Kundomdömen om Prestige Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 479 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Standarden
-
Mer strukturerad personal,Bätrre städning i ytterområdet det såg ut som en soptipp,personalen bryr sig inte så mycket om gästerna,vet ej om det var sista veckan för hotellet,men det mesta tog slut

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Fint läge vid stranden, trevlig personal på hotellet. Fin städning varje dag.
-
Bättre service från personalen i restaurangen. Vi satt ½-timme utan att få beställa a la carte-rätt. Ingen "såg" oss. Fruktansvärt med skällande hundar på nätterna. Vi hade bett om att inte bo på första våningen men hamnade i en bungalow, dvs markplanet!

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Toppen hotell. Fina poler. Gratis solstolar samt att få handdukar till stranden. Alltid vatten på flaska varje dag på rummet. Undrar hur länge till som det kan vara gratis?
-
Vi åt bara frukost som var bra. Men kaffeautomaterna var inte bra, kaffet var alltid ljummet. Byt ut dom mot att brygga kaffet som vanligt.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
Rummet
-
Att försöka lära servicepersonalen i restaurangen vad service är

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
Storleken på rummet. Bra service.
-
Frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Läget välskött
-
' Personal i Matsalen bättre utbildat Personal i Receptionen borde kunna engelska

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Rummets yta, stranden, utemiljön
-
Ev. Inte placera äldre personer granne med en barnfamilj i rummen där det är en öppningsbar dörr emellan förmodligen om man åker större familj och kunna ha dörren öppen. Barnet skrek flera timmar på kvllen och morgonen förmodligen var sängen placerD mot dörre in till oss. Vi hade halvpension o kändes som vi satt i en skolmatsal. Plastmuggar om vi ville dricka vatten till maten som även var kall varje kväll. Halvkorta dukar på bordet. Jag tycker nog att vi med halvpension kunde fått samma dukning som andra halvan av restaurangen och att man kom till bordet och frågade om vad man ville dricka därför drack vi endast vatten. Frukostbuffen var bra och tillräckligt. Upp till 4 hundar vissa dagar so la sig mot dynirna o kliade sig våldsamt och även försökte komma fram o hälsa vid stranden. Vakterna/personal borde engagera sig och inte gå förbi.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


9 av 10

+
Läget vid havet, poolerna, städningen och frukost buffén
-
Restaurangpersonalen borde fråga gästerna om man önskar köpa något att dricka till kvällsbuffén och över lag vara lite mer service inriktade. Även tränas i att se när det behöver fyllas på mat, tallrikar och bestick, vara steget före och inte två efter hela tiden. Det tog slut hela tiden på frukostbuffén.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


8 av 10

+
Rummet samt baden
-
Utbildning av personal, urdålig och kall mat, ohygieniskt.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


2 av 10

+
Det behövs en skärpning gällande frukost och service.
-
Hålla temperaturer på mat som serveras i första hand under frukosten. Att man svarar på mejl när man skickar innan resa till hotellet Ha kunskap om krisberedskap, vi hade en jordbävning när vi var på resa till Durres i Albanien, och kunskapen var noll, vi fick ta hand om varandra.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

89 omdömen
Utmärkt
 
31
Väldigt bra
 
24
Bra
 
7
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-10-09

Inlägg av Kerstinekb Stockholms län, Sverige

Fint hotell utifrån och inifrån sett

Tjusigt hotell precis vid playan med underbar utsikt. Servicen i receptionen var snabb och suverän. Tyvärr var inte restaurangen den bästa, dålig frukost (precis samma en hel vecka) och en personal som inte vet vad service är. Vi satt ½-timme för att få beställa a la carte men ingen kom fram till oss varför vi gick.

 
2019-09-23

Inlägg av Carl H

Anläggningen ser bra ut men resten är under all kritik

Poolområdet är fint, många solstolar, salt och sötvattenspool och bra drinkar (när eller om de öppnar drinkbaren). Frukosten går knappt att äta. Om de finns mat på frukostbuffén så har du tur, men att den är varm kan du glömma. Slutade med att jag bara åt yoghurt. Poolbaren serverar goda pizzor, har du tur får alla i sällskapet maten samtidigt. Ölen är av väldigt låg kvalité, vinet desto bättre. Städningen är bra och de som städar vänliga. Resterande av personalen har lite att jobba på när de kommer till service och engelskan. Det finns en del att jobba på och 3 av 5 får de för läget, poolen och rummet. Annars 2 av 5. Det finns ett par restauranger runtom hotellet men det Albanska köket har en del att göra förutom pizzorna som de gör bra.

 
2019-09-16

Inlägg av sonia J Göteborg, Sverige

Elegant

Tjusigt hotell beläget alldeles vid havet. Gott om solstolar och bl.a. en helt underbar saltvattenpool. Stora luftiga rum och sköna sängar. Flott badrum. Spektakulär utsikt från balkongen. Återkommer gärna ❤️

 
2019-09-08

Inlägg av Ingemar A Göteborg, Sverige

Väldigt fint och tilltalande hotell på ytan men servicen är en ren paradi.

