Okan Tower

Poolområdet på hotell Okan Tower i Alanya, Turkiet.

  • Passar familjen
  • Bra läge
  • Vattenrutschkanor

Välkommen till ett hotell med perfekt läge i Alanyas östra delar. Här bor du bra i lägenhet med välutrustat minikök. Även om det är gångavstånd till centrum är atmosfären lugn kring hotellet. Till Östra strandens stora utbud av vattensporter är det bara en halv kilometer.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper

Våra gästers betyg

Rating for Okan Tower

Omdömen TripAdvisor


Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Barnpool
Restaurang
Bar
All Inclusive
Internet på rummet
Hiss
Fitnesscenter/Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotellet finns två pooler, varav en med vattenrutschkanor (begränsade öppettider, aktuella tider finns på hotellets anslagstavla). Separat barnpool, gratis solstolar och parasoller samt poolbar. Inomhus- och utomhusrestaurang vid poolen. På restaurangerna serveras turkiska och internationella rätter, på kvällarna erbjuds à la carte-meny.

Lekplats. Room service. Gratis bordtennis och dart. Minilivs och frisör. Massage mot avgift. Gratis wifi på hela hotellet. Dator med internet i receptionen mot avgift. Underhållning ett par kvällar i veckan. Gratis buss till Kleopatrastranden tre gånger om dagen. Köp din biljett till strandservicen (solstolar och parasoll) i receptionen. Lokal trafik.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.

Boka här

Klicka på boka för att se priset

Sök pris och boka

Adress och telefonnummer

Güllerpinari Mah.Molla Osman Cad
Nr 16
7400 ALANYA
Tel: +90 24 25 11 94 90