Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 31 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Personal, frukostbuffén, rummen.
-
Baren.

Bekräftad gäst: 2021-11-01


4 av 10

+
Poolen solstolar parkering
-
Bättre städning. Myror på rummen kom och sprutade vi bytte rum där låg döda myror i 12 dagar. Bytte handdukar och överlakan varje dag. Men usel städning

Bekräftad gäst: 2021-10-31


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-31


2 av 10

+
Rummet
-
Städning urdålig första veckan fick bädda sängen själv. Fungerade bättre andra veckan. Väldigt dåligt frukost. Maten var kall som borde ha varit varm.

Bekräftad gäst: 2021-10-24


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-10


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-19


9 av 10

+
nära havet
-
vi är nöjda

Bekräftad gäst: 2021-09-12


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


5 av 10

+
Läget nära havet
-
Middagsbuffen kan förbättras. Lägenheterna behöver fräschas upp. Om man har halvpension och anländer till hotellet efter middagen första kvällen, borde man få middag på avresedagen istället.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

452 omdömen
Utmärkt
 
194
Väldigt bra
 
160
Bra
 
64
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-10-30

av thomasbB2451ZZ Varberg, Sverige

Bästa utsikten i Ayia Napa

Ett bra och välskott medelklasshotell med bra läge i Ayia Napa. Hygglig mat (Buffe´) och kvällsunderhållning av lokal karaktär. Bra utsikt över havet och ifrån poolen och poolbaren. Rummens standard helt OK men hårda sängar!

 
2019-10-11

av gunnarhagg Örebro, Sverige

Perfekt läg i lugnt område

Nära två fina stränder (Nissi beach och Sandy bay) och nära till restauranger och lokalbussen in till Ayia Napa centrum/hamn. Gott om solstolar vid poolen. Skönt med eget pentry på rummet. Avresedagens eftermiddag kunde vi nyttja duschar och säkerhetsskåp 1 tr ned. Tyvärr nära mellan balkong och balkonger på huset intill. Be om rum på 2:a vån för att slippa lösspringande katter på balkongen. Aningens hårda sängar.

 
2019-09-30

av ankar131

perfekt hotell med perfekt läge till havet.

Aktea är ett så mysigt hotell, med trevlig personal som alltid ställer upp. vi återkommer år efter år pga att vi trivs så bra där , så lugnt och skönt även vid poolen, nära till fina Nissi Beach. trevlig butik på området, kanon att få badhandukar som man byter varje dag.

 
2019-09-20

av ellismellis68

4-dagars vistelse

Jag var på Cypern för att framför allt vara med på ett bröllop. Bodde dessa dagar på Aktea beach village. Ett helt ok hotell, enkelt, rent och städat. Känns en aning omodernt. Frukostbuffén var bra, stort utbud. Passade mig utmärkt. Lugnt runt omkring, inget störande från omgivningen. Nära till havet och till affärer och restauranger. Jag anser att det är mer 3-stjärnigt, max 3+. Personalen i receptionen hade varierande servicekänsla.... Jag spenderade mina dagar på grannhotellet Sunwing Sandy Bay Beach och deras poolområde.

 
2019-08-02

av 818hannae Västerås, Sverige

Ett fantastiskt hotell, rekommenderas

Vi båda har varit väldigt nöjda med vår vistelse hos Aktea Beach Village. Självfallet får man det man betalar för, vilket gjorde att i vårat rum var lite saker trasiga som lampor och dörrhandtag men ingenting som bekymrade oss eller som vi klagade över. Fantastisk personal, fantastisk god mat och ett fantastiskt läge nära två superbra stränder. Hotellet ligger ca 30 minuter utanför Ayia Napas centrum och bargator, vilket inte heller var något bekymmer för vår del utan då fick vi till vardagsmotionen också på köpet. Rekommenderar detta hotell starkt