Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,6 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
5,6 / 10
Städning
 
5,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,0 / 10
Mat och dryck
 
4,4 / 10
Rum/lägenhet
 
5,8 / 10
Service
 
5,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Att det låg nära havet
-
Det skulle vara lugnare än Fafa och det var därför jag valde det. Men istället var det så hög volym på musiken vid poolen att det var omöjligt att tänka. Och där var en simskola på ca 30 barn som fick härja utan någon vidare uppsyn. Man fick inte ha en vattenflaska med sig vid poolen. På frukosten fanns det ingen juice utan bara vatten precis som på lunch och middag. Buffén bestod av 6 versioner av ägg och torra croissanter, där fanns inget alternativ så som flingor eller yoghurt och det gick inte ens att rosta sin macka eller bre den med smör då brödrost inte fanns och smör fanns inte heller. Det var inte värt priset för all inclusive

Bekräftad gäst: 2022-07-02


2 av 10

+
Poolområdet
-
Dubbelsängen vi fick var nog 20år gammal Det var som att ligga i en skål Det skulle varit en balkong ,det var en loftgång utan stolar bord Men det ställdes dit efter dag 3 Då dom verkar förstått att vi bodde där

Bekräftad gäst: 2022-06-26


5 av 10

+
X
-
Dålig belysning, trasig dusch, ingen papperskorg

Bekräftad gäst: 2022-06-25


10 av 10

+
Den trevliga och hjälpsamma personalen och ett stort TACK till fantastiska general manager DAVID som verkligen hjälpte mig när olyckan var framme! Han tyckte också det var väldigt konstigt att ingen av Er personal från APOLLO hörde av sig till hotellet och undrade hur det gått för mig.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

91 omdömen
Utmärkt
 
16
Väldigt bra
 
22
Bra
 
13
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2020-08-16

av besimc2017

Vozite

Shume i zhgenjyer prej diammas. Trajton klientin si rrugaç, recepcionistja nuk e njef punen dhe rrendin. Ka marre dokumentin tim ne anen tjeter mundohet ti sherbej te tjeret une pres edhe nja 20min tjera . Kuzhina katastrof e papaster

 
2020-01-07

av Kenneth M Karlstad, Sverige

Härligt och billigt

Var i Albanien för första gången och blev mycket positivt överraskad. Trevliga människor som försökte hjälpa till,härliga restauranger och sist men inte minst,väldigt billigt. Maten mycket italiensk och för det mesta vällagad till mycket bra priser. Förbluffande många kunde engelska främst yngre naturligtvis men inga problem att göra sig förstådd om inte dom kunde. Badmiljön utmärkt med gratis solstol och parasoll. Rekommenderas verkligen och jag åker dit igen.

 
2019-09-21

av Hutusan Bjärred, Sverige

Semestervecka

Man får vad man betalar för. I det stora hela är vi nöjda men frukosten, i synnerhet det gamla brödet, var ingen höjdare. De första tre dagarna var kaffemaskinen sönder. Vi hade halvpension och med facit i hand kunde vi skippat det. Vi fick byta rum eftersom det första luktade outhärdligt då jag är överkänslig mot dofter. Det andra rummet var bra! Personalen är vänlig.

 
2019-09-18

av Solresaannamartina

Underbar personal 😘

Härligt hotell med underbar personalâŁïž, dom gör allt för att man ska ha det bra, vi fick byta rum utan problem, då sängarna i första rummet var för mjuka för oss. Fina rum. Lite kaos på frukost, man kan inte räkna med att allt funkar enligt skandinavisk standard. Strand och pool området va kanon 😎 bar och restaurangen var toppen, förstår man inte menyn så var det bara att fråga. Alla möter en med ett leende. Man kan känna sig helt trygg på området, dom har vakter på området som har en bra överblick hela dygnet đŸ’Ș👍 Jag och min väninna kommer defensivt åka tillbaka nästa år đŸŒș

 
2019-09-11

av Per6666 Vänersborg, Sverige

Nära till stranden

Hyfsad hotell frukosten var okey men inte brödet det var stenhårt städningen var så där men jag kan allt tänka mig och bo där igen men det är ju slutet på säsongen nu kanske är bättre extra plus att solstolarna in gick på stranden