Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 88 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
AC. Fick komma in i svalt och ingen fuktighet i rummet.
-
Receptionspersonal var långsamma och otrevliga mot mig. Bara för jag inte hade på mig en T-shirt då jag skulle bara hämta mitt nyckelkort till hotelrummet efter att ha badat ensam. När alla gick igenom lobbyn halv nackna.

Bekräftad gäst: 2022-08-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-02


7 av 10

+
Fri bar.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


7 av 10

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2022-07-13


9 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-06-27


9 av 10

+
Bra läge, både nära barer, stranden och bussar.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-26


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-19


10 av 10

+
Läget, ligger nära både centrum och strand, det är ett rent och mycket välskött hotell
-

Bekräftad gäst: 2022-06-06


9 av 10

+
servicen
-

Bekräftad gäst: 2022-05-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1312 omdömen
Utmärkt
 
876
Väldigt bra
 
327
Bra
 
65
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2022-06-27

av 274nickya

Massage

Träffade Alex och Anca som skötte massage servicen. Jätte jätte trevliga och Alex som gjorde massagen var riktigt bra och väldigt proffesionell. Han brydde sig om ens välmående och visste exakt vad han gjorde. 10 poäng

 
2022-04-24

av Aisa7777777777 Stockholm, Sverige

Nyrenoverad, med trevligt poolområde och fantastisk personal

Vi stannade där i en vecka och allt var perfekt. Väldigt fint och rent, service och personal är underbar, mat smakade väldigt gott. Jätte fin utomhuspool och goda drinkar. Dessutom finns det en gym, en pool inomhus samt sauna (tänk på att boka denna i förväg vid spa receptionen, då blir denna bara för er sällskap). Rekommenderar varmt denna hotell!

 
2021-10-31

av 8ytheby

Trevligt hotell mitt i stan

Fint hotell med moderna och välstädade rum. Gym och pool är bra. Vi gillade läget mitt i stan nära både restauranger och hamnen. Lunch på hotellet var mycket bra med stor meny och något gör alla. Trevlig personal och väldigt bra service överallt.

 
2021-10-06

av Fearless271544 Kvissleby, Sverige

Åker absolut tillbaka

Ett trevligt och väldigt rent hotel mitt i Ayia Napa. Har inte mycket att klaga på under veckan vi var där, rummen lagom stort och blir städade varje dag, poolområdet underbar dom dagarna man inte orkade ta sig till beachen. Olga i receptionen otroligt serviceminded och alltid ett leende på läpparna 😀

 
2019-05-26

av Carita S

Bra hotell!

Vi var mycket nöjda med Nestor. Bra läge i Ayia Napa. Fräscht hotell, både rummen och de allmänna utrymmen och restaurang. Bra städning. Trevlig personal. Härligt poolområde med bra poolbar och service. Olika aktiviteter och shower. Enklare underhållning för barn, helt godkänt. Är man känslig för ljud utifrån så kan musiken från alla barer störa på kvällarna (inga närliggande), men oss störde den inte. Alla sov bra. Rätt sköna sängar. Det jag kan komma på nu som var minus är att det är problematiskt att betala med kort vid t ex poolbaren. De vill att man lägger det på rummet och det är ju helt okej tills avresedagen, då man checkat ut och köper något då kan man inte betala med kort direkt i baren utan efter samtal, så får man gå till receptionen med kvittot från baren. En onödig grej. Kortbetalning borde vara en självklarhet. Sedan saknar jag vissa texter på engelska, allt står på grekiska och ryska, men engelskan saknas ibland. Personalen vi pratade med kunde engelska. Kan absolut tänka mig att åka tillbaka!