Båtluffa: Rhodos-Tilos-Kos-Karpathos-Rhodos

  • Rekommenderad tidsåtgång: 12-18 dagar. 
  • Höjdpunkter: Rhodos stad och det stora utbudet av aktiviteter. Kos restauranger och uteliv. Tilos lugna tempo och fina snorkling. Vackra vandringar och bad på Karpathos. 

1) Rhodos:
Stort utbud av aktiviteter och ett pulserande nattliv. Flyg direkt till Rhodos med Apollo och båtluffa i ö-gruppen – Dodekanisos, även kallad Tolvöarna. På Rhodos kan du välja att bo i Rhodos stad om du vill ha en mer fartfylld semester med mer aktiviteter. Annars finns det många mindre och lugnare orter med närhet till fina bad.

2) Tilos:
Idylliska Tilos har ett kristallklart vatten. Här har turismen inte hunnit lika långt och för den som vill ta det lite lugnt kan vi rekommendera att stanna i några dagar här.

3) Kos:
Strandliv, nattliv och kulturskatter. Kos är kanske mest känd som en partyö, men har mycket mer än bara nattliv att erbjuda. Här finns kulturskatter och många fina stränder att njuta av.

4) Karpathos:
Höga berg och djupa dalar. Karpathos är en lugn ö som bjuder på vackra stränder och för den som gillar att röra sig finns här fina vandringar på den kuperade ön.

Så här bokar du båtluffen

Vi rekommenderar att du bokar flyg i god tid, så inte platserna tar slut. I den här föreslagna rutten så flyger du till och från Rhodos, och då är det bäst om du bokar en tur & retur-biljett. Om du ska åka hem från en annan ö än Rhodos så behöver du göra två separata bokningar: en för flyget dit och en för flyget hem. Hotell kan du boka i samband med att du bokar flyget, eller som en separat bokning efteråt. Båtbiljetter bokar du direkt hos rederiet.

1) Boka flyg
Hitta flyg för utresan och hemresan:

(Sök flyg Stockholm-Aten eller sök valfria flyg.)

2) Boka hotell
Se mer om och boka rekommenderade hotell:

(Sök hotell i Aten eller sök valfria hotell.)

Boka båtbiljetter
Biljetter bokar du direkt hos rederiet. (Kontakta rederiet för alla frågor kring färjan och biljetter.)

Tips: Se färjelinjer från Rhodos.
(Öppnas i nytt fönster hos Google Maps)

Boka utflykter
Utflykterna bokar du på plats, antigen via vår app eller hos våra reseledare eller samarbetspartners.