Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 21 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
4,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Ac
-
Allt kostade pengar, betalade extra för resan för att få pool å strand utanför men allt kostade massvis med pengar extra, samt super dåligt frukost. Hotellet var inte ens i närheten av 4stjärningt

Bekräftad gäst: 2022-08-12


10 av 10

+
Byggnaden
-
När vi bokade var det inte tydligt att vi måste betala för solstolar och poolen, det tillkom efteråt. Det var absurt att hotellgäster betalar samma pris som andra besökare av stranden. Priset gick upp från en dag till en annan med 5 euro.

Bekräftad gäst: 2022-08-05


5 av 10

+
Rent och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2022-08-02


7 av 10

+
Städning och en del av personalen
-
Frukosten levde inte upp till det egna namnet Luxury Resort 4 **** och vi är inte kräsna. Att man från en dag till en annan höjer priset på solstolarna från 1000 till 1500 lek. Då vi hade sen avgång kl.17.00 så fick vi inte tillgång till något rum att duscha i utan fick duscha ute och anledningen var att det var fullbokat……men att Apollos gäster och tilltänkta rum inte skulle vara tillgängliga för resenärerna innan kl.23.30 hela 7 timmar på sig att städa rummet man upplåter till gästerna för att få ett fint avslut på sin vistelse på hotellet.

Bekräftad gäst: 2022-08-02


7 av 10

+
Avsides från strandpromenaden så det var lugnare. Poolen var toppen Rent, ac
-
Hotellet ansåg att vi behövde betala för solsängarna. Super dålig frukost

Bekräftad gäst: 2022-08-01


10 av 10

+
Trevlig personal,rent och snyggt
-

Bekräftad gäst: 2022-07-08


8 av 10

+
Rummet, personalen och städningen
-

Bekräftad gäst: 2022-06-28


8 av 10

+
Rent och fräscht. Hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2022-06-28


10 av 10

+
Rummen(sviten) arkitekturen på byggnaden luftkonditioneringen
-

Bekräftad gäst: 2022-06-27


8 av 10

+
De var hjälpsamma.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

48 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
12
Bra
 
6
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2022-07-04

av errrnn

Vistelse

Positivt - städningen, vilans plats. Frukosten var helt okej lite variation på maten var det. Överlag väldigt fräscht vila Negativt - att man måste betala för både poolen och stranden, olika priser beroende på vem du frågar. Poolen kan kosta 5-7 € per person. Stranden kostar 5€ per person. Vissa på hotellet visste inte om att det stranden och poolen kostade så alltså fråga ordentligt om priset och ett tips är att betala poolen och stranden för varje dag. Även att deras taxi kan kosta väldigt mycket. Hotellägaren tog 40€ till Lëkurësi Castle vilket var överpris och tog oss 10 minuter med biltur, medan vi fick pruta ner priset till Ksamil till 35€ tiden dit tog cirka 20 minuter.

 
2022-06-13

av thereseh816 Malmö, Sverige

Fantastiskt

Vackert och lungt, mycket vänliga och hjälpsamma på alla sätt. Underbart sköna sänga, ljust o behagligt inrätt från utsida till insida o rummen. Nära till ett dop i havet varierat med den fina poolen. Frukosten är god och varierar dag till dag. Jag rekommenderar varmt

 
2020-11-05

av albatravels2020

Jättefint hotell och trevlig personal!

Otroligt bra hotell, rummet var så lyxigt och vi hade jättefin havsutsikt. Hotellet har en egen liten strand, perfekt. Personalen där är jätteduktiga och vi träffade även ägarna som var så otroligt trevliga och hjälpsamma framförallt! Jag kan verkligen rekommendera detta hotell till alla som besöker Sarandë. Det är inte långt från centrum och det är även nära till busstationen där du kan hoppa på en buss som tar dig raka vägen till Butrint eller Ksamil.

 
2019-08-15

av JoS8884 Göteborg, Sverige

Hemsk musik från stranden

Önskar jag kunde ge full pott till Vila Kalcuni. Tyvärr dras betyget ner av något som inte är hotellets fel: ljudvolymen från beach cluben på stranden är extremt hög fram till 18 på kvällen. Att kunna koppla av på sitt hotellrum är bara att glömma om man inte har väldigt bra öronproppar med sig. Hotellägarna var väldigt ledsna över detta och hade gjort allt i sin makt för att stoppa det. Även försökt med polisens hjälp. Vila Kalcuni är ett extremt fint hotell med ett perfekt läge och jättetrevlig personal. Men på min semester vill jag kunna koppla av och det kunde jag inte göra med 10 låtar på repeat varje dag på högsta volym.

 
2018-08-07

av K_Henriksson Kristianstad, Sverige

Underbart hotell

Väldigt vackert hotell, rent och fräscht med vänlig och hjälpsam personal. Strand precis utanför dörren och bara en 5-minuters promenad till den trevliga strandpromenaden. Skönt att bo lite vid sidan av, men ändå så nära. Frukosten var helt ok. Vi bodde i ett superior-rum som var väldigt rymligt med stor balkong. Skönaste hotellsängar jag någonsin sovit i. På minussidan: ingenstans att hänga badkläder på tork, någon form av upphängningsanordning/krokar på balkongen hade varit önskvärd. Sen är det märkligt att ett så nytt hotell inte har någon hiss. Allt som allt, ett jättefint hotell som rekommenderas varmt.