Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
6,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Närhet till stränderna. Gångavstånd till Ayia Napa. Mycket solstolar. God mat. Bra gym. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-10


8 av 10

+
Mysigt byggt med mycket grönt. Bra aircondition på rummet. Hotellet låg bra till, nära två stränder.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-10


10 av 10

+
Servicen på hotellet och den goda maten.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-08


8 av 10

+
Trevliga personal
-

Bekräftad gäst: 2022-07-04


7 av 10

+
Personal, frukostbuffén, rummen.
-
Baren.

Bekräftad gäst: 2021-11-01


4 av 10

+
Poolen solstolar parkering
-
Bättre städning. Myror på rummen kom och sprutade vi bytte rum där låg döda myror i 12 dagar. Bytte handdukar och överlakan varje dag. Men usel städning

Bekräftad gäst: 2021-10-31


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-31


2 av 10

+
Rummet
-
Städning urdålig första veckan fick bädda sängen själv. Fungerade bättre andra veckan. Väldigt dåligt frukost. Maten var kall som borde ha varit varm.

Bekräftad gäst: 2021-10-24


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-10


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

494 omdömen
Utmärkt
 
224
Väldigt bra
 
170
Bra
 
65
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2022-08-14

av _anna_henriksen1 Västerås, Sverige

Bra hotell med bra läge

Vi är jätte nöjda med hotell Aktea Beach Village. Ligger cirka 40min från flygplatsen och mitt i mellan 2 bra stränder, Nissi Beach och Sandy Bay. Rummet är städat och enkelt. Maten var vällagad och god. Positivt att man kunde välja att äta snacks från en meny vid poolbaren. Glassen var i mycket små bägare så där fick man gå många rundor. Prova gärna att drick Frappe med lite Baileys. Servicen hos personalen var väldigt bra. Tack till Eleni som alltid fanns till hands. Kommer gärna tillbaka.

 
2022-07-17

av 245ollel Kalmar, Sverige

Trevligt, familjärt och bra läge

Hotellet ligger bra med enkelt gångavstånd till två olika stränder. Direkt nedanför hotellet finns härliga klippor att bada från när det inte är för kraftiga vågor. Hotellet är inget jättekomplex utan upplevs lite mer personligt och familjärt. Hotellmaten var bra och varierad med lite olika ”specials”. Särskilt gillade vi det ugnsstekta lammköttet. Mat fylldes på och det saknades inget. I poolbaren kunde man beställa dricka, glass och om man önskade äta något extra mellan måltiderna. Rummen var ganska enkla och saknade utsikt men det var ok eftersom väldigt lite tid spenderades i rummet. Det finns ett relativt välutrustat gym i källaren. Mest maskiner och av lite annorlunda typ än man är van vid hemifrån. En trevlig sak var att under dagarna erbjöds olika aktiviteter som biljard, pilkastning, kids club eller barnlekar i poolen. Efter frukost varje dag var det dessutom antingen vattengympa eller yoga/stretching. Efter middagen på kvällarna var det uppträdande/show. Någon kväll var det karaoke istället men alltid någon form av underhållning. Personalen var väldigt trevlig och vi lärde känna flera i personalen under vår vistelse. Särskilt trevliga och hjälpsamma de var de som fixade morgonträning/kids club samt höll i tävlingar, underhållning och liknande.

 
2022-05-31

av Anna R

4:e gången på Aktea!

Fantastiskt hotell med toppenläge! Vi har nyss kommit hem från vår 4:e vistelse på Aktea. Hotellet har framförallt ett kanonläge mellan Sandy Bay och Nissi Beach,en enorm frukost med allt möjligt på. Gröt,yoghurt,korvar,ägg,fruktfat,juicer,grönsaker,tzatziki,bröd,pålägg mm mm. Rummen är fina och städas varje dag. Det som skiljer deras 1-rums lägenheter till 2-rums är att den delade väggen i 1:ordna gör att det klassas som ett rum. I 2-rumslägenheterna är den väggen hel,dvs fågel att stänga dörren om sig i sovrummet. Annars är lgh identiska med lika terass/balkong mm. Poolhanddukar hämtas och lämnas i kiosken utan kostnad. Fritt wifi och kylskåp med frysfack och välfungerande AC på rummet. Duschen har rejält tryck i(brukar kunna vara dåligt på många hotell jag vart på) så man kan lätt skölja ur sand och hårinpackning. Personalen är så trevliga och hjälper till med allt,småpratar med alla och har ett fint bemötande mot alla åldrar. Rekommenderar verkligen och planerar redan nu nästa vistelse i höst👌✅🤩

 
2019-10-30

av thomasbB2451ZZ Varberg, Sverige

Bästa utsikten i Ayia Napa

Ett bra och välskott medelklasshotell med bra läge i Ayia Napa. Hygglig mat (Buffe´) och kvällsunderhållning av lokal karaktär. Bra utsikt över havet och ifrån poolen och poolbaren. Rummens standard helt OK men hårda sängar!

 
2019-10-11

av gunnarhagg Örebro, Sverige

Perfekt läg i lugnt område

Nära två fina stränder (Nissi beach och Sandy bay) och nära till restauranger och lokalbussen in till Ayia Napa centrum/hamn. Gott om solstolar vid poolen. Skönt med eget pentry på rummet. Avresedagens eftermiddag kunde vi nyttja duschar och säkerhetsskåp 1 tr ned. Tyvärr nära mellan balkong och balkonger på huset intill. Be om rum på 2:a vån för att slippa lösspringande katter på balkongen. Aningens hårda sängar.