Kundomdömen om Diamma Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 230 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-
lite långt till centrum mer än 5km. Ändra gärna i beskrivning.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Det fina parkområdet. Lugnet utan biltrafik. Fantastiskt.
-
Frukosten var vissa dagar bättre än andra. Brödet var sisådär. Med fräscht bröd skulle de komma långt.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Lummigt med träd.. nära till strand .fin pool
-
Nix

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Läget samt att det var uppdelat i mindre byggnader vilket gav en mysighetskänsla.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

+
serviceinriktad personal, jättebra mat på restaurangen...frukosten mindre bra
-
rummen med terrass blev väldigt fuktiga...torkade inte upp på hela dagen..det blev sunkigt och inte så trevligt att sitta på, så vi fick byta rum till ett på övre plan med balkong istället..luktade mögel...rum A21...A 04 var bättre

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

+
Trevlig personal
-
Bättre utrustat på rummen,fanns bara 2 vattenglas,sänglampor vore bra.Att frukosten är framdukad 7.30 så man inte behöver sitta o vänta medans dom plockar fram.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Fantastisk service och underbar personal
-
Sängarna. Madrasser som fanns är skumgummi och inte riktiga madrasser.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
-
Variera frukosten!

Bekräftad gäst: 2019-10-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

88 omdömen
Utmärkt
 
16
Väldigt bra
 
22
Bra
 
13
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2020-08-16

Inlägg av besimc2017

Vozite

Shume i zhgenjyer prej diammas. Trajton klientin si rrugaç, recepcionistja nuk e njef punen dhe rrendin. Ka marre dokumentin tim ne anen tjeter mundohet ti sherbej te tjeret une pres edhe nja 20min tjera . Kuzhina katastrof e papaster

 
2020-01-07

Inlägg av Kenneth M Karlstad, Sverige

Härligt och billigt

Var i Albanien för första gången och blev mycket positivt överraskad. Trevliga människor som försökte hjälpa till,härliga restauranger och sist men inte minst,väldigt billigt. Maten mycket italiensk och för det mesta vällagad till mycket bra priser. Förbluffande många kunde engelska främst yngre naturligtvis men inga problem att göra sig förstådd om inte dom kunde. Badmiljön utmärkt med gratis solstol och parasoll. Rekommenderas verkligen och jag åker dit igen.

 
2019-09-21

Inlägg av Hutusan Bjärred, Sverige

Semestervecka

Man får vad man betalar för. I det stora hela är vi nöjda men frukosten, i synnerhet det gamla brödet, var ingen höjdare. De första tre dagarna var kaffemaskinen sönder. Vi hade halvpension och med facit i hand kunde vi skippat det. Vi fick byta rum eftersom det första luktade outhärdligt då jag är överkänslig mot dofter. Det andra rummet var bra! Personalen är vänlig.

 
2019-09-18

Inlägg av Solresaannamartina

Underbar personal 😘

Härligt hotell med underbar personalâŁïž, dom gör allt för att man ska ha det bra, vi fick byta rum utan problem, då sängarna i första rummet var för mjuka för oss. Fina rum. Lite kaos på frukost, man kan inte räkna med att allt funkar enligt skandinavisk standard. Strand och pool området va kanon 😎 bar och restaurangen var toppen, förstår man inte menyn så var det bara att fråga. Alla möter en med ett leende. Man kan känna sig helt trygg på området, dom har vakter på området som har en bra överblick hela dygnet đŸ’Ș👍 Jag och min väninna kommer defensivt åka tillbaka nästa år đŸŒș

 
2019-09-11

Inlägg av Per6666 Vänersborg, Sverige

Nära till stranden

Hyfsad hotell frukosten var okey men inte brödet det var stenhårt städningen var så där men jag kan allt tänka mig och bo där igen men det är ju slutet på säsongen nu kanske är bättre extra plus att solstolarna in gick på stranden