Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 207 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
7,2 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
I vårt rum var inte några störande ljud och utsikten i från balkongen var enligt hemsida. Bra och tillmötesgående personal i receptionen. Bra personal i matsalen. Förövrigt upplevde jag att det var ett lugnt och trevligt hotell
-
Ventilationen stängdes av från och till automatiskt. Det blev både kallt och varmt och det var svårt att få den sömnen som vi behövde. Toaletten hade jag svårt att vända mig om i när jag tvättat mig och jag är inte tjock av mig. Obs" en telefon satt på väggen vid handfatet, som var i vägen. Frukosten kunde varit mer allround och bröden var torra och omeletten var ofta kall när vi åt.

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

+
Otroligt bra läge och väldigt vackert
-
Kanske liten uppgradering i spa:et och kanske lite värme i poolen

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

+
Utsikten
-
Lite trångt. Telefon i badrummet borde flyttas

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

+
Design
-
Frukostbrödet

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

+
Superfint! God mat och sjukt bra läge
-
Öppettiderna till gymmet va opassande. Hade velat ha senare på kvällen o tidigare på morgonen

Bekräftad gäst: 2019-09-30


9 av 10

+
Det centrala läget.Hög standard.Rent.
-
Att det hade städats lite bättre,golvytan.Bytt glas varje dag på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

+
-
Spartansk frukost för ett 5-stjärnigt hotell.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


8 av 10

+
Låg centralt och var rent och snyggt!
-
Skaffa större tekoppar. Gärna kunna få dricka kaffe och te under dagen.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

+
Läget och sängen
-
Dåligt internet fanns inget på rummet fast att det stod i er beskrivning sen var ju spat stängt för säsongen.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

38% av resenärerna rekommenderar

149 omdömen
Utmärkt
 
18
Väldigt bra
 
41
Bra
 
40
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2021-08-06

av F7219OSnikkis

Fel rum och djur på rummet

Första dagen vi kom hit hade vi båda paren bokat rum med balkong och havsutsikt. Vi fick balkong men är helt fel håll, parkeringen och baksidan av hotellet som luktar sopor. Andra paret fick åt rätt håll men ingen balkong. Vi fick inte byta förrän dagen efter, då lovar de oss rummen på morgonen men vi får de inte förrän 16:00. Personalen kan inte svara på någonting och ringer alltid manager för de inte kan svara på en enkel fråga. Efter tredje natten upptäcker vi en flygande kackerlacka i rummet även fast vi inte någon gång öppnar balkongdörren. Vi går ner till lobbyn ca 00:30-01:00 och säger till. Självklart finns det inget rum och personal erbjuder sig att döda insekten som han dessutom kallar ”bad and not good insect”. Vi får vända upp och ner i hela rummet själva och tillslut lyckas vi döda den 1 timme senare. De erbjuder ingenting för det som hände och managern svarar inte denna tid så henne kunde de heller inte ringa. Vi pratade även med en annan svensk familj på hotellet som betalat närmare 30.000 och inte fått de rum de bokat. Även om det är 5 stjärnigt så har jag varit på 2 stjärniga hotell med bättre personal och standard.

 
2019-09-08

av MKK71 Vänersborg, Sverige

Semesterresa

Bokade vår resa med kort varsel och fick möjlighet att bo på detta hotell under vår första resa till Saranda. Rummet som vi bodde på var ett stort och rymligt familjerum, sängarna var sköna. Frukosten som ingick i priset var bra, det fanns tillräckligt att välja på. Det fanns en pool på hotellområdet med gott om solstolar, fanns även en poolbar. Hotellet hade ett gym med löparband, crosstrainer, motionscyklar och träningsredskap, ganska litet men funkade bra. Det fanns även en spaavdelning. Receptionisterna hade olika känsla för service men på det stora hela var servicen bra. Vi hade havsutsikt från vår balkong.

 
2019-09-02

av Nshamon

Skulle inte ge hotellet 5 stjärnor

Vi har tillbringat en vecka på Butrinti Hotel. Skulle inte säga att det är värt 5 stjärnor mer 3/4 stjärnor. Frukosten var ingen vidare, litet utbud. Servicen på hotellet var inte de bästa kanske 2 av 10 var hjälpsamma och trevliga. Man skulle tydligen ha en minibar på rummet men där fanns de bara en flaska vatten. Enligt deras policy ska man inte tag med nån dryck upp till rummet, fyll på minibaren?. Städningen var inte bra då man såg hur smutsen byggdes på för varje dag. Handdukar byttes varje dag dock. Pool området var bra, fanns gott om plats. Skönast var att sitta vid baren men solen försvinner där runt 13-14. Så rekommenderar vid barnpoolen för sol hela dagen. Rekommenderar poolbarens pizza och drycker. Vi hade ett rum med havsutsikt, det var värt. Nackdelen med kvällarna var klubb musiken, man kunde inte ha balkongen öppen om man har svårt att somna till ljud. Helt okej vistelse!

 
2019-08-20

av thomas n Ängelholm, Sverige

centrum hotel saranda

oväntat bra med tanke på många dåliga betyg. hotellet ligger nära strand (liten stenstrand) och nära till gågatan med många restauranger och affärer, själva hotellet har bra pool , restauranger, frukosten är helt ok inte så mycket bröd att välja på men du blir mätt. rummen bra hade sned havsutsikt och pool utsikt, finns även rum med hel havsutsikt, sängarna lagom hårda och rummet städades bra. finns även spa , frisör o gym servicen i receptionen var sådär men städpersonal och serveringspersonal ger jag högsta betyg. vill du åka till stranden i Ksamil så stannar bussen just utanför hotellet pris 100 lek det enda negativa var diskot som ligger rakt över vägen som spelar högt fram till 3 varje natt men hyfsat ljudisolerade rum

 
2019-08-17

av sarlev22 Stockholm, Sverige

Toppenläge och magisk utsikt!

Väldigt fint och nyrenoverat hotell med en lyxig känsla. Läget kunde inte vara bättre, mitt i centrum och precis vid stranden. Bra poolområde med rediga sköna solstolar, poolbar och restaurang. De flesta i personalen pratade engelska och bland de som var mer bekväma med engelskan så var servicen bättre. Hotellet tar emot kort visa/Mastercard samt både euro och Lek. Helt magisk havsutsikt från balkongen! För att kunna ses som 5-stjärnigt behöver dock områden som framförallt städning och frukost förbättras. Men även servicen kan bli bättre. Nya öppettider för gym/spa 9.00/10.30 - 19.00.