Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,1 av 10 baserat på 28 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,1 / 10
Städning
 
6,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,6 / 10
Mat och dryck
 
4,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
5,4 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Rummet.
-
Vi hade valt en all inclusive resa för vi ville ha det konceptet. Dag 2 fick vi veta att all inclusive inte gick att få. Samma frukosttallrik varje dag inget snacks på eftermiddagen vilket skulle ingå. Maten vi beställde var bra men språksvårigheter och dålig service i restaurangen. Några mornar stod lunch och middagstallrikar kvar på bordet sedan dagen innan.

Bekräftad gäst: 2022-10-09


7 av 10

+
Bra läge.
-
Då det knappt fanns några gäster på hotellet så fanns det inte heller någon frukostbuffé som utlovat. Det man serverades till frukost var inte godkänt!

Bekräftad gäst: 2022-10-09


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


7 av 10

+
Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


4 av 10

+
Nära till havet
-
Vi hade inte så höga förväntningar alls. Men personalen var unga och satt ofta med varandra och pratade eller rökte . Annars satt de med näsan ner i sina telefoner. De tittade inte ens upp när man kom in vid receptionen. Frågade man efter något Så såg dom frågande ut och man fick inga ordentliga svar..

Bekräftad gäst: 2022-09-18


5 av 10

+
rummet väldigt fint och städningen, men jag hade inte rummet på sidan oljudet var
-
Dålligt utbud på frukost och middag, det värsta och bör varnas kraftigt för är den mycket, mycket höga albanska live musiken och albanerna som dansade på hotellet, rum på den sidan kan inte få lugn och ro förrän 24.00 jättedåligt -10 på den punkten.,

Bekräftad gäst: 2022-09-04


6 av 10

+
Läget
-
Dålig frukost.

Bekräftad gäst: 2022-09-03


3 av 10

+
Reciption en kille
-
Där Existera ingen service och maten va skit, otrevliga som nämt innan, wifi sög

Bekräftad gäst: 2022-08-27


7 av 10

+
Servicen, personalen var riktigt bra
-

Bekräftad gäst: 2022-07-03


7 av 10

+
Fint och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2022-07-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

61 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
21
Bra
 
13
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2022-08-15

av 534olaa Stockholm, Sverige

Mycket brister!

Vi bodde här i två veckor. I grunden ett fint hotel, men det har så många brister vilket gör att vi blev mer irriterade ju längre semestern gick. Det gick väldigt snabbt och enkelt att checka in. Dock var informationen mycket begränsad vid incheckningen. Personalen i receptionen har genomgående varit väldigt tillmötesgående och hjälpsam! Vi hade inte all-inclusive utan endast frukost. Det är vi glada för då frukosten var väldigt enkel och fattig. Ett fåtal rätter som var samma var dag. En besvikelse då det är så enkelt att variera frukosten. Städningen är rent ut sagt dålig, både på rummen, i gymmet och på gemensamma toaletter på entréplan. Ibland saknades märkligt nog toalettpapper. Wifi är oerhört dåligt, bäst i entrén. Enklast är att gå till ett caffe (Pelikan, bredvid) eller en restaurang. Hotellets läge är rätt bra, stort utbud av restauranger och gångavstånd till centrala Durres (4 km). Dock i augusti så är det väldigt mycket folk på huvudgatan framför hotellet. Vill man få det lite lugnare så finns strandpromenaden längs hela den lugna stranden, där finns många fina restauranger. Hotellet har en egen strand med gratis solstolar. Ölen är väldigt dyr där, dock så gå till närmaste butik och köp vatten eller öl och ta med.. Mycket billigare. I hotellets restaurang spelas musik kvällstid fram till 24.00. Det är kul med musik och dans. Tyvärr spelarde discjockeyn i princip endast albansk musik. Albanerna älskar uppenbarligen att dans ringdans vilket gör det mindre roligt att dansa. Vi älskar att dansa, men denna musik o dansstil var inget för oss. Som jag skrev inledningsvis så är detta i grunden ett bra hotell, men det har så mycket att förbättra. Mitt råd är att välja ett annat hotel i samma område med fler stjärnor och bättre recensioner.

 
2022-07-09

av Lars H

Bra hotell nära stranden i Durrës

Rent och fint hotell nära den fina stranden. Bra all inklusive, men ganska begränsat för vegetarianer. Plus att solstolar och strandbar med öl, läsk och vatten ingår i all inklusive. Ganska dåligt wifi och få platser vid poolen drar ner omdömet något.

 
2019-09-11

av Julianne B Simlångsdalen, Sverige

Semester

En av de trevligare hotellen här. Rent och fräscht. Rummen lagom stora med stort badrum med finesser i duschen. Efter några dagar fick vi byta rum då avloppsvatten från vår sida rann ner i restaurangen, inga problem. Personalen bad nästan om ursäkt för besväret. Vi hade balkong ut mot gatan. Positivt på dagen men negativt på kvällen då de spelade hög albanska musik fram till midnatt, ganska jobbigt. Frukosten ok men inte mycket mer. Märktes på något vis att säsongen var över, ingen entusiasm från personalen, dock trevliga när man pratade med dem. Det positiva måste jag säga var att de bytte våra handdukar varje dag utan att man behövde be om det. Kylskåp på rummet också bra, saknade dock en vattenkokare. Det har vi i och för sig alltid med oss själva efter att man hört vad folk använder den till. Hotellet ligger på en vad jag kallar huvudgata i Durres Riviera och på den finns massor av restauranger och fikaställen . På kvällen fylldes gatan med stånd ed olika grejer. En bit längre ner låg en marknad. En anan sak som också var bra var att hotellet har egna solstolar på stranden som gästerna kan använda utan att behöva betala för det. De ser vem som är gäst då man får ett blått band om handleden när man bor där. Det tog bara några minuter att gå ner till stranden. Långgrunt men mjuk sand.

 
2019-09-09

av UYN26262 Ängelholm, Sverige

Mycket hög albansk musik utanför vårt rum varje kväll drar ner betyget.

Sängar,badrum helt OK.Frukost ok med gott kaffe.Servicen av personalen på hotellet var bra.Skulle dock inte välja detta hotell en gång till pga den fruktansvärt höga av oss svenskar ej uppskattade musiken.

 
2019-08-17

av yv0nne558 Göteborg, Sverige

Boende

Rummet ok bra sängar och bra kylskåp aircondition fungerar bra personalen hjälpsam och trevlig med ett leende frukosten var bra men middagarna var inte så goda bättre äta ute på någon restaurang ett minus om man inte gillar hög albansk musik som spelas direkt utanför entrén till hotellet varje kväll till kl 24 och deras pool område låg mest i skugga även om det var rent och fräscht