i perfekt läge

Rent, snyggt och bekvämt hotell. Läget är toppenbra. Gångavstånd till det mesta. Frukosten är mycket bra med allt möjligt att välja bland. Dock, bara 2 kaffemaskiner vilket orsakar konstant kö. Personalen är både trevlig och inte. Städare och servicepersonal är jättetrevliga, medan reception och bar, är lite tveksamt. Svårt att hälsa och le. Har ett mycket krångligt system om man vill betala med kort direkt då man äter/dricker. Dåliga laddningsmöjligheter till telefoner och I-pads. Poolen är toppen och perfekt med en fin lekpark. Vi är mycket nöjda.

 
2018-09-24

av larsk_gew

Solsemester

Positiva omdömen först: Ett bra hotell med bra läge. Lugnt område med lite trafik. Gångavstånd till centrala Aya Napa och stranden. Trevlig personal, bra städning. Mycket bra frukostbuffé med varierande rätter. Poolområdet ett av de bästa jag upplevt! Bra poolbar med goda drycker och god mat. AC'n på rummet mycket bra. Det negativa: Rummet (Superfort Standard) var litet. Belysningen katastrofal. Endast 2 st eluttag (adapter krävs). En av två sänglampor var trasig. Lagades inte under vår vecka där, trots påpekande flera gånger. Hotellet hade fått 4 stjärnor om belysningen varit bättre och fler eluttag funnits, samt oviljan att laga en sänglampa. Trots det negativa kan jag ändock rekommendera detta hotell.

 
2018-08-03

av Ida H

Helt OK

Väldig bra frukostbuffé och rätt okej middagsbuffé. Rummen är fina men ganska små om man är 3 vuxna som ska bo tillsammans. Servicen är bra till viss del, dem föredra att ta dem betalade gästerna först vid poolen och serverar max en drink per person i taget med all inclusive. Glass ingår inte för vuxna samt ganska dåligt utbud av drinkar. Solbäddarna vid poolen kostar 15€ som man måste köa för kl 9.00 på morgonen. Annars ligger hotellet väldigt centralt och strandnära. Nestor får 3 stjärnor från mig.

 
2018-08-02

av 165fredrikd Haninge, Sverige

Fräscht hotell

Vi åkte charter hit och blev inte besvikna på hotellet. Ayia Napa upplevdes dock generellt som rätt dyrt. Det mesta flöt på så vi hade inte så mycket kontakt med personalen. Vi hade frukost och den var riklig och inriktad på varm mat, man kunde kanske önska ner varierat smörgåspålägg istället för 3 sorters varm korv. Rummet var stort, oklanderlig städning. De gick också en eftermiddagsrond och fyllde på vatten, bytte handdukar vid behov osv. Tyst och lugnt på natten. Mycket bra AC. Poolområdet fräscht också det. Bra wi-fi på rummen och i lobbyn, ingen täckning i källaren (t ex gymmet) och dåligt utomhus.