Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

162 omdömen
Utmärkt
 
54
Väldigt bra
 
34
Bra
 
21
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2022-08-01

av Camilla P

Katastrof

Fullständigt kaos för ett s.k 5 stjärnigt hotell. Dålig service, det ända de kunde var att vaska klinkerplattorna på området 1477 ggr per dag. Fruktansvärd dålig mat. Vi hade all inclusive men åt middagen på olika restauranter på kvällarna ändå! Först blev vår dotter magsjuk och kräktes för fullt, ett par dagar senare blev jag magsjuk och kräktes med frossa. Vi såg att någon bajsat i poolen och sa till personalen, detta ignorerades totalt, så det blev den skitiga stranden som gällde sen. Det gick inte att sitta på balkongen då det spelades tokhög dålig musik från flera håll men helt olika så det blev outhärdligt. Gnäller aldrig i onödan och reser mycket, men det här var fruktansvärt. Hissarna var helt ologiska i D- byggnaden och gick igen hårt och fort, slog igen på min arm med smärta som resultat. Tur det inte var mitt barn, det hade kunnat gå riktigt illa. Sa till, men det ignorerades precis som fallit annat. Inga TV kanaler, trasig telefon. Finns inget att ge detta hotell fem stjärnor för. Maten var kall

 
2022-08-01

av 995annicaf

Hemskt

Jättefint hotell och nära till stranden. Men hemskt att bo på. De städade ALDRIG var så äckligt på rummet tillslut. Inga lakan blev bytta bara bäddade sängen och gav nya handdukar då och då. Vattnet slutade fungera varje morgon. Stank i hela rummet. Personalen var så fruktansvärt otrevliga. Så fort man frågade något blev de sura, vi frågade om utcheckning då sa en anställd ”gå härifrån och ställ dina frågor i morgon”. Frukosten är det värsta vi ätit. Så äcklig mat som får stå framme i timmar och bli dåligt så magsjukan kom som ett brev på posten. Hår i maten också. Personalen vägrar fylla på. Blir sura när man påpekar. Så hög ljudnivå i matsalen och packat med folk. Dåligt område öht. Finns en gata att gå på och inget att se, maten smakar blä på alla ställen. Allt stänger kl 11. Albanerna är så fruktansvärt otrevliga och ovilliga att hjälpa. Blir sura för precis allting, ger inte ens en meny, man får inte maten, man får hela tiden påminna om att man existerar. Fast de står tio anställda och bara glor. Billigt att äta dock. Apollo var helt värdelösa de med, kan ingenting om någonting. Utbilda er personal! Inget jag rekommenderar, tur att vädret var bra.

 
2022-07-02

av kristianolsson Linköping, Sverige

Dåligt

-fräscha rum, bra läge nära stranden -fruktansvärd mat, hög ljudnivå, för mkt folk, pool överfylld med folk från morgon till kväll, otrevlig personal Sedan är Albanien inte vidare trevligt… Jag rekommenderar inte hotellet.

 
2019-09-08

av TinaBor-s borås

Grand Blue Fafa resort

Vilket underbart ställe! Vårt rum och balkong var toppen med utsikt över hela adriatiska havet, allt man behövde fanns tillgängligt både på rum och hotell över lag, välstädade rymliga rum. Maten var jätte god och personalen trevliga och hjälpsamma. Speciellt Apollos team. Ett stort plus var träningspassen. Sandstranden som var så fin och den långa strandpromenaden. Men bäst av allt, nåt man minst tänker på men inte kan leva utan, vatten i dunkar som man kunde fylla på i sina flaskor, fanns tillgängligt dygnet runt både i caféerna och restaurangen. Underlättade otrolig mycket då man slapp konka hem stora lass från kioskerna. Ett tips är att välja halv pension, vi hade helpension och det var alldeles för mycket av det goda. Halv P räcker mer än gott och väl. Tänk bara på att ha euro, det funkar att betala i princip överallt med. Svensk valuta går inte att växla nånstans (möjligtvis in i nån bank i Durrës stad). Inte ens på flygplatsen i Tirana. (O här ifrån kan man inte växla till Leke heller.) Ett minus är att det saknas en uttagsautomat i närheten. Den närmsta var 3 km bort. En hade precis installerats men var inte i bruk under vår vistelse i mitten av aug. Överlag mycket nöjda och åker mer än gärna dit igen för total avkoppling. Mycket trevligt ställe!

 
2019-09-05

av Walle57 Vetlanda, Sverige

Lyxhotell till billigt pris

Välkomnades med vattenflaska .Ett nybyggt hotell ,rent och snyggt Byter handdukar och lakan -onödigt ofta .Trevlig och hjälpsam personal Enda nackdel att gatorna framför är blockerade av dyra bilar så bussen få släppa av ca. 100 meter från hotellet