Flower Garden

Välkomna till oasen Flower Garden, beläget bara ett par kvarter från havet. Pool finns så klart på hotellet, liksom några restauranger och de moderna rummen kommer bli en bekväm bas för semestern.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder


Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 12,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På området finns två hotell, Flower Hotel & Spa och Flower Garden. De två hotellen delar alla faciliteter. Apollo har rum i Flower Garden-delen av hotellet.

Poolområde där poolen har barnsektion och omges av gratis solstolar och parasoller, Handduksservice erbjuds, via receptionen, mot deposition. Vid stranden finns ett privat avsnitt för hotellets gäster och där finns också solstolar och parasoller att låna.

Hotellet har en bufférestaurang och två à la carte-restauranger, Brutal by Flower erbjuder ett unikt koncept för mat och är en prisad restaurang och steak house på hotellet och Flower Restaurant vid Flower Hotel & Spa finns, är en Nikkei restaurang med gourmet mat. Lobby-/poolbar och en bar vid stranden. Levande musik vid poolområdet varje kväll. Under veckosluten är det fest med olika teman vid strandbaren.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis parkering. Tennis mot avgift.

Måltider

Frukostbuffé ingår. Halvpension och All Inclusive finns mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot avgift ingår:

  • Frukostbuffé,kl. 7.00-10.30.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.00.
  • Snacks, kl. 17.00-17.30.
  • Middagsbuffé, kl.19.00-20.30.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl och vin, kl. 10.00-22.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Alla hotell, Durres Riviera

Germany Hotel

I utkanten av Durres stad ligger Germany Hotel - bara ett stenkast från den långa sandstranden. På hotellet finns en rymlig pool, och både vid poolområdet och stranden erbjuds solstolar och parasoller utan kostnad. Lockar middag på en uteservering eller lite souvenirshopping så finns det både restauranger och butiker i området.

Diamma Resort

Diamma Resort är ett trevligt, barnvänligt hotell inbäddat bland pinjeträden. Här bor du nära den långgrunda stranden och vid det grönskande poolområdet finns en pool med barnsektion. Lägg till All Inclusive eller ät gott på hotellets à la carte-restaurang som även erbjuder ett stort utbud av fina, italienska viner.

Fafa Apartments

Fafa Apartments ligger direkt vid den kilometerlånga sandstranden i Durres, där det inbjudande poolområdet har utsikt över havet. Här bor du i bekväma lägenheter, och kan låta semestern ske i din egen takt. Både vid poolen och stranden erbjuds solstolar och parasoll utan kostnad, och vid poolbaren serveras svalkande dryck.

Fafa Grand Blue Resort

Vid den milslånga sandstranden på Durres riviera ligger Fafa Grand Blue Resort – vårt första Apollo Mondo Family-hotell i Albanien. Här har hela familjen lika nära till poolerna som sandstranden, och vattnet är kristallklart. Träna på gym och ta del av fyra träningspass varje dag – under tiden har barnen det roligt på Club Polly & Mino. I Mondo Café serveras goda drycker och i à la carte-restaurangen serveras du god mat med vacker utsikt över havet.

Royal G

På Royal G bor du med ett härligt läge precis på stranden vid Durres Riviera, där poolområdet omges av grönska och bjuder på vacker utsikt över havet. Hotellet är rymligt och med två restauranger och bekväma rum, och frukostbuffé ingår under vistelsen.

Fafa Premium

Med bästa läge vid sandstranden bjuder hotell Fafa Premium på en bekväm vistelse. All Inclusive ingår med bufférestaurang, lobbybar och snackbar både vid poolområdet och stranden. Poolen omfamnas av grönska och har en sektion för barn, och alla rum på hotellet har skön havsutsikt.

Prestige Resort

På Prestige Resort bor du med bästa läge precis vid den breda sandstranden, med havet, grönska och palmer så långt ögat når. Hotellet har ett stort poolområde med utsikt över det glittrande vattnet. Till kvällen kan du stilla hungern med traditionell albansk Medelhavsmat, följt av en god drink i hotellets loungebar vid stranden.

Supreme Hotel & Spa

Strandnära Supreme Hotel & Spa lockar till lata dagar i solen med sitt läge vid stranden. Solstolar och parasoller finns att låna oavsett du väljer att spendera dagen på stranden eller vid hotellets poolområde. Och med två restauranger på hotellet kan du verkligen bara varva ner och njuta av ledigheten.