• 1 / 7

 • 1 / 7

 • 1 / 7

 • 1 / 7

 • Playitas Resort

  1 / 7

  Playitas Resort

 • 1 / 7

 • 1 / 7

Internationell träningsvecka på Playitas

Älskar du att träna och att umgås med likasinnade? Följ med på Sveriges mest kompletta träningsresa, ett av våra absolut populäraste event med över 130 klasser på programmet. Under en fullspäckad vecka på Playitas får du uppleva varierad gruppträning av högsta kvalitet varvat med sol, bad, god mat, fest, underhållning och avkoppling.

Internationell träningsvecka arrangeras tillsammans med professionella instruktörer från AerobicWeekends. Under veckan har du chansen att lära känna massor av folk och ha kul tillsammans med andra träningsintresserade, mestadels från Norden.

Välj mellan flera datum i septembernovember/december och mars, se längst ner på sidan vad som gäller för just din avreseort.

 
 • 130 olika klasser
 • För alla nivåer 
 • Professionella instruktörer 
 • Träning, sol och samvaro​
 • September 2016 från 10 998:-/person
 • November/dec 2016 från 12 498:-/person
 • Mars 2017 från 12 498:-/person

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4. 

Boka träningsveckan

 

Se alla träningsveckor och gästpass


Vilka klasser kan jag välja på?

Under veckan erbjuds ett maffigt smörgåsbord med massor av rolig gruppträning där du fritt väljer efter tycke och smak. Utbudet är stort med uppåt 20 klasser om dagen och fler än 130 ledarledda klasser i veckan. Det är träning för alla nivåer med träningspass och aktiviteter från morgon till sent inpå natten alla dagar i veckan. Klassiska träningspass varvas med nya koncept och träningsformer.  

Du kan välja mellan klasser som aerobics, step, spinning, pilates, core, vattengympa och styrketräning samt dansklasser som hiphop, zumba, street och jazz. Du kan också delta i funktionella och styrkebaserade klasser som funktionell träning, X-Cord suspension training, bootcamp, HIT och Bodyweight Fitness. Även själen får sitt, till exempel under yoga- och qigongpassen.

Här kan du läsa mer om Internationell träningsvecka och ladda ner programmen för september 2016nov/dec 2016 och mars 2017. Gruppträningspassen är också öppna för deltagarna i Forma kroppen-veckan, som är ett alternativ för dig som vill varva träning med seminarier och workshops för att uppnå en bättre livsstil. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmen. 


Vem kan följa med?

Soloresenärer, par och kompisgäng – den här veckan passar alla som gillar träning. Ålder och nivå spelar inte heller någon roll. På programmet står allt från lättare klasser för nybörjare till mer avancerade pass som vänder sig till vana motionärer. Kanske vill du bara komma igång med träningen eller prova något nytt. Du väljer själv vilka klasser du vill delta i. Inga tvång, inga måsten, bara otroligt roligt och inspirerande. Bli inte förvånad om du betar av hela fem träningspass på en dag. 


Läs mer om Playitas Resort

Välj mellan lägenhet med kök på Playitas Aparthotel eller dubbelrum med frukost inkluderat på Playitas Hotel.

Playitas Hotel

Även om det finns ett outtömligt utbud av sport och aktiviteter på Playitas Resort regerar lugnet vid Playitas Hotel, som klättrar på bergssluttningen med vackra vyer över golfbanan och havet.

Läs mer om Playitas Hotel
Playitas Aparthotel

Playitas Aparthotel

Här bor du i fräscha och praktiska lägenheter. Den grönskande trädgården ramar in poolområdet och stranden ligger bara ett stenkast bort. Nära till all träning, strand och pooler.

Läs mer om Playitas Aparthotel

Om ledarna

 

AerobicWeekends instruktörer har alltid deltagarna i fokus. Alla instruktörer arbetar med träning och utbildning på heltid och har stor erfarenhet, kunskap och förmåga att ta hand om alla våra härliga gäster. De flesta talar svenska.

AerobicWeekends är en av Sveriges marknadsledande utbildningsorganisationer som ständigt utvecklar träningsbranschen för nya tider och behov. 


När, hur och varifrån?

Nedan ser du vilka avreseorter och datum som är aktuella för Internationell träningsvecka. Du bokar enkelt din resa genom att trycka på boka-knappen högst upp och fylla i formuläret. Vi bokar in dig enligt dina önskemål, och en bokningsbekräftelse mejlas inom 1-3 dagar. Ingenting är bindande förrän anmälningsavgiften är betald, som vanligtvis ska vara oss tillhanda 10 dagar efter bokningstillfället. Anmälningsavgift och slutsumma framgår av bekräftelsemejlet.

 

Stockholm

13–20 sep 2016
28 nov–5 dec 2016
1–8 dec 2016
20–27 mar 2017
23–30 mar 2017
Köpenhamn

11–18 sep 2016
28 nov–5 dec 2016
20–27 mar 2017
Göteborg & Malmö

28 nov–5 dec 2016
20–27 mar 2017

 


Filmer