Flower Garden

Välkomna till oasen Flower Garden, beläget bara ett par kvarter från havet. Pool finns så klart på hotellet, liksom några restauranger och de moderna rummen kommer bli en bekväm bas för semestern.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 12,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På området finns två hotell, Flower Hotel & Spa och Flower Garden. De två hotellen delar alla faciliteter. Apollo har rum i Flower Garden-delen av hotellet.

Poolområde där poolen har barnsektion och omges av gratis solstolar och parasoller, Handduksservice erbjuds, via receptionen, mot deposition. Vid stranden finns ett privat avsnitt för hotellets gäster och där finns också solstolar och parasoller att låna.

Hotellet har en bufférestaurang och två à la carte-restauranger, Brutal by Flower erbjuder ett unikt koncept för mat och är en prisad restaurang och steak house på hotellet och Flower Restaurant vid Flower Hotel & Spa finns, är en Nikkei restaurang med gourmet mat. Lobby-/poolbar och en bar vid stranden. Levande musik vid poolområdet varje kväll. Under veckosluten är det fest med olika teman vid strandbaren.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis parkering. Tennis mot avgift.

Måltider

Frukostbuffé ingår. Halvpension och All Inclusive finns mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot avgift ingår:

  • Frukostbuffé,kl. 7.00-10.30.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.00.
  • Snacks, kl. 17.00-17.30.
  • Middagsbuffé, kl.19.00-20.30.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl och vin, kl. 10.00-22.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.