Kundomdömen om Prestige Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 205 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
5,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
6,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Trevlig personal och mycket annat
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


1 av 10

+
Inget
-
Otrevlig personal Dålig mat och kal skitigt i restaurangen Katter i restaurangen och tiggare i Mmm polområdet

Bekräftad gäst: 2022-10-02


7 av 10

+
Maten samt storlek på rum och städning.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


9 av 10

+
Nytt
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


1 av 10

+
Ang fafa Personalen
-
Vi flyttades till fafa premium Och kan inte värdera prestige Ang fafa underbar personal, allt var perfekt förutom 2 saker Kall pool Mkt polskanpassad mat Och pool och mat får ändå 8/10

Bekräftad gäst: 2022-09-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


10 av 10

+
Att det var Epidamn hotel!!!!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


6 av 10

+
Maten var god men den mat som skulle vara varm var aldrig varm
-
Hotell Epidamn var nybyggt men inte klart. 1 nödutgång saknas byggställning utanför 2 belysning i tappa fanns ej

Bekräftad gäst: 2022-09-24


9 av 10

+
Vi bodde inte på Prestige resort, blev flyttade till New Epidamn, så har svarat på den hotellupplevelsen.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

133 omdömen
Utmärkt
 
45
Väldigt bra
 
30
Bra
 
12
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2022-08-01

av Niyazi K

Garanterar att ni kommer bli missnöjda

Köpte all-inclusive men fick ändå betala för vatten och glass till barnen. Maten var äckliga kalla samma mat på lunchen och middag. Fanns bara en Barack för att ta sprit och öl men spriten vinner va i kannor som är hembränt Om ni inte vill förstöra er semester åk aldrig dit.

 
2022-06-14

av Mona J

Perfekt vecka

En veckas vistelse med frukost inkluderat. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Rummen alltid välstädade. Frukosten helt ok, kanske inte överdådig men för mig var det perfekt. Läget mycket bra då det låg en liten bit från strandpromenaden. Jag kommer gärna tillbaka.

 
2021-07-10

av shpendis2021

Pushimi'21pp

KA 2 VJET QE VIM NE KTE HOTEL JEMI TE KENAQUR PREJ PERSONALIT ,HIGHIENES SIDOMOS PREJ SHEFIT ALI RESTORANT ,CEM USTA DHe Mariani i vecant prej te gjith kamarierve jemi te kenacur dhe mendojm qe ne mot te vim perseri me familjen ju falemderit per gjith cka jeni ne sdandart evropjapn.đŸ‘đŸ‘đŸ‘â­â­â­â­â­đŸ€©

 
2019-10-09

av Kerstinekb Stockholms län, Sverige

Fint hotell utifrån och inifrån sett

Tjusigt hotell precis vid playan med underbar utsikt. Servicen i receptionen var snabb och suverän. Tyvärr var inte restaurangen den bästa, dålig frukost (precis samma en hel vecka) och en personal som inte vet vad service är. Vi satt ½-timme för att få beställa a la carte men ingen kom fram till oss varför vi gick.

 
2019-09-23

av Carl H

Anläggningen ser bra ut men resten är under all kritik

Poolområdet är fint, många solstolar, salt och sötvattenspool och bra drinkar (när eller om de öppnar drinkbaren). Frukosten går knappt att äta. Om de finns mat på frukostbuffén så har du tur, men att den är varm kan du glömma. Slutade med att jag bara åt yoghurt. Poolbaren serverar goda pizzor, har du tur får alla i sällskapet maten samtidigt. Ölen är av väldigt låg kvalité, vinet desto bättre. Städningen är bra och de som städar vänliga. Resterande av personalen har lite att jobba på när de kommer till service och engelskan. Det finns en del att jobba på och 3 av 5 får de för läget, poolen och rummet. Annars 2 av 5. Det finns ett par restauranger runtom hotellet men det Albanska köket har en del att göra förutom pizzorna som de gör bra.