Ett på ytan ett helt underbart hotell. Stora rymliga rum, två egna stränder, stort poolområde, en fantastisk terrass mot havet där man kan avnjuta solnedgången. Så förutsättningarna för en trevlig semester kunde ju inte vara bättre. Men… Servicen på hotellet är en parodi. Först tror man att det är ett skämt. Sedan blir man irriterad. Men efter några dagar så har man absolut inga förväntningar. I beskrivningen av rummen står det att vattenkokare för te och kaffe finns på rummet. Detta stämmer. Det finns en vattenkokare. Det finns till och med kaffekoppar, fat, skedar och socker. Men det finns inget kaffe. Påpekade detta för städerskan som bara skakade på huvudet. Klagade i receptionen som var helt oförstående. Efter att i flera dagar ha påpekat det fortfarande inte finns kaffe på rummet kommer receptionen fram till att kaffe inte ingår. Fullständigt obegripligt. Frukosten. Det var inget fel på utbudet om detta bara hade varit på plats. Det var alltid brist på en eller flera saker. Inga tallrikar, inget bröd, inget smör, inga glas till juicen, ingen juice eller inga pannkakor. Frukosten var aldrig komplett uppdukad. Stod det tjugo personer och väntade på tallrikar så dukade de fram åtta tallrikar och tyckte sig därmed ha löst problemet. Servetter förkommer inte. Om man ber om en servett så kan man få en efter viss väntan men de lägger inte fram dessa så gästerna kan ta själva. Inte ens när man öppnade och släppte in sina gäster 07:30 lyckades ställa fram allting. Logistiken är häpnadsväckande dålig och det finns igen som känner minsta ansvar. Om man nu är ett sällskap som vill äta tillsammans på serveringen vid poolen där man serverar enklare rätter som pizza, hamburgare etc så kanske man skulle vilja tro alla i sällskapet kommer att få sin mat samtidigt eller nästan samtidigt speciellt som alla beställt samma rätt. Inte här inte. Man har ingen som helst ambition att servera alla i sällskapet ens under samma timma. Om man nu skulle vilja äta middag i hotellets restaurang så lockar de med en buffé för 12 euro. Det var den fattigaste buffé som skådats. När man frågar varför utbudet är så skralt så får man det eminenta svaret ”Det är ändå så få gäster som äter buffén”. Tro tusan det! På södra sidan om huvudbyggnaden finns en saltvattenpool skuggad av lummiga träd. Perfekt tänker man men icke. Som vanlig hotellgäst har du inte här att göra utan poolen är reserverad för gäster som bor svit. Det finns ingen information att du bör hålla dig borta härifrån. Inga skyltar. Det finns ingen informationspärm på rummen. Istället har man en anställd som på obefintlig engelska försöker schasa bort vanliga hotellgäster vilket leder till ideliga konflikter. Det finns 60 solstolar men ingen fick använda dessa och hotellet har definitivt inte sviter för 60 personer. Mycket dåligt! Vi den förbjudna poolen ordnar hotellet ibland bröllopsfester och det kan ju verka trevligt. På en albansk bröllopsfest ingår mycket musik. Hög musik. Men klockan tre på natten så är man hjärtligt trött på albanska schlagers. Speciellt när bröllopsgästerna redan lämnat festen och personalen planlöst går och plockar efter dem. Men killen som sköter ljudanläggningen är den enda som tar sitt arbete på fullt allvar. Han laddar på med nya låtar hela tiden och volymkontrollen den har bara ett enda läge, full blås så att de aldrig använda kaffekopparna på rummet står och hoppar. Man tar ingen som helst hänsyn till sina gästers behov av sömn. Nu kanske man tycker att en cocktail på i solnedgången vid sjutiden på kvällen på den vackra terrassen mot havet kan kompensera mycket. Här finns ju också en cocktailbar för gästernas trevnad. Man har också en lockande cocktailmeny Tills man försöker beställa. Då kan ha få en del besynnerliga svar. ”Vi öppnar inte förrän klockan tjugoett”. ”Vi har ingen bartender idag”. Vi har ingen is så kan inte servera något”. Sanningen verkar vara att personalen ser gäster som någon som bara är där för att besvära dem. Vid ett tillfälle tog man fram en högtalare och drog på full volym med albansk hip-hop. Som om inte detta var nog så var högtalaren dessutom sprucken och ljudet skar som knivar i öronen Men vad gör man inte för att hålla besvärande gäster på avstånd. Om vi planerar att åka tillbaka hit nästa år. Nä tror inte det.

 
2019-07-16

Inlägg av 39karolinab Göteborg, Sverige

Paradis med mycket serviceminded och hjälpsam personal

Toppenhotell med allt man kan tänkas önska. Fina poolområden och mycket fräscht. Gott om vänlig personal!! Extra stort tack till en mycket proffsig receptionspersonal och mycket vänliga och hjälpsamma servitörer på frukosten<3 Vi återvänder gärna till denna underbart vackra plats!