Magnolia

Magnolia är ett enkelt hotell med promenadavstånd till den långa och härliga sandstranden i Sunny Beach. Här ska du bo om du inte har behov av så många facilteter.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer varav 1 barn Större dubbelrum för 1-4 personer varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

7,9 av 10
baserat på 19 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 650 m
Till centrum: 150 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Magnolia finns ett poolområde med en pool och gratis solstolar och parasoller. Det finns även en bar som serverar enklare rätter.

Reception dygnet runt. Gratis wifi över hela hotellet. Deponering i receptionen mot avgift. Lokal trafik.

Måltider

Frukost ingår.

Bra att veta

Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 100 meter från hotellet. Bagaget transporteras inte.

Alla hotell, Sunny Beach

Dunav

Dunav är ett trevligt All Inclusive-hotell och här kommer hela familjen att trivas. Du bor i härliga och gröna omgivningar. Vill du ha en extra bekväm semester bokar du ett dubbelrum där All Inclusive är inkluderat och vill du utforska lokala restauranger väljer du ett dubbelrum med frukostbuffé. Luta dig tillbaka i en solstol vid poolen och njut av semestern!

Barcelo Royal Beach

Barcelo Royal Beach ligger nära den härliga och barnvänliga stranden i Sunny Beach. Här har hela familjen flera pooler att välja på och du bor i stora och fina rum, sviter eller lägenheter. Det finns ett stort utbud av faciliteter och aktiviteter. Vill du få en stund för dig själv så har hotellet ett spa med bland annat gym, bastu, inomhuspool och olika behandlingar.

Longoza

Longoza är ett trevligt All Inclusive-hotell som ligger på ett bekvämt promenadavstånd till den långa och barnvänliga stranden i Sunny Beach. Här kan du bada i poolen och de minsta i familjen och en egen pool.

Tiara Beach

På populära hotell Tiara Beach i Sunny Beach har du stranden och centrum runt hörnet. På hotellet finns ett fint poolområde med vattenrutschkanor för alla med barnasinnet kvar